עבור לתוכן

צריך לדעת בכמה לימכור Q6600 זיכרון ולוח אם פרטים בדיון

Featured Replies

פורסם

טוב מה שאני רוצה לימכור זה

מעבד Q6600 גירסת GO לא עבר OC אף פעם

זיכרון DDR2 3X1 ועוד 1X2 (ביחד 5 גיגה )

בנוסף לוח אם של אסוס אבל הלוח עושה בעיות בבוט זה כניראה בעית חומרה אבל אחרי כמה ניסיונות הדלקה המחשב פועל

אני כמובן יראה למוכר שהמחשב פועל לפני הקניה

בכל מיקרה אני רוצה לימכור את זה כחבילה זיכרונות מעבד ולוח אם ןרציתי לדעת בכמה לימכור אז זה שזה ימכר יחסית מהר

אחרי המכירה אני כניראה יקנה מעבד זיכרונות ולוח חדשים

פורסם

גם אני מעוניין למכור את ה Q6600 G0 +לוח אם + זכרונות

מעקב

פורסם

1. KIRMA, כדאי לציין דגמים של לוח האם וזיכרונות.

2. קרירין מאחר ואתה רוצה למכור מהר, ותחת ההנחה שהדברים לא תחת אחריות (אולי המעבד כן):

הלוח כמו שאתה אומר, תקול אם אתה לא יודע להצביע אחרת (שהבעיה היא ברכיב אחר במערכת), במקומך הייתי מוכר אותו במחיר סימלי בלבד(סדר גודל של 100 ש"ח), אחרת זה לא הוגן כלפי קונה. אם אתה יודע להעיד שהוא כן תקין - אז בהתאם לדגם אולי הוא שווה יותר.

מבחינת RAM, סטיק RAM של 1GB עולה כחדש כ90 ש"ח וסטיק של 2GB עולה כ150 ש"ח. סטיקים של 1GB הם בעלי ערך פחות, אין למעשה סיבה אמיתית לרכוש אותם הייתי אומר שב100 ש"ח לכל השלושה זה סביר. את הסטיק הנוסף הבודד הייתי מתמחר בקצת פחות מחצי מחיר חדש בכ70 ש"ח.

המעבד - מעבדים מרובעים לS775 עדיין נמכרים כחדשים ב650-700 ש"ח לQ8400. מעבדים עדיפים כמו Q9550 / Q9400 מחליפים ידיים במדורי יד שנייה בסדר גודל של 400-450 ש"ח (את הQ9550 שלי קניתי ב450 ש"ח לפני כשנה), אז אני מעריך את שוויו בכ300 ש"ח אולי קצת פחות.

אם אתה באמת רוצה למכור את הדברים, לך עם המחירים הנמוכים יותר של כל פריט לפי מה שציינתי.

פורסם
  • מחבר

אתה אומר סדר גודל של 500 שקל בערך לחבילה ?

פורסם

נשמע הגון למדי.

זה תחת ההנחה שהלוח תקול.

פורסם
  • מחבר

הלוח תקול

פועל אבל עושה בעיות בבוט וזה בעית חומרה

פורסם

אני לא רוצה לגנוב לו את הדיון :)

בכל מקרה קיבלתי תשובה על המעבד.

במכירים האלה עדיף כבר להביא את המחשב לאחי שכרגע נמצא עם מחשב dual core ישן

פורסם

ייתכן בהחלט שעדיף לעשות שימוש בחומרה במקום למכור אותה. השאלה היא אם יש לך שימוש בה או לא.

פורסם

יש לי ספק כח Corsair VX550 ששוכן מתחת למיטה שלי כבר יותר מכמה חודשים

כרטיס מסך HD4870 אצל חבר (בינתיים הוא משתמש בוא עד שאני יעשה בוא שימוש או משהו)

קשיח 320GB של WD שמשמש בתור קשיח חיצוני

מארז CM690 שכניראה לא יעבור איתי למערכת הבאה

Q6600

Gigabyte GA-X48-DS5

Corsair XMS2 DHX 800Mhz CL4 (1Gx4)

ויש אחלה מערכת, אני עדיין חושב אם למכור אותו או להשאיר אותה לאחי (למרות שאחי לא יעשה בא שימוש והמחשב שיש לו מספיק לו ללימודים ולפייסבוק

פורסם

אישית אצלי כל שדרוג אצלי מתחיל שרשרת של שדרוגים. הQ6700 שלי עבר למחשב של ארוסתי, הE2160 שקדם לו עבר לHTPC שלי. כנ"ל ה2600PRO לאחת האחיות וה9800GT עבר לאחות הקטנה....

פורסם

חח נחמד :)

ומזל טוב !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים