עבור לתוכן

בילוי שנה החדשה שלי באוסטרליה

Featured Replies

פורסם

אוקיי אז ככה נתחיל בכך שחבר שלי(מט'יו) בא לקחת ממני את האופניים שלי ושאל אותי מה אתה עושה היום אזאמרתי לו לא יודע מה אתה עושה הוא אמר לי שהוא הולך עכשיו ליקנות טבק לנרגילה שלו בשביל לקחת את זה לחבר אז אז אמרתי לו שאני אבוא אז קבענו שאני אבוא אליו ב8 ניתארגן ונלך לחבר אז בפי שתיכננו הלכתי אליו והיה את הטרום זיקוקים - היה נחמד ביותר . עזבנו תבית ב9 והלכנו לילד שם הדלקנו את הנרגילה וסתם עשינו שטויות ושתינו PASSION POP שזה איזה שמפנייה של פסיפלורה ב11 הלכנו לפארק איפה שאפשר לראות את סידני ואת הגשר עם הזיקוקים והיה מפוצץ באנשים בגילי) וגדולים יותר אז ככה אני הייתי קצת שי_ור אז זה היה הזמן להתחיל עם בנות עד הזיקוקים ככה התחלתי עם שניים(בניפרד כמובן) והיתנשקנו :-*(היה מגניב)... וכל זה אחרי זה היה זיקוקים והיה מגניב אחרי זה התחלתי עם עוד אחת אחרונה וזהו היה 1:30 אז מה חשבתם שזה זה הכל.... אז לא חזרנו לבית של הילד (אני מט'יו ועוד שני חברים טובים) אבל ההורים שלו היו עצבניים אז לא ניכנסו וסתם ישבנו בחוץ ברחוב.... החלטנו ללכת אז הלכנו לרחוב הראשי ושם ראינו מסיבה(של שני 20 +) וסתם ניכנסנו בקיצור היו ישראלים (קצת) ואיתיופים נישארנו שם כל הלילה ואהיה סבבה ב6 הלכנו לים (איפה שאני גר) והלעכנו לאכול במקדונלדס(איפה שאני עובד) והיה סבבה סך הכל .................... 8)

הוספתי תמונה של הים(לא מאותו יום) ושל הזיקוקים

;)

3.jpg

פורסם

התמונה השניה (של החוף ים), לא פעם ראשונה שאני רואה אותה ממך.. :D 8)

פורסם

כיף חיים של ממש אה אחי !

ואגב הזיקוקים נראים ממש יפים ! זה ההבדל זין הזיקוקים של יום העצמאות בשוסטר

לבין הזיקוקים שבסילבסטר באוסטרליה :P;)

פורסם
  • מחבר
לא פעם ראשונה שאני רואה אותה ממך

כן נכון אני אנסה לצלם עוד תמונה הקיץ כי זאת הכי טובה שיש לי

כיף חיים של ממש אה אחי

כן פצצות

פורסם

חח למרות אוסטרליה והכול עדיין מאכסן תמונות בנענע אה ?

נו ספר עוד קצת על אוסטרליה מעניין אותי לדעת..

מה השעה שם עכשיו אגב ?

פורסם
  • מחבר

זה בתוספת 9 שעות בחורף (אצלכם כי אצלי קיץ עכשיו) ו7 שעות בקיץ(אצלכם)

נחמד כאן בו לפרטי ואני אספר

פורסם

Daniel, כתבת בגוף ההודעה שלך: ''התנשקתי עם שניים'' - ואנשים שקוראים וכותבים עברית כמו שצריך, יבינו כי התנשקת עם שני בחורים :smiley1:

אם כבר, ''התנקשתי עם שתיים'', או, אם זה קשה לך, אז ''התנשקתי עם 2 בחורות''.

מקווה שעזרתי.

פורסם

אוסטרלי תתחשב בו...

פורסם

נשמע שאתה עושה חיים שם....בכיף הייתי מתחלף איתך :)

פורסם
  • מחבר
Daniel, כתבת בגוף ההודעה שלך: ''התנשקתי עם שניים'' - ואנשים שקוראים וכותבים עברית כמו שצריך, יבינו כי התנשקת עם שני בחורים

אם כבר, ''התנקשתי עם שתיים'', או, אם זה קשה לך, אז ''התנשקתי עם 2 בחורות''.

יאללה איזה איטיים אתם ממש לכך לכם הרבה זמןןןןןן............ (אני יודע לדבר עברית ואמא שלי מורה לעברית) :D ;D ;D ;D

כן ואולי לא עמדתי בציפיות שלי ובסוף הייתי עם בנים.............. לא חשבתם על זה אהה? ;D

פורסם

:cwm13:

פורסם

יאללה איזה איטיים אתם ממש לכך לכם הרבה זמןןןןןן............ (אני יודע לדבר עברית ואמא שלי מורה לעברית) :D ;D ;D ;D

כן ואולי לא עמדתי בציפיות שלי ובסוף הייתי עם בנים.............. לא חשבתם על זה אהה? ;D

לקח :)

תעביר כמה שיעורים אצל אמא שלך ;D

פורסם
  • מחבר
תעביר כמה שיעורים אצל אמא שלך

חחח יש לי מספיק דאגות בחיים אני לא צריך עוד......... ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים