עבור לתוכן

יש כבר אינטרנט בכבלים?

Featured Replies

פורסם

יש לי מת"ב האם אני יכול לעשות אינטרנט בכבלים????????????????????

פורסם

עדין לא , כרגע החברות היחידות שקיבלו אישור הן:

ערוצי זהב ותבל ...

תחכה שבוע שבועים ואז גם מתב יקבלו אישור..

פורסם

בדיוק הפוך ערוצי זהב היו הראשונים ומתב תקבל אות אותו את האישור שהיא מחפשת.

תבל כחברת הכבלים הגדולה ביותר הייתה עמורה להיות הראשונה אבל היא כנראה תהיה האחרונה (והמאוחרת ביותר!)

פורסם

לא יותר קל להתקשר לשירות לקוחות של חברת הכבלים שאתה מחובר אליה ולשאול ? ;D ;D ;D

פורסם

לא.

למי יש כוח לחכות 8 דקות במערכת הטלפונית רק כדי לשמוע אישה שכנראה פוחדת על החיים שלה מתעצבנת עליך?

פורסם

בדיוק הפוך ערוצי זהב היו הראשונים ומתב תקבל אות אותו את האישור שהיא מחפשת.

תבל כחברת הכבלים הגדולה ביותר הייתה עמורה להיות הראשונה אבל היא כנראה תהיה האחרונה (והמאוחרת ביותר!)

נכון להיום, תבל וערוצי זהב כבר קיבלו רשיון , ומת"ב עדיין ממתינה.

פורסם

שמעתי שלתבל יש בעיות כספיות קשות והם מתקשים לשלם על איזה משהוא וגלל זה אין עדין את האינטרנט אצלהם

פורסם

תבל צריכים לשלם את החוב לממשלה .

אתם חושבים שהממשלה לא תוריד עוד כמה שקלים מהחברות כדי לספק שירות , בשביל הממשלה זה ניקרא כסף קל .

פורסם

תבל קיבלה את האישור כבר.

תוך שבועים היא כבר מתחילה לספק את השירות

מתב הם החברה היחידה שעדין לא קיבלה אישור, כי עדין לא הפקדיה ערבויות...

פורסם

תראו איזה חארות הם בתבל

לפני יותר מחצי שנה הם "רשמו" אותי לרשימת הנסיינים חיכיתי חיכיתי חיכיתי................................

וכלום!!!!

לפני חודש ממש ממש התעצבנתי והתקשרתי ואז הטלפנית הבת אלף אמרה שאני בכלל רשום ברשימת המתנה.

בני ז*נ*ת.

וביום ראשון כאשר הם קיבלו את האישור התקשרתי לשירות לקוחות ושאלתי אם הם קיבלו ת'אישור

הטלפנית אמרה שהיא לא יודעת כלום על זה ושמה אותי בהמתנה כדי "לברר" אצל ה"ממונים" עליה.

בקיצור אני מחכה איזה 6-7 דקות עם המוזיקה המעצבנת(תבל דיגיטל...עולם אחר לגמרי.... :-X) ואז היא "חוזרת" ואומרת שכרגע אין שום מידע על זה וברגע שהם ידעו משהו הם יתקשרו אליי.

לא מניאקים??

פורסם

האמת, שמת"ב היא החברה הראשונה שהתחילה את האינטרנט בכבלים, אך היא האחרונה לקבל רשיון.

( זה ממקור מוסמך ).

פורסם

האמת, שמת"ב היא החברה הראשונה שהתחילה את האינטרנט בכבלים, אך היא האחרונה לקבל רשיון.

( זה ממקור מוסמך ).

פורסם

קודם כל, ערוצי זהב היא חברת הכבלים הגדולה בישראל...

אבל לא משנה...

דבר שני, כולם יקבלו אישור בסוף, רק צריך לחכות כמה ימים.

ודבר שלישי, כל אלה שעונות לטלפון נעליים! כל אחת אומרת משהו אחר!! זה מדהים, זה כאילו לחברה יש פיצול אישיות!! ;)

פורסם

יום שלישי שמים לי אינטרנט בכבלים!! :D (ערוצי זהב).

פורסם

שמים לי מחר!!

אני רק מקווה שיביא לי מודם נורמלי... :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים