עבור לתוכן

מפרט משחקים וקולנוע מבוסס MicroATX-Tower תקציב 3500.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, מפרט מתאגר משו.. :kopfpatsch:שנים אני מחכה שיצא דיאבלו 3 -הוא לא יוצא לקונסולות בזמן הקרוב. במקביל אני צרכן כבד של סרטים וסדרות בHD.

החלטתי לבנות מחשב משחקים ומדיה אבל בדירה שלי היום אין מקום לשולחן מחשב והלפטופ שלי שמספק אותי נהדר בסרטים לא בכיוון של להריץ משחק כזה.החלטתי ללכת על קונספט קצת מוזר:מחשב מדיה קומפקטי שמחובר תמיד לטלויזיה ומשמש לסרטים ומשחקים. ציוד הקפי אלחוטי, טלויזיה וסטריאו משובחים כבר יש ואולי אכלול בהמשך גם גויסטיק סטייל קונסולה ושלט לסרטים מעבר לעכבר ומקלדת.

המארז שאני רוצה כבר די ברור לי והוא : LIAN-LI Cube Case PC-V354Bשעולה 850 ללא ספק כח. אכן קנס אך מתאים בול לצרכים ולגודל על המזנון הקטן (דירת סטודנטים). עד 25 רוחב ועד 45 עומק.

חשוב להבין את היכולות של המארז בבניית המפרט. יש כאן איזה מאמר עליו שמספק את רוב המידע פשוט אני לא מספיק שוחה במידע כדי להלשליך את הנ"ל על מפרט עדכני ומתאים.

http://www.techspot.com/review/323-lian-li-mini-q-pc-v354/

1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים בHD ללא סראונד על מסך 42" FHD, מתכנן גם לשחק בו - בעיקר מכוון לדיאבלו 3 ..

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סקיירים, קרייסיס ומה שיצא ויעניין אבל דיאבלו 3 זו הסיבה לבניית המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 42" FHD

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שלדעתכם ריאלי בתקציב ובגודל המסך הגדול.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא אך צריך לוודא יציאת HDMI לטלויזיה. וRCA למערכת סטריאו.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 3.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? WIN7

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. TMS

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

תודה מראש למרימי הכפפה. אכן קשה לפיצוח, לפחות בעיני. :nixweiss:

אורי

פורסם

לפני שאבנה לך מפרט מתאים, קרא את הערות הבאות וענה על השאלות הרלוונטיות:

- אתה בטוח שאתה רוצה את המארז הזה? כלומר הוא מעולה, אבל מאוד יקר.

בדוק באתר לגבי מארזי mini-tower, אולי תמצא שם משהו זול ומתאים. אם הבעיה העיקרים היא מבחינת הגודל, רשום מה הם המגבלות (סיפקתי רק מחצית מהן).

- מערכת הפעלה עולה סביב ה-400 שקלים. בדוק אולי לקרוביך/חבריך יש מערכת הפעלה להשאיל לך. קח בחשבון שאם תרצה שאשים לך, ככל הנראה זה יגרע משאר החומרה (פחות זיכרון ראם/אי-תמיכה ב-USB3 וכדומה) אלא אם כן תרצה לנצל את החריגה שהצבת.

- כרטיסי הקול שבלוחות האם (ורוב כרטיסי הקול בכלל) לא כוללים יציאות RCA אלא "בננה" רגילות, לכן ככל הנראה תצטרך להשתמש במתאם.

- קח שחשבון שהמחשב יהיה חזק לגיימינג, אבל אל תצפה שיריץ לך כל משחק כבד על הגדרות גרפיות גבוהות על רזולוציית FHD.

כך או כך, איני יודע אם הדרישות הנוכחיות של דיאבלו 3 נכונות ולא ידעו איך הוא ירוץ (לא בטוח אם הדרישות שפורסמו נכונות, אם כן- הוא אמור לרוץ בצורה טובה)

פורסם
  • מחבר

מסיר את הקשיים. יש אפשרות לשים בפינת הסלון לצד המזנון.

אז פשוט מארז מיד טאואר הכי אסטתי שאפשר בשאיפה אדום או נגיעות אדום.

לא צריך מערכת הפעלה אני אסתדר.

ולסיום אם יש המלצה או פתרון מומלץ לעכבר אלחוטי לגימינג (ברור שלי שזה לא אידאלי אבל אני לא רואה את עצמי בסלון עם כבל מאריך USB.

תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים