פורסם 2004 בינואר 221 שנים אוקיי אז ככה נתחיל בכך שחבר שלי(מט'יו) בא לקחת ממני את האופניים שלי ושאל אותי מה אתה עושה היום אזאמרתי לו לא יודע מה אתה עושה הוא אמר לי שהוא הולך עכשיו ליקנות טבק לנרגילה שלו בשביל לקחת את זה לחבר אז אז אמרתי לו שאני אבוא אז קבענו שאני אבוא אליו ב8 ניתארגן ונלך לחבר אז בפי שתיכננו הלכתי אליו והיה את הטרום זיקוקים - היה נחמד ביותר . עזבנו תבית ב9 והלכנו לילד שם הדלקנו את הנרגילה וסתם עשינו שטויות ושתינו PASSION POP שזה איזה שמפנייה של פסיפלורה ב11 הלכנו לפארק איפה שאפשר לראות את סידני ואת הגשר עם הזיקוקים והיה מפוצץ באנשים בגילי) וגדולים יותר אז ככה אני הייתי קצת שי_ור אז זה היה הזמן להתחיל עם בנות עד הזיקוקים ככה התחלתי עם שניים(בניפרד כמובן) והיתנשקנו :-*(היה מגניב)... וכל זה אחרי זה היה זיקוקים והיה מגניב אחרי זה התחלתי עם עוד אחת אחרונה וזהו היה 1:30 אז מה חשבתם שזה זה הכל.... אז לא חזרנו לבית של הילד (אני מט'יו ועוד שני חברים טובים) אבל ההורים שלו היו עצבניים אז לא ניכנסו וסתם ישבנו בחוץ ברחוב.... החלטנו ללכת אז הלכנו לרחוב הראשי ושם ראינו מסיבה(של שני 20 +) וסתם ניכנסנו בקיצור היו ישראלים (קצת) ואיתיופים נישארנו שם כל הלילה ואהיה סבבה ב6 הלכנו לים (איפה שאני גר) והלעכנו לאכול במקדונלדס(איפה שאני עובד) והיה סבבה סך הכל .................... 8) הוספתי תמונה של הים(לא מאותו יום) ושל הזיקוקים
פורסם 2004 בינואר 321 שנים כיף חיים של ממש אה אחי ! ואגב הזיקוקים נראים ממש יפים ! זה ההבדל זין הזיקוקים של יום העצמאות בשוסטר לבין הזיקוקים שבסילבסטר באוסטרליה
פורסם 2004 בינואר 321 שנים מחבר לא פעם ראשונה שאני רואה אותה ממךכן נכון אני אנסה לצלם עוד תמונה הקיץ כי זאת הכי טובה שיש ליכיף חיים של ממש אה אחי כן פצצות
פורסם 2004 בינואר 321 שנים חח למרות אוסטרליה והכול עדיין מאכסן תמונות בנענע אה ?נו ספר עוד קצת על אוסטרליה מעניין אותי לדעת..מה השעה שם עכשיו אגב ?
פורסם 2004 בינואר 321 שנים מחבר זה בתוספת 9 שעות בחורף (אצלכם כי אצלי קיץ עכשיו) ו7 שעות בקיץ(אצלכם)נחמד כאן בו לפרטי ואני אספר
פורסם 2004 בינואר 321 שנים Daniel, כתבת בגוף ההודעה שלך: ''התנשקתי עם שניים'' - ואנשים שקוראים וכותבים עברית כמו שצריך, יבינו כי התנשקת עם שני בחורים אם כבר, ''התנקשתי עם שתיים'', או, אם זה קשה לך, אז ''התנשקתי עם 2 בחורות''. מקווה שעזרתי.
פורסם 2004 בינואר 321 שנים מחבר Daniel, כתבת בגוף ההודעה שלך: ''התנשקתי עם שניים'' - ואנשים שקוראים וכותבים עברית כמו שצריך, יבינו כי התנשקת עם שני בחורים אם כבר, ''התנקשתי עם שתיים'', או, אם זה קשה לך, אז ''התנשקתי עם 2 בחורות''. יאללה איזה איטיים אתם ממש לכך לכם הרבה זמןןןןןן............ (אני יודע לדבר עברית ואמא שלי מורה לעברית) ;D ;D ;D כן ואולי לא עמדתי בציפיות שלי ובסוף הייתי עם בנים.............. לא חשבתם על זה אהה? ;D
פורסם 2004 בינואר 421 שנים יאללה איזה איטיים אתם ממש לכך לכם הרבה זמןןןןןן............ (אני יודע לדבר עברית ואמא שלי מורה לעברית) ;D ;D ;D כן ואולי לא עמדתי בציפיות שלי ובסוף הייתי עם בנים.............. לא חשבתם על זה אהה? ;D לקח תעביר כמה שיעורים אצל אמא שלך ;D
פורסם 2004 בינואר 621 שנים מחבר תעביר כמה שיעורים אצל אמא שלך חחח יש לי מספיק דאגות בחיים אני לא צריך עוד......... ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.