עבור לתוכן

OC לBarton 2500+

Featured Replies

פורסם

תעדכן ביוס לחדש, לא לפני שאתה משחזר הגדרות יצרן.

שמת את הזיכרונות על SPD? הם במתח המקור?

תנסה להוסיף קצת מתח למעבד, ושוב לנסות 186FSB...

פורסם
  • מחבר

איזה גרסאת ביוס כדי?

והזכרונות לא על SPD הם על התיזמונים של הברירת מחדל במתח מקורי אני ינסה עכשיו להעביר אותם לSPD, ומתח למעבד זה קצת מדאיג אותי.. :-X...

אולי עדיף קודם להתחיל בלהוריד את המכפלה?

פורסם

ככל שאתה מעלה תמהירות המעבד צורך יותר זרם.. אם תרצה להמשיך תיהיה חייה להעלות תמתח.. תעלה מדרגה או שנים.. גם ללוח ולזכרונות

פורסם

אני תקוע על באס 182 ואני לא יכול לזוז ממנו כל מה שניסיתי לא עוזר

פורסם
  • מחבר

אני תקוע על באס 182 ואני לא יכול לזוז ממנו כל מה שניסיתי לא עוזר

ניסית לעלות מתחים?

כי אני נמצא באותה הבעיה ואני עכשייו מתלבט אם להתחיל לעלות מתחים...

פורסם

*שיעול* יש לך ג'יל *שיעול*

SPD זה ההגדרות ברירת מחדל. תבדוק באתר של החברה או על הזיכרונות מה התיזמונים ב 400MHZ ותכוון אותם ידנית אם צריך.

פורסם

תן מתח 2.8 לזכרונות תחפש מה התיזמונים סטוק של הזכרונות ותגדיר אותם ידנית וככה אתה תדע שזה לא הזכרונות שמגבילים אותך ב100% עד 200 באס (אלא עם כן הם מקולקלים).

ועם אחרי זה אתה עדיין לא מצליח להעלות יותר באס, תן מתח למעבד ותבדוק בביוס או עם התוכנה שבאה עם הלוח (מעולה) את המתחים עם הם יציבים, כי עם לא זה גם גורם משפיע.

ועם זה לא הולך תנסה להחליף למעבד עם סטפינג יותר טוב :) (למרות שזה לא יקרה אבל..)

פורסם
  • מחבר

קודם לכן הזכרונות היו מכוונים ידנית על תיזמוני ברירת מחדל, כרגע הם בSPD ולפי מה שאני זוכר הם לא טועמים לתיזמונים האורגינלים...

ואם אפשר לדעת מתי אתה נעצרת והתחלת לעלות מתחים או להוריד מכפלה?...

פורסם

תודה רבה כל מי שעזר אני הולך לנסות את מה שאמרתם לי וזה שאמר שהזיכרונות הם גייל (דיי גרועים אם השילוב שיש לי ) אני יודע אוחשבתי להחליף אותם אבל אני קודם צריך לדעת ב100 אחוז שהם מגבילים אותי

עריכה: טוב אז שיניתי את התיזמונים לכפי שהם רשומים על האריזה ועכשיו העלתי את המחשב על באס 184 (לא ניסיתי יותר) אני רוצה שתגידו לי בבקשה האם המטחים שלי טובים

פורסם

תבין משהו כמו שראיתי במפרט שלך לא יכול להיות שזה הזכרונות כי הם 3200 שזה אומר 400 Mzh שזה אומר 200 mzh ואתה רק ב184 באס אז יש לך עוד 16 להעלות בלי להאשים את הזכרונות.

ומי ששאל איפה נתקעתי אני אז לא נתקעתי אני ב200X11 בלי שום שינוי מתח הכל על סטוק וגם הגעתי ל9.5X230 (בעע תראו איזה זכרונות!) יציב סלע והפסקתי בגלל חוסר יציבות של המתחים אני ימשיך שאני יביא ספק חדש (מה לעשות בעיות תקציב:).

ובקשר לזכרונות עדיף שיהיה על הגדרות יצרן כי בדרך כלל זה יותר טוב מspd.

פורסם

e-d-a אתה אולי יודע אם המטחים שלי בסדר או שאני יחליף ספק כוח? (כי הוא ג'ינרי מסריח שצריך לסחוב את כל המחשב הטוחן חשמל שלי)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים