פורסם 2004 בינואר 221 שנים מנסיוני אני יודע שלעשות scandisk ו defrag לעתים תכופות לא מומלץאבל למרות זאת Diskeeper מזכיר לעשות schedule לאיחוי יומיאז מה עדיף?
פורסם 2004 בינואר 221 שנים פעם בחודש זה סביר בהחלט.אם אתה עורך סרטים או מעביר קבצים גדולים בתדירות גבוהה, אפשר גם פעם בשבועיים - שלושה.
פורסם 2004 בינואר 221 שנים מחבר יפה זה מה שאני גם יודע , פעם בחודשאבל למה ה diskeeper ממליץ על איחוי יומי?
פורסם 2004 בינואר 221 שנים לא ברור לי למה הוא ממליץ על כך.אני למשל מאחה פעם בחצי שנה או משהו כזה כי אני לא מתעסק עם קבצים גדולים יותר מדי וחבל להרוס את הכונן סתם.פשוט "תנתח" את הכונן ותראה אם אתה צריך לעשות.זה מאט משמעותית רק אם זה משהו רציני.
פורסם 2004 בינואר 321 שנים אתה בכלל קראת את מה שכתבנו?,ענינו לך כבר.זה תלוי שכמה אחזוים מהכונן הם מפוזרים,תנתח את הכונן שלך ותראה אם אתר רואה שכל חודש זה יותר מ10% אז תעשה את זה כל חודש אם זה אחרי שנתיים תעשה את זה אחרי שנתיים.
פורסם 2004 בינואר 321 שנים מחבר אני דווקא קראתיאתה לא ;D"אני אשאל בפורום שלהם" למה הם ממליצים על איחוי יומי , למרות שזה לא נדרשאם תהיה לי תשובה אני אפרסם אותה פה
פורסם 2004 בינואר 321 שנים אה,בעיות ניסוח,לא נורא.אני רק רוצה להאיר שלא כתבתי אליך בנימה של כעם וזילזול.מזל שאין לי את התמונה של מנהל הפורום הזה שנותנת הרגשה של כעס בכל הודעה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.