עבור לתוכן

שאלה לגבי שידרוג

Featured Replies

פורסם

היי לכולם רציתי התייעץ איתכם לגבי רכישת מכשיר חדש , כיום אני ממתין למעבדי הIVY BRIDGE בכדי לקנות מערכת מחשב מלאה , שאלתי היא האם לשדרג כבר עכשיו לsandy bridge E או לחכות ל IVY bridge החדשים , השימוש העיקרי יהיה 3DMAX MAYA ZBRUSH AUTOCAD ILuSTRATOR וPHOTOSHOP ,בכל אלה אני משתמש וקונה את המחשב במיוחד לשימושים אלו ,

אשמח אם תוכלו לסייע לי תודה מראש

2 בנוגע לכרטיס מסך , האם לקנות את הרדאון 7970 שבביקורות קראתי שהוא טוב מאוד לרינדורים ומנצח את ה680 gtx בהרבה למרות שהוא נחשב לכרטיס המתאים לגיימרים , או ללכת על בטוח ולקנות את הFIRE PRO V7900 שהרבה יותר יקר.

נ.ב אני רואה לנכון לקנות את ההכרטיסים של amd בגלל שהם כיום עוקפים את nvidia לפי מה שראיתי בנוסף מחירם זול ביחס לnvidia

פורסם

שלום וברוך הבא לפורום.

1. אי אפשר לענות לך על השאלה הזו כי אף כאן לא נביא. הדבר יתברר רק כאשר המעבדים הללו יצאו, ונראה את הביצועים שלהם וכמובן מחירים בארץ

2. לא משתלם לרכוש לא 7970 ולא 680. כרטיסי עריכה (כמו הFIRE וקוואדרו) לרוב לא שוים את הכסף והחזקים יותר יקרים מאוד.

אם הקניה אינה דחופה לך, הייתי ממליץ לחכות ליציאה של שאר כרטיסי המסך, מוכנות תמיכה אופטימאלית מצד התוכנה שבהן אתה עובד ועקיבה אחר המחירים בארץ.

פורסם
  • מחבר

שלום וברוך הבא לפורום.

1. אי אפשר לענות לך על השאלה הזו כי אף כאן לא נביא. הדבר יתברר רק כאשר המעבדים הללו יצאו, ונראה את הביצועים שלהם וכמובן מחירים בארץ

2. לא משתלם לרכוש לא 7970 ולא 680. כרטיסי עריכה (כמו הFIRE וקוואדרו) לרוב לא שוים את הכסף והחזקים יותר יקרים מאוד.

אם הקניה אינה דחופה לך, הייתי ממליץ לחכות ליציאה של שאר כרטיסי המסך, מוכנות תמיכה אופטימאלית מצד התוכנה שבהן אתה עובד ועקיבה אחר המחירים בארץ.

כן אני מחכה שיצא ההIVY , אך למה לדעתך לא משתלם לקנות אף אחד מהם (680 ו7970) אני מוכן להשקיע את הכסף החשיבה שלי היא שעדיף לקנות את הכרטיס הכי טוב שקיים במיינסטרים במקום לקנות כרטיסי QUAROO וFIRE PRO שמאוד יקרים למרות שאם קונים את הFIRE PRO 7900 אפשר להשיג אותו אם קונים בחול בחצי מחיר מאשר בארץ ויוצא שהוא אפילו יותר זול מכרטיסי הGAMER הנ"ל 2350 במקום 4600 שקל בארץ

פורסם

^מותר להשתמש בסימני פיסוק.

אם אתה מחכה למעבדי Ivy bridge, בוא נחכה להם ונראה מה יהיה הכי משתלם באותו יום.

פורסם
  • מחבר

^מותר להשתמש בסימני פיסוק.

אם אתה מחכה למעבדי Ivy bridge, בוא נחכה להם ונראה מה יהיה הכי משתלם באותו יום.

תודה אחי , סורי על החוסר בסימני פיסוק. :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים