פורסם 2012 באפריל 1613 שנים רציתי לדעת כיצד אני בודק את הביצועי מחשב שלי ואם יש איזו בעיה מסדר אותהתודה לעוזרים!
פורסם 2012 באפריל 1613 שנים היי SlyFox,כדי לשפר את ביצועי המחשב, תוכל להיעזר במדריך הבא:http://blogs.microsoft.co.il/blogs/support/archive/2009/12/09/7-steps-for-faster-computer.aspxליאור
פורסם 2012 באפריל 1613 שנים ^ רגע, לא צריך ישר לקפוץ למסקנות.מה החומרה (המפרט של המחשב, תוכל לבדוק אותו עם התכנה CPUZ) וממה אתה לא מרוצה?
פורסם 2012 באפריל 1613 שנים מחבר ^ רגע, לא צריך ישר לקפוץ למסקנות.מה החומרה (המפרט של המחשב, תוכל לבדוק אותו עם התכנה CPUZ) וממה אתה לא מרוצה?הורדתי את התוכנה תודה רבה על ההמלצה!איך אני מעתיק לכאן את המפרט שלי?אני לא מרוצה מהביצועים של המחשב מהלוח אם. אני לא יודע אם הלוח אם גורם לזה אבל המחשב נתקע מידי פעם ואני חושב שזה מכיוון שלא ניקיתי אותו שנים! וכאשר ניקיתי אז רק את המאוורר הראשי שנמצא מחוץ למארז.
פורסם 2012 באפריל 1613 שנים תכנס לכרטיסיה האחרונה ותיצור קובץ HTML, אחרי זה תעלה אותו לכאן. אתה גם יכול להעתיק א השמות של הרכיבים בנפרד.
פורסם 2012 באפריל 1713 שנים בקשתי שתעלה את ה-HTML ולא ה-txt. בו נעשה דבר אחר, תעלה תצלום מסך של כל אחת מהלשוניות בתוכנה.
פורסם 2012 באפריל 1713 שנים מחבר בקשתי שתעלה את ה-HTML ולא ה-txt. בו נעשה דבר אחר, תעלה תצלום מסך של כל אחת מהלשוניות בתוכנה.אין אפשרות לעלאות לאתר את הHTML. הקובץ TXT לא עוזר לך ?
פורסם 2012 באפריל 1713 שנים קשה לי להבין מזה, אני רק יודע שיש לך Q8200 (מעבד). תצלום מסך זה לא קשה להעלות (האתה יודע איך עושים את זה?).
פורסם 2012 באפריל 1913 שנים 1. אחרי כל מה שנרשם פה - ניקית את המחשב?2. יצא לי להשתמש בתוכנה הבאה: AVG PC TUNE UP מספר פעמים והיא בהחלט משפרת ביצועים בצורה ניכרת (אתה יכול גם להשתמש ב CCLEANER).בברכה,חגי חדד
פורסם 2012 באפריל 1913 שנים מספיק שתרשום כאן את המפרט שלך לא צריך CPU-Z בכל אופן מתי התקיעות באקראיות? בזמן משחקי מחשב? בגלישה באינטרנט?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.