עבור לתוכן

צריך המלצה למסך מחשב/טלוויזיה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אני מחפש מסך טוב שישמש כמחשב וגם כטלוויזיה (הכוונה גם לממיר, לא רק DVD) שיתאים בעיקר למשחקים, סרטים וגלישה באינטרנט.

מבחינת רזולוציה, כמובן שחשבתי על 1920X1080, אך מה לגבי 1920X1200? יתאים יותר/פחות? או לחלופין 1680X1050

לגבי מרחקים, כשיהיה מחשב המרחק יהיה בערך 60-70 סנטימטר. כשהוא טלוויזיה, בערך 2.5 מטר. איזה גודל הכי יתאים?

התקציב שלי הוא עד 2000 גג, עדיף באזור 1500.

אני מבין שהדרישות שלי אולי קצת לא הגיוניות מבחינת מרחקים...אם אין שום מסך שיתאים אני אנסה לבלגן קצת את החדר, לראות איך אפשר לסדר את הדברים. או שמקסימום נחכה ונחסוך עוד קצת כסף :-\

תודה רבה! :)

פורסם

אין באמת מסך שאפשר לשבת ממנו 70-60 סנטימטר ושיהיה גם מהנה כטלוויזיה מ2.5 מטר (לפחות לפי הסטנדרטים של היום - פעם אנשים ישבו 3 מטר מטלוויזיית "20 וזה נראה גדול).

פורסם
  • מחבר

כך חששתי.. לאיזה מרחק אתה ממליץ להקטין? אני אבדוק אם זה אפשרי מבחינתי

פורסם

זה לא שאני ממליץ להקטין את המרחק. אני רק אומר לך שתביא את העניין בחשבון, ותראה בעצמך מה נוח לך.

גם קשה להמליץ על טלוויזיות טובות בגדלים האלה. לא משקיעים בסקטור הזה. טלוויזיות טובות מתחילות מ"32. מתחת לזה זה סתם מסכי מחשב בינוניים מינוס שהוסיפו להם טיונר, רמקולים ושלט. לעומת זאת, מסכי מחשב שאינם טלוויזיות יש איכותיים ביותר בגדלים "23-"24 ובתקציב שלך.

פורסם
  • מחבר

אם אני מקטין את המרחק למטר וחצי, יתאים מסך 27 אינץ'? או שבכלל אין כאלה איכותיים משולבים?

ומה בעניין הרזולוציה?

פורסם

הבעיה שזה חתיחת מחיר, תבדוק עולי DELL U2410, יש לו הרבה חיבורים וכו', והוא גם מסך מחשב איכותי מעוד.

פורסם

הי, גם מסך בגודל "24- "26 יהיה טוב לשימושים שאתה מתאר. לגבי הרזולוציה- 1080P הוא Full HD המותאם לתצוגת 16:9. יתר הרזולוציות ששאלת לגביהן רק משתנות מעט בהתאם לגודל המסך כך שהתצוגה משתנה לכיוון ה-16:10 וכד'. מכיוון שהמסך ישמש גם כטלוויזיה וגם כמסך מחשב, כדאי ללכת על FHD רגיל של 1080P.

מקווה שעזרתי,

אורי נציג קבוצת חי

פורסם
  • מחבר

מסך 26 נשמע טוב אבל לא מצאתי אחד טוב במחיר סביר יש לך אולי המלצות?

הדל נראה אחלה אבל הוא טיפה יקר ואני מפחד שמסך 24 לא יהיה מספיק גדול הייתי רוצה לכיוון ה 26-27 אז אם יש למישהו המלצות בסביבות 2000 שקל זה יהיה מעולה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים