עבור לתוכן

בניית מחשב גיימינג עד 5K.

Featured Replies

פורסם

. מה התקציב המקסימאלי? 5000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שאתם חושבים העיקר שלא יהיה חריגה

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ממש ממש ממש שווה וכדאי וכו' אז תחרגו, אני אנסה להשלים אותו, כל סכום.

2. מה שימושי המחשב (? משחקים כבדים, כל דבר חדש שיוצא אני משחק, סרטי HD.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. כשיוצא משחק אני משחק, זה תלוי בתדירות יציאת המשחקים, אם היה יוצא כל יום אז יום-יום ^^.

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MW3, GTAV, SKYRIM, BF3 , כל משחק עתידי חדש שעתיד לצאת כמו MAX PAYNE 3 , DIABLO3

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23' אבל אני אחליף אותו בהמשך.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהה

3. האם יש צורך בציוד הקפי ? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן, מסך מחשב. נניח 1000 שקל יספיקו?

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7+ כרגע יש לי antec sonata III ככה שאני מקווה שהשקט רק ישמר או שישתפר :)

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אני גר באשדוד אז אני מניח שIQPC הכי קרוב? שם גם קניתי את המחשב הקודם. אבל אם יש חנות אחרת מומלצת אז בכיף.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).לא

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא. אני מחליף מחשב כל 5 שנים ככה, גם את הקודם שלי בניתי פה (q6600 88gt ) ועכשיו הוא מוחלף :)

פורסם

התקציב הוא תקציב נכבד, וסביר בהחלט לשימושים.

מה שכן, נראה שאתה לא לחוץ בשום אופן על ההחלפה. מאחר ואתה מתעקש על NVIDIA בלבד, כדאי לקחת בחשבון שהיא רק התחילה לפרוש את הסדרה החדשה שלה, ורק הGTX680 זמין בשלב זה, והוא יקר מאד ולא משתלם, לכן שווה לך כן להמתין מעט, גם אינטל אמורה לשחרר תוך פחות מחודש ליין חדש. כן שווה לציין שגם הGTX670 סביר שיהיה כרטיס יקר ולא משתלם.

אם אתה לא דבר בNVIDIA, הרי שAMD כבר הציגו ליין חדש של כרטיסי מסך עדכניים, חסכוניים יותר בחשמל.

פורסם
  • מחבר

התקציב הוא תקציב נכבד, וסביר בהחלט לשימושים.

מה שכן, נראה שאתה לא לחוץ בשום אופן על ההחלפה. מאחר ואתה מתעקש על NVIDIA בלבד, כדאי לקחת בחשבון שהיא רק התחילה לפרוש את הסדרה החדשה שלה, ורק הGTX680 זמין בשלב זה, והוא יקר מאד ולא משתלם, לכן שווה לך כן להמתין מעט, גם אינטל אמורה לשחרר תוך פחות מחודש ליין חדש. כן שווה לציין שגם הGTX670 סביר שיהיה כרטיס יקר ולא משתלם.

אם אתה לא דבר בNVIDIA, הרי שAMD כבר הציגו ליין חדש של כרטיסי מסך עדכניים, חסכוניים יותר בחשמל.

תודה לך.

אני לא לחוץ ממש אבל כרגע המחשב הנוכחי דיי שבק חיים ככה שאני חייב לקנות בתקיפה הקרובה

..לחכות חודש אני אוכל אני מניח .

בנוגע לכרטיס מסך דווקא ראיתי באתר של iqpc שהם כן מציגים את ה670 של nvidia ...אני עדיין מעדיף אותם מאשר .amd

אז בהמלצתך היא לחכות סביבות החודש? התקציב מספיק והכל?

67

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אוקיי ח'ברה אם תוכלו לבנות לי מפרט אני אשמח. הוספתי תקציב נפרד של 1000 ש"ח +- למסך מחשב (מ IQPC או כל חנות חשמל מוכרת- שקם אלקטריק מחסני חשמל אופיס דיפוט וכו')

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים