פורסם 2004 בינואר 221 שנים בהנחה שאתה מדבר על XP , אזעד כמה שאני זוכר) תסגור את הדפדפן, ותפתח חלון אחד של "המחשב שלי" במידה והוא לא מוגדל, אז תגדיל אותו, ואז תלך ל: כלים>אפשרויות תיקיה>תצוגה>החל על כל בתיקיות. תגיד לו כן , OK תסגור את החלון ותפתח את הדפדפן, הבת-ים אמור להיות מוגדל . במידה וזאת מערכת הפעלה אחרת , אז תגיד...
פורסם 2004 בינואר 221 שנים מחבר כן זה XP.עשיתי את זה. כאשר אני לוחץ פעמיים על ה EXPLORER החלון באמת נפתח מוגדל,אבל כאשר אני פותח דפדפן מהמעודפים הוא ניפתח בחלון קטן וגם כש אני לוחץ כפתור ימני "פתח בחלון חדש".מה לעשות??
פורסם 2004 בינואר 221 שנים מחבר זה רק מה שחסר לי עוד תוכנה שתשב לי בזכרון.אני יודעי שאפשר להגדיר את זה איכשהו כי זה היה מוגדל מקודם.כך אם משהו יודע תעזרו.
פורסם 2004 בינואר 221 שנים היא לא תוכנה כמו system works או משהו שיגמור לך את הזיכרוןזאת בסך הכל תוכנה ששומרת על הגודל....
פורסם 2004 בינואר 521 שנים אנשים מנסים להמציא את הגלגל : אתה לא צריך שום תוכנה. תפתח אקספלורר תגדיל אותו ותסגור אותו. הוא אמור לזכור את המצב האחרון ..
פורסם 2004 בינואר 521 שנים אנשים מנסים להמציא את הגלגל : אתה לא צריך שום תוכנה. תפתח אקספלורר תגדיל אותו ותסגור אותו. הוא אמור לזכור את המצב האחרון .. ראסמי מה אתם מבלבלים לו את המוח כל תיקיה שאתה רוצה שתיפתח במצב מסויים פשוט תפתח אותה תבצע את השינויי וסגור ישר אקס פי יזכור להבא את ההגדרות שלך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.