עבור לתוכן

עזרה בקניית מחשב (שימוש משרדי עם טיפה HD ומשחקים קלים) - מינימום תקציב

Featured Replies

פורסם

חג שמח לכולם.!

לפני משהו כמו שנה נשרף לי המעבד של המחשב (AMD athlon 64 bit 3500).מה שעשיתי זה פירקתי את החלקים שהיו ממנו:

1. 6600GT

2. 2 גיגה DDR1 400 ב-4 סטיקים

3. הארד דיסק 160 ו-120 ג'יגה.

אנחנו בבית כרגע עובדים על מחשב אחד שהוא בתכלס חזק (E8400 עם 9600GT עם 4 ג'יגה זיכרון).

אני רוצה שיהיה לי מחשב לעצמי במינימום תקציב (1000 שקל), כך שאני רוצה להשתמש בחלקים הישנים.

המטרה של המחשב תהיה עבודה משרדית, אינטרנט, מוזיקה, סרטים (טיפה HD ביוטיוב) וטיפה משחקים.

אני רוצה אפשרות לחבר אותה לLCD 32 שלי. (חברת LG)

יש לי 3 אופציות שמצאתי:

1. http://getit.co.il/Prod/67807/

מחשב ThinkCentre S50 שעולה 500 שקל כולל שידרוג ל3.2 ג'יגה הרץ. יש לו 2 סלוטים של DDR 1 כך שאני יכול לשים בו 1 גיגה RAM, הארד דיסק גדול יותר וכמובן צורב DVD שיש לי. היתרון שהוא קטן כמארז. החיסרון הוא שאני לא יכול לשים בו כ.מסך ולא נראה לי שיש לו תמיכה של סאטה.

2. http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22967954

אופציה טובה יותר היא GX280 DELL ׁ(מוסיף עוד 90 שקל - סה"כ כולל משלוח 630 שקל)

היתרון על פני הIBM היא האפשרות להכניס 4 סטיקים של זיכרון DDR2 (חבר שלי דואג לי ל-2 סטיקים של 2 ג'יגה כל אחד), אפשרות לשים כ.מסך PCI EXPRESS (לשים את ה-6600GT או מקסימום להביא כ.מסך יותר נורמלי בזול מהEBAY) והארד דיסק שיש מצב שאני אקבל 500 ג'יגה מחבר - מקסימום אני אלביש עליו 160 ג'יגה.

3. אופציה שלישית היא לשים 1000-1200 שקל על מערכת חדשה ומינימלית, שכמובן תהיה הרבה יותר טובה משתי האופציות שלמעלה.

השאלה המתבקשת מכל זה היא האם פנטיום 4 3.0/3.2 יצליח לסחוב HD וווינדוס 7, שכן אופציה לחיבור לטלויזיה.?

המהלך הזה כדאיי? או שכדאי לי כבר לשים על מערכת חדשה בלי שידרוגים - אני סה"כ רוצה להביא את האופציה הזולה ביותר (כמובן זולה אם היא שווה באמת).

מה אתם אומרים?

תודה רבה מראש וחג שמח לכולם!

נ.ב. - יש לכם מושג אוליי אם המעבדים הללו שהצעתי תומכים ב-64 BIT?

פורסם

אם הדבר החשוב ביותר זה לקבל כמה שיותר מחשב בכמה שפחות כסף. אז ממליץ לך לחפש מערכת core 2 due יד שנייה.

אתה יכול להביא אחלה מחשב באזור ה500-600 ש"ח עם מעבד E6300-E6600. שיהיה חזק לפחות פי שלוש ממערכות הP4 המיושנות הללו.

פורסם
  • מחבר

אחרי בדיקה קטנה באינטרנט מצאתי שיותר משתלם לי להביא מארז + מעבד + לוח אם + זיכרונות בסביבות ה-1000 שקל ואת שאר החלקים שלי להרכיב עליו..(יש לי ספק ג'נרי שיספיק למערכת וכמובן שאר החלקים שציינתי למעלה...)

מצאתי את הAMD VISION שיש לו מובנה כ.מסך 6530... הוא יותר חזק מה-6600GT שלי?

כדאיי להביא אוליי AMD FX? או אינטל?

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לעזור לי בבקשה? אני צריך לקנות את החלקים הללו כמה שיותר מהר.. תודה..!

פורסם

לתשומת ליבך- מותר להקפיץ רק אחרי 24 שעות.

מה שהייתי ממליץ לך לעשות, זה למכור את החומרה שיש לך כעת. להוסיף עוד קצת כסף, ובסביבות ה-1300 שקלים לרכוש מחשב ביתי מודרני איכותי.

למרות שמדובר על חומרה ישנה מאוד- יש אנשים עם מחשבים ישנים שזקוקים לחלקים כאלה לצורך שדרוג קטן/עקב בעיה חומרתית ואינם רוצים לחפש בנרות ו/או להוציא הרבה כסף.

פורסם

לפני 4 חודשים מכרתי מערכת מחשב E6300, 7600GS (הגיעה ללא העלאת מתח ל-2.3GHz)+קירור סטוק, לוח אם של גיגהבייט, 2GB RAM (היו במחשב שני סטיקים של 2GB, אחד לקחתי למחשב השני שלי) ספק 400W של FSP, קשיח WD 250GB (ללא סקטורים פגומים) צורב ASUS, ומארז שעשיתי לו מודינג עוד בתקופה שעבדתי (עם לדים, 5 מאווררים, מסנני אבק ודלת שקופה), WIN XP חוקי ברישיון OEM.

כל זה ב-300 ש"ח בנוסף לעכבר ומקלדת אלחוטיים של מיקרוסופט ב-50 ש"ח.

מכרתי את זה למישהו, הכל בחבילה אחת ב-350 ש"ח. אני מוכר בצורה הגונה... אם היית צריך מחשב לפני 4 חודשיים היית יכול לפנות אליי.

בכל אופן במקרה שלך זה רק יד שנייה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים