פורסם 2012 באפריל 1313 שנים שלום,יש לי מעגל עם LM317 שממיר מתח ל 3.7v שאותו אני רוצה לחבר לרכב (12v)עכשיו ידוע שברכב יש כל מיני קפיצות מתח....איזה קבל אני צריך לשים בתחילת המעגל בשביל שלא יהיו נפילות מתח?ואיך יודעים בידיוק איזה קבל לשים?נ.ב.האם ברכב יש גם נפילות מתח לגמרי ? (לשניה אפילו)תודה לעוזרים.....
פורסם 2012 באפריל 1313 שנים ברגע שהרכב מותנע הוא באיזור ה 14v, והמתח קופץ כל הזמן... אבל לא צריך לשנות משהו במעגל הבסיסי כדי לקבל יצוב טוב, אחרי הכל זה מיצב לא? : יש לך אפשרות למנוע שינויים ביציאה בצורה פשוטה אם תגדיל את הקבל c2 במוצא לאחד גדול יותר. עד כמה המעגל שאתה רוצה לחבר אליו רגיש לקפיצות מתח?
פורסם 2012 באפריל 1313 שנים מחבר אבל האם ברכב יש גם נפילות מתח ?נ.ב.10uF בתחילת המעגל, מספיק בשביל הקפיצות מתח ?
פורסם 2012 באפריל 1413 שנים תשים דיודה לפניי כל המעגל. אם יש שקיעת מתח באוטו זה בגלל חיבור של עומס כלשהוא, ואם כן אז הוא יפרוק גם את הקבל שלך (בחזרה לתוך המעגל הראשי של האוטו) אם אין דיודהעכשו מה שיש זה מעגל RC כש R זה ה LM317 + מה שחיברת אליו (אתה מחשב את ההתנגדות לפי המתח שיש באוטו / הזרם שהמעגל שלך לוקח)הנוסחה לירידת המתח של קבל היא T _ ___V = V0 e RCהמתח של הקבל = Vהמתח ההתחלתי 12-14V = V0נגד ב ohm = Rקבל ב F = C1uF = 0.00000Fזמן בשניות מתחילת הנפילה של המתח = Tעד כמה המתח יכול לרדת בלי לגרום לבעיה ?מה הזמן המקס' שנפילת מתח יכולה להימשך ?מכאן אתה יכול לחשב את הקבל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.