עבור לתוכן

מחשב נתקע בזמן האחרון עם זימזום מעצבן כזה

Featured Replies

פורסם

בזמן האחרון כמעט כל יום המחשב שלי נתקע- כלומר התמונה קופאת ותוך כדי שומעים ברגע כמו רעש זימזום מעצבן כזה, אי אפשר לעשות כלום חוץ מלכבות את המחשב ב"כוח" כלומר על ידי לחיצה על כפתור הכיבוי, רוב הפעמים זה קורה תוך כדי משחק (BATTLEFIELD 3 אם כי זה גם קרה לי בALAN WAKE ובTRIBES) אך זה גם יכול לקרות סתם ככה או תוך גלישה באינטרנט, בנוסף זה לא נראה כתלוי בזמן השימוש- זה יכול לקרות אחרי כמה דקות של שימוש אבל זה יכול גם לקרות אחרי כמה שעות אם בכלל...

לפעמים לאחר קצת זמן של התקיעה אני מופנה לBSOD מאשים משהו אחר, אך בדר"כ התמונה פשוט קופאת.

בנוסף לאחר שאני עושה RESTART המחשב נדלק ונכבה כמה פעמים כאשר המסך בדר"כ לא מגיב כלומר נכנס לSLEEP MODE כאילו הוא לא קולט את המחשב ואני צריך לכבות ולהדליק עוד מספר פעמים עד שזה יעבוד...

תופעה מעניינת נוספת אך שיחסית לא קורה הרבה היא שהמסך פשוט מתפקסל לחלוטין- כלומר המחשב פועל כרגיל רק שהתצוגה מפוקסלת לגמרי ואי אפשר להבין כלום... (אם צריך אני יכול להעלות תומנות)

קראתי באינטרנט ומסתבר שזה קורה לאנשים לעוד אנשים והמליצו לי להתקין מחדש את הדרייבר של REALTEK ואת הדרייבר של הכרטיס מסך- עשיתי את שני אלה וזה לא ממש עזר לי...

הנוסף מה שקורה באשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=529525.0

מזכיר קצת את מה שקורה לי...

אני ממש משתגע מהבעיה הזו ואני חייב עזרה! בבקשה תעזרו לי!! :s07:

המפרט שלי הוא:

Gigabyte Radeon HD 6950 2GB

Intel Core i5 2400 3.1 Ghz

G.skill 2x2GB 1333 Mhz

פורסם

אחלה מחשב יש לך, אבל לא ציינת באיזה ספק כוח אתה משתמש + טמפ' של הכרטיס מסך והמעבד במנוחה ובLoad.

פורסם
  • מחבר

ספק: SeaSonic 600W Active PFC 80

טמפרטורות:

במנוחה:

כרטיס מסך 39 מעלות ( על פי הCATALYST)

מעבד 25 מעלות (על פי EVEREST)

במאמץ:

כרטיס מסך 72 מעלות ( על פי הCATALYST)

מעבד 44 מעלות (על פי EVEREST)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים