עבור לתוכן

בקשה|מפרט מחשב למשחקים ב5K

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי?5,000 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?150 ש"ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, סרטי HD

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.MS3, COD - MW3, SKYRIM, SC Revelations, Crysis 2

מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1440X900(מחובר בנוסף לLCD 32 INCH לצפיה בסרטים)

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.אין

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?8-7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?רק אם הוא מגיע כך כבר מהחברה

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?הרכבת מחשב בלבד

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.אין העדפה, איזור המרכז

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).לא

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?לא, רצוי שיחזיק לתקופה ממושכת ככל הניתן.

פורסם

ראה בבקשה את המפרט בדיון הנ"ל, כולל השינויים שהצעתי לעשות בדיון הזה.

האם אתה תשחק גם על גבי הטלויזיה? אם כן, מה הרזולוציה שלה (720P/1080P)?

פורסם
  • מחבר

1.לאיזה כרטיס מסך התכוונת מבין השניים

א.http://www.tms.co.il/product/11329

ב.http://www.tms.co.il/product/11306

2.האם ההפרש בין הכרטיסים שהצעת שם הוא משמעותי?, הכוונה היא האם GTX460 יצליח להריץ משחקים על המקסימום? ואם כן אז לכמה זמן ואם זה שווה את הקניה שלו ולא של כרטיס טוב יותר.

3.לא, אני מתכוון רק לראות סרטי HD לצורכי משחק אני משתמש בXBOX 360 :-).

פורסם

1) זה אותו הכרטיס- הוא פשוט בהנחה אם אתה רוכש אותו כחלק מרכישת מחשב.

2) הרזולוציה שלך נמוכה, לכן היא תהווה צוואר-בקבוק עם כרטיס מסך חזק יותר. כרטיס מסך חזק יעלה סביב ה-1300 שקלים.

לכמה זמן הוא יספיק? יספיק למה? להרצה של משחקים בהגדרות גבוהות? לא ידוע, איני נביא ואף אחד לא יוכל לענות לך על זה.

בכל מקרה בהמשך תוכל לשדרג אותו לאחד חזק יותר עם ההפרש הכספי שאתה מרויח פה.

פורסם
  • מחבר

1) זה אותו הכרטיס- הוא פשוט בהנחה אם אתה רוכש אותו כחלק מרכישת מחשב.

2) הרזולוציה שלך נמוכה, לכן היא תהווה צוואר-בקבוק עם כרטיס מסך חזק יותר. כרטיס מסך חזק יעלה סביב ה-1300 שקלים.

לכמה זמן הוא יספיק? יספיק למה? להרצה של משחקים בהגדרות גבוהות? לא ידוע, איני נביא ואף אחד לא יוכל לענות לך על זה.

בכל מקרה בהמשך תוכל לשדרג אותו לאחד חזק יותר עם ההפרש הכספי שאתה מרויח פה.

אוקיי הבנתי למה אתה מתכוון, ואם אני אוסיף עוד 1000 ש"ח פחות או יותר תוכל לכתוב לי את המפרט הסופי עם כרטיס חזק שיוכל להריץ הכל כמו שצריך + מסך טוב שתומך ברזולציות ברמה הנדרשת.

פורסם

אם המסך הזה מספק אותך, למה לרכוש אחד חדש?

בכל מקרה, אין צורך לחרוג- בתקציב של 5 אלף ניתן גם להכניס מפרט עם כרטיס מחוזק ביחד עם מסך 23" איכותי וארגונומי.

בחריגה קטנה, אפשר גם להכין מפרט הכולל 2 כרטיסי מסך (אשר יחדיו חזקים יותר מהכרטיס ששמתי לך במפרט הבא, אבל יש גם חסרונות כמו חוסר תמיכה, טיפה יותר רעש וחום, צריכת חשמל מוגברת וכדומה).

מעבד:

Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪911

קירור למעבד:

ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪137

לוח אם:

Gigabyte GA-H67MA-USB3-B3

כמות: 1 - מחיר: ₪451

מארז:

SilverStone Precision Black X2 120MM V2 + USB 3.0 + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪540

זיכרון:

Micron Rendition 4GB DDR3 -1333

כמות: 2 - מחיר: ₪103

קשיח למחשב שולחני:

Hitachi Deskstar 7K1000, 500G, 3.5", SATA 2

כמות: 1 - מחיר: ₪425

כרטיס מסך:

Sapphire 7850 2GB GDDR5 DP OC Version Retail - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪1305

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪93

מסך:

DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM

כמות: 1 - מחיר: ₪950

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪5018

מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4918 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/uwphjczs

פורסם
  • מחבר

סבבה הבנתי אותך, קודם כל תודה על העזרה, דבר שני לא איכפת לי לשדרג ל2 כרטיסי מסך כל עוד ההבדל ברעש הוא לא בקטע משמעותי, אם אתה חושב שזה לא מוגזם אז אני אסמך אם תגיד לי איזה חלקים אני צריך לשנות.

ועוד שאלה קטנה... אם יש לי את הכונן 0WD Caviar Green, 1TB, 3.5", SATA 3 אתה חושב שכדאי להכניס אותו למחשב(האמת שהוא כונן מרעיש ולכן יש לי את ההתלבטות) או שעדיף להוסיף עוד קצת כסף ולשדרג לכונן של 1TB איכותי שלא מרעיש ת כי אני צריך את הקיבולת הזאת במינימום.

פורסם

ברור שכדאי לך להכניס אותו למחשב. הוא ישמש כגיבוי.

הוא מהגירסה החסכונית בחשמל אז ככה שכדאי לך לקנות עוד כונן מהיר של 7200RPM שעליו תשב מערכת ההפעלה.

ואם הוא מרעיש לך זה כנראה ביגלל מארז לא איכותי, מארז איכותי אמור לבלום את הרעשים שלו.

פורסם

אם הוא מרעיש הוא עשוי להיות תקול. בצע לו בדיקות עם הכלי הייעודי של WD. זהו כונן מסדרה ירוקה והוא אמור להיות שקט במיוחד.

פורסם
  • מחבר

ברור שכדאי לך להכניס אותו למחשב. הוא ישמש כגיבוי.

הוא מהגירסה החסכונית בחשמל אז ככה שכדאי לך לקנות עוד כונן מהיר של 7200RPM שעליו תשב מערכת ההפעלה.

ואם הוא מרעיש לך זה כנראה ביגלל מארז לא איכותי, מארז איכותי אמור לבלום את הרעשים שלו.

אם הוא מרעיש הוא עשוי להיות תקול. בצע לו בדיקות עם הכלי הייעודי של WD. זהו כונן מסדרה ירוקה והוא אמור להיות שקט במיוחד.

סבבה הבנתי את שתיכם, תודה על העזרה אני אתקין את הכונן שיש לי בנסוף לכונן שיאיר כתב לי במפרט(שעליו תשב המערכת הפעלה) ואני אחכה שיאיר יענה לי לגבי הכרטיס מסך שאני רוצה להחליף.

ועוד משהו קטן, הזיכרון ומארז+ספק, מספיק טובים? כי אישית לא שמעתי על החברות של שניהם( אבל שוב יכול ליהיות שזה רק אני)

פורסם
  • מחבר

מצויינים.

הבנתי, טוב מצוין קיבלתי את כל התשובות שלי לגבי המחשב הזה, חוץ מהעניין של לעבור ל2 כרטיסי מסך שאני מחכה עדיין לתשובה של יאיר לגביהם :-)

פורסם

תישאר עם הכרטיס הבודד ששמתי לך.

פורסם
  • מחבר

תישאר עם הכרטיס הבודד ששמתי לך.

אוקיי, דבר אחרון לפני שאפשר לנעול את הנושא, הספק + הלוח אם מתאימים לשרוג עתידי למערך של 2 כרטיסי מסך ואם לא למה כדאי להחליף אותם?

פורסם

הם לא מתאימים ואיני חושב שיש צורך שתשלם עוד כמה מאות שקלים בשבילך תמיכה ב-CF.

פשוט תחליף כרטיס בעתיד במקום להוסיף עוד אחד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים