פורסם 2004 בינואר 221 שנים היום ניסתי לצרוב קבצי Image דרך nero express אבל כאשר אני נותן לה לצרוב את קובץ הcue היא אומרת לי שהיא לא מוסגלת לפתוח את הקובץ,וכאשר אני נותן לה את קובץ הbin היא כותבת לי שזה פורמט לא מקובל.מה קרה לה?.עד עכשיו היא צרבה מצוין.יש לציין ששמתי את הקבצים שברצוני לצרוב בתיקיה משלהם.האם עשיתי טעות כלשהיא?.
פורסם 2004 בינואר 221 שנים במידה וקובץ הBIN נמצא באותה ספרייה של הCUE אזכותרת הקובץ CUE אמורה להראות משהו כזה :FILE Filename.BIN BINARY
פורסם 2004 בינואר 221 שנים מחבר FILE "xxxxxxxx.DEViANCE.X-Gamers.Sharereactor.BIN" BINARY TRACK 01 MODE1/2352 INDEX 01 00:00:00זה רק אחד מן הקבצים שברצוני לצרוב (במוכן שהסתרתי את השם אני מקווה שזה לא משנה,כל מה שהיה כתוב שם זה השם של הקובץ בלי שום תוספות).
פורסם 2004 בינואר 321 שנים רק בשביל להיות בטוח: שם הקובץ שמופיע בתוך קובץ ה-cue זהה לשם קובץ ה-BIN שלך?והם נמצאים באותה תיקייה, נכון?
פורסם 2004 בינואר 321 שנים מחבר כן הם נמצאים באותה תיקיה.כן יש להם את אותו שם.ואני רוצה להוסיף שצורף להם קובץ msinfo .אם אף אחד לא יכול לעזור לי אולי אני אשתמש בתוכנה אחרת.יש המלצות?.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.