פורסם 2004 בינואר 221 שנים הייתי היום בחנות מחשבים שכונתית מתחת לבית כדי לתקן את הכבל של הרשת שלי, ופתאום ראיתי שם מיני מחשב (כמו השאטלים) של CREATIVE.מישהו שמה משהו על זה? ממתי מיבאים את זה לארץ?
פורסם 2004 בינואר 221 שנים במקרה גם אני ראיתי היום כזה במרדניתאני חושב שהכי פשוט יהיה להכנס לאתר שלהם ולבדוק...
פורסם 2004 בינואר 221 שנים א. זה כבר ממש לא חדש, זה פשוט חדש בארץ כי רק עכשיו איסטרוניקס נזכרו לייבא את זהב. זה דרעקג. כבר עדיף את השאטל המקורי ולא חיקוי של קריאייטיב.
פורסם 2004 בינואר 221 שנים איך זה קשור בדיוק לפורום מודינג?פשוט גירסת BAREBONE לקריאטיב, ראיתי אותו אצל איסטרוניקס.מגיע עם כרטיס קול של אודיגי 2.http://www.slixpc.comמעוצב נחמד סה"כ, אבל בטח יקר.
פורסם 2004 בינואר 421 שנים מחבר מעוצב נחמד סה"כ, אבל בטח יקר.הייתי שם היום שוב כדי לקחת עוד משהו, שאלתי כמה הוא עולה את הבעלים.הוא אמר שבשבילי הוא יתן לי אותו ב 1200 שקל בלי הכרטיס קול או ב1800 עם הכרטיס. אני ממש לא הולך לקנות אותו, אבל סתם בשביל המידע:1. כמה עולים המחשבים של שאטל?2. איזה כרטיס קול מגיע עם הקריאייטיב? איזה סוג של האודויגי?3. על הלוח של הקריאייטיב יש כרטיס קול רגיל?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.