עבור לתוכן

צריך עזרה עם התוכנה OCCT

Featured Replies

פורסם

שלום, אני רוצה להעביר את המעבד שלי במחן קשה. על מה עליי לבחור בין 3 האפשרויות בטסט?..

30826380.png

פורסם

מבחן קשה שמה יבחן בדיוק ? בכל מקרה יש לך בסטיקי הסבר על התוכנה וכו :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

ראיתי את ההסבר בסטיקי. אבל לא ראיתי שם הסבר על 3 האפשרויות של הטסט. המעבד שלי במנוחה נמצא כרגע על 50 וניסיתי את 3 המבחנים שם והוא לא עובר את ה61 וזה ניראלי לא הגינוי.

על מה עליי לבחור או להגדיר שם כדי לבצע מבחן כולל ומלא?

פורסם

האופציה הזו מציינת את כמות המידע שיבחן בטסט..בגדול אין לזה השפעה ישירה על הטמפ', אלה רק על בדיקת היציבות, ככל שתעביר יותר מדיע זה יכביד יותר על המערכת שלך, ויגרום למקסימום בדיקה בכל הנוגע ליציבות.

הטמפ' לא צריכה להשתנות בהתאם לזה..ולכן הטמפ' שלך זהה בכל אופציה שתבחר :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

האופציה הזו מציינת את כמות המידע שיבחן בטסט..בגדול אין לזה השפעה ישירה על הטמפ', אלה רק על בדיקת היציבות, ככל שתעביר יותר מדיע זה יכביד יותר על המערכת שלך, ויגרום למקסימום בדיקה בכל הנוגע ליציבות.

הטמפ' לא צריכה להשתנות בהתאם לזה..ולכן הטמפ' שלך זהה בכל אופציה שתבחר :xyxthumbs:

תודה רבה על ההסבר.

יש לי שאלה נוספת, הרצתי את התוכנה למשך שעתיים על מצב Small Data Set, וכעבור שעתיים עצרתי את המבחן, זה אומר שהאוברקלוק שלי יציב?, הטמפ' הגבוהה ביותר הייתה 65 מעלות.

פורסם

הגיוני שהוא יציב, אך הייתי ממליץ לך לעשות אותו על הרמה הקשה ביותר.

פורסם

כמה שיותר זמן יותר טוב..שעתיים מעיד על יציבות..אבל בשביל להיות בטוח פשט תריץ את התכונה בלילה או לכמה שעות טובות וזהו..ככה תהיה בטוח :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מהי הטמפ' המרבית שלא מומלץ לעבור עם המעבד הזה?

פורסם

72.4 מעלות.

פורסם

גם 75 מעלות לא יהרגו אותו..אבל זה די הMAX..

פורסם
  • מחבר

הורדתי את התוכנה Real Temp 3.70, האם אני צריך להגדיר משהו בתוכנה לפני השימוש?, למה היא מראה לי טמפ' נמוכות מדיי כ 38 מעלות במנוחה.

המעבד נמצא עכשיו על 4000, האם התוכנה אמינה?.

פורסם

זה בסדר לטמפרטורת מנוחה. כל הקטע זה בדיקת הטמפ' במאמץ.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

תסבירו לי בבקשה משהו...

איך יכול להיות מצב שבגרסת OCCT V3.1.0 , הכרטיס מסך שלי (HD4870), לא עובר את ה 75 מעלות ב 35 אחוז מאוורר!! ובגרסה החדשה 4.2.0, הוא מגיע ל 100 מעלות ואף יותר... משהו פה לא מסתדר לי ועוד החלפתי לו את המשחה הטרמית בצורה קפדנית ביותר, ואף זה עזר לטמפ', אבל עדיין הכרטיס לא מסוגל לעבור בדיקה בטמפ' סבירות בגרסה החדשה.. למה זה קורה??..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים