עבור לתוכן

בעיה עם חיבור לטלוויזיה עם HDMI

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה עם חיבור מחשב עם כרטיס מסך GT520 לטלוויזיה מסוג SANSUI LD3211 באמצעות כבל HDMI.

כאשר אני בוחר ברזולוציה של הטלוויזיה (1080P), שולחן העבודה גולש מהמסך ככה שאני לא רואה את השוליים שלו.

כאשר אני משתמש בחיבור VGA באותה רזולוציה הכל נראה בסדר.

ניסיתי עם שני כבלי HDMI שונים ובשניהם יש אותה בעיה, ככה שהבעיה היא לא בכבל.

יש למישהו רעיון לפתרון?

בתודה מראש.

פורסם

הבעיה בדרייבר של כרטיס המסך.

יש שם אופציה שנקראת scaling

אפשר איתה למתוח או לצמצם את התצוגה

פורסם
  • מחבר

תודה, זה באמת פתר את הבעיה.

נשארה בעיה קטנה. התאמת גודל התצוגה למסך השאירה פס שחור קטן של כמה מילימטרים בחלק העליון של המסך.

חשבתי להזיז את כל התצוגה למעלה ואז להגדיל אותה קצת, אבל לא מצאתי אפשרות כזאת בדרייבר. קיימת אופציה כזאת?

פורסם

זה לא אמור לקרוא מאחר והיחס בין הדרייבר למסך זהים

אם לא ילך בדרך הרגילה של עדכון ומשחק בדרייברים אז האופציה הזו נמצאת בכיוונים של המסך.

פורסם

כאשר אני בוחר ברזולוציה של הטלוויזיה (1080P), שולחן העבודה גולש מהמסך ככה שאני לא רואה את השוליים שלו.

כאשר אני משתמש בחיבור VGA באותה רזולוציה הכל נראה בסדר.

יש למישהו רעיון לפתרון?

בתודה מראש.

עד כמה שאני יודע VGA לא מראה FHD תבדוק את הרזולוציה.

פורסם

שניהם תומכים במידה זהה

ל-HDMI יש יתרון בכך שהוא מעביר גם סאונד

פורסם

שוב אתה מטעה AVG משדר אות אנלוגי שלא מתקרב לאיכות HD לעומת זאת DVI משדר אות דיגטלי שיכול להריץ HD

HDMI ממש כמו DVI רק שהוא מעביר בנוסף גם סאונד.

פורסם

אתה מתכוון ל-VGA.

אין דבר כזה איכות HD, HD זה הפרדה גבוהה והכוונה היא לרזולוצייה מסויימת (FHD=1080P). גם חיבור אנלוגי VGA תומך ברזולוצייה הזאת

ואף מעבר.

יתכן שחיבור דיגיטלי יהיה מעט חד יותר וזאת בגלל פחות המרות בדרך.

פורסם

אני מתכוון לרזולוציה בכל מקרה אני לא צריך להצדיק את עצמי ראיתי איך הרזולוציה משתנה שמחליפים HDMI ב VGA.

פורסם

אני עבדתי עם כבל VGA על מסך שהוא מעבד ל-FHD, ברזולוציה של 1920x1200 ולא היו בעיות.

פורסם

כנראה שזה כשור גם למסך וגם לכרטיס מסך הכבל לא פחות חשוב כי כמו שאמרתי מקודם ראיתי

במחשב שכבל VGA הוריד ברזולוציה של המסך עם כרטיס GTS450 ו LCD ישנה לא זוכר דגם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים