עבור לתוכן

שידרוג כרטיס מסך עד 500 שקלים

Featured Replies

פורסם

הטמפ' הגבוהה המומלצת ע''פ אינטל למעבד שלך היא 74 מעלות. שתיים שלוש מעלות מעל זה, זה לא נורא.

יעלה באש בטוח לא, רק תשים לב שהטמפ' לא קריטית (80-85 + מעלות) ואתה אמור להיות בסדר.

• תגובות 38
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

עכשיו אני משחק אססין קריד והטמפ של הליבה הראשונה זה 92 והשניה זה 82. אולי כדאי שאני יקנה עוד קירור?

פורסם

זה גבוה.

אם יש לך במקרה משחק טרמית, תנסה להחליף. אם לא עדיף לך להחליף קירור.

פורסם
  • מחבר

לנוכך בדיקה שניה, אני רואה שהמאוורר שעל המעבד לא מסתובב. הוא על המעבד והכבל שלו מחובר במקום על הלוח אם חיבור משו CPU FAN.

אולי שכחתי לחבר אותי לספק כוח או משו. כי אין לי ממש הסבר למה הקירור של המעבד לא פועל.

אפשרי שיש עליו טיפה אבק אבל אני לא חושב שזה יכול לעצור את הסיבוב. אני ינקה בכל מקרה.

נ"ב - אין לי משחה טרמית בבית.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להמליץ לי על קירור זול וטוב למעבד intel core2duo e7500? כי נראה לי הקירור שלי הלך. ואני מפחד על המעבד.

פורסם
  • מחבר

כנראה שאני יחכה עם הקירור קצת, אני לא יגע במחשב הנייח בנתיים.(מזל שיש מחשב נייד). אני כנראה יקנה את הזול יותר ב120 שקלים.

תודה רבה על העזרה.

יום טוב :)

פורסם

כנראה שאני יחכה עם הקירור קצת, אני לא יגע במחשב הנייח בנתיים.(מזל שיש מחשב נייד). אני כנראה יקנה את הזול יותר ב120 שקלים.

תודה רבה על העזרה.

יום טוב :)

לפי דעתי אם תחליף משחה טרמית הטמפ' של המעבדת שלך ירדו משעמותית, למה זה ידוע שאחרי כמה שנים המשחה פחות אפקטיבית(אני מסיק שיש לך תמחשב כמה שנים מהמפרט שנתתה) ולכן עדיף פשוט שתקנה משחה טרמית ותנקה טוב תגוף קירור, לא צריך לבזבז כסף סתם.

פורסם

אם המאוורר שעל המעבד לא מסתוב כדאי בהחלט להחליף את הקירור בהקדם כי משחה טרמית לבדה לא תעזור הרבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים