פורסם 2004 בינואר 221 שנים אני שומע לי מוזיקה האיי סי קיו פתוח וגולש בכמה עומדי אינטרנט, עד שפתאום מסך שחור ואי אפשר לעשטת כלום מלבד ריסטרט!מה זה יכול להיות ? שמתי לב שלפני כן האייקון של העכבר נהיה כמו ריבועון כזה מקורטע!מה זה יכול להיות? יכול להיות ששורש הבעיה זה בדרייברים של הכרטיס מסך? (יש לי גרסה 3.8).תוה רבה לכל למי שעוזר!
פורסם 2004 בינואר 321 שנים מחבר אוקיי, אני אנסה לשים דרייברים אחרים כפי שציינתי כרגע אני עם גרסת 3.8, ולםפי מה שהבנתי 3.7 הם היציבים ביותר.מה אתם אומרים מה גרסת הדרייברים המומלצת ביותר ?ושאלה נוספת, מה הסבירות שאלו הדרייברים?
פורסם 2004 בינואר 321 שנים מחבר אוקיי, אני אנסה לשים דרייברים אחרים כפי שציינתי כרגע אני עם גרסת 3.8, ולםפי מה שהבנתי 3.7 הם היציבים ביותר.מה אתם אומרים מה גרסת הדרייברים המומלצת ביותר ?ושאלה נוספת, מה הסבירות שאלו הדרייברים?אפשר לקבל תשובות לשאלות בבקשה?ולא אני ממש לא באוברקלוק!
פורסם 2004 בינואר 321 שנים תתחיל עם הדרייברים של הלוח אם (צ'יפסט) ואח"כ תתקין מחדש את הדרייברים של הכ.מסך.זה די סביר שזה קשור לדרייברים.אם לא חפש בביוס פונקצית AGP Fast Writes ואם היא קיימת תבטל אותה.
פורסם 2004 בינואר 321 שנים תתחיל עם הדרייברים של הלוח אם (צ'יפסט) ואח"כ תתקין מחדש את הדרייברים של הכ.מסך.זה די סביר שזה קשור לדרייברים.אם לא חפש בביוס פונקצית AGP Fast Writes ואם היא קיימת תבטל אותה.למה אתה חושב שזה הFAST WRITE? אתה יכול לפרט בבקשה?
פורסם 2004 בינואר 421 שנים מחבר אוקיי, תודה רבה!שאלה נוספת, מה גרסת הדרייברים המומלצת ביותר בלי קשר לכך שאם הם גרסה חדשה או ישנה יותר, פשוט כל אחד אומר משהו אחר ואי-אפשר לקבל תשובה חד-משמעית?עזרתכם דרושה.תודה רבה!
פורסם 2004 בינואר 421 שנים מחבר אני מתנצל amiram!אבל בבקשה תמליץ לי על גרסת דרייברים טובה ויציבה! תודה רבה! 8)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.