עבור לתוכן

אייפון 4S/ גלאקסי II, סתם אפקט העדר או שהם הכי טובים כרגע?

Featured Replies

פורסם

בחודשיים הקרובים אני מתכנן לשדרג סלולר מהנוקיה N85 הישן לסמארטפון חדש.

עד לפני שבוע הייתי בטוח שמכשירי הדגל הם שני אלה שציינתי בכותרת, וכמובן ה-SIII שאמור לצאת בקרוב ויהיה מעליהם. אבל אחרי קריאה מהירה פה ושם, אני מבין שיש עוד המון מכשירים שווים בעוצמה, ואפילו חדשים מרובעי ליבה ששווים ל-SIII שאמור לצאת.

מישהו יכול לעשות לי סדר בנושא? נפלתי על תקופה של שינויים בתחום הסלולר, בגלל זה נתתי טווח קנייה של החודשיים הבאים, אפילו שלושה. שאני לא אקנה היום SII ואתחרט, כי המכשיר החדש שאקנה ישאר איתי שנתיים+.

לקנות עכשיו? לחכות שיצאו החדשים מרובעי / כפולי הליבה? הם חזקים יותר מה-SII או השלישי שעומד לצאת?

מה ההמלצה שלכם בנושא, תוך דגש שאני ממש לא לחוץ בקנייה...

• תגובות 31
  • צפיות 5.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סתם אפקט העדר, גם קודם לכן היו אלטרנטיבות לS2 שאנשים לא הכירו

את האייפון לא היתי מכניס לשיקול בכלל.

בקשר לS3, כרגע לא ידוע עליו כלום, ולא ידוע מתי יהיה ידוע חוץ משמועות לא יותר מידי מבוססות, אז לא היתי בונה על זה.

תריץ קצת חיפוש על דגמים שונים, תסתכל בgsmarena וכו'

תסתכל על הhtc one x שיצא החודש

פורסם
  • מחבר

זאת הבעיה, עם כל קריאה נוספת, אני יוצא עוד יותר מבולבל :-X .

לדוגמה, תגובה של אחד מחברי הפורום בנושא:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=528776.msg4513711#msg4513711

הוא נותן דווקא דעה אחרת, וקוטל כל אחד מהמכשירים האחרים....

אני אמשיך לקרוא, אולי הדברים יתבהרו בהמשך

פורסם

כמובן לכל מכשיר יש יתרונות וחסרונות

אכן הסוללה שלא ניתן להוציא וחוסר כרטיס זכרון זה נושא כואב

אבל לפי הביקורות הסוללה מספיקה ליום מלא ולא גרועה או משהו, ויש לך במכשיר 32 ג'יגה ועוד 25 ג'יגה בענן, אז זה לא שהמצב גרוע.

ממה שקראתי על המכשירים הוא זה שהכי קנה אותי, תראה ביקורות שלהם בגוגל\תקרא ביקורות באתרים גדולים

תוצאות ראשונות בגוגל\יוטוב

http://www.techradar.com/reviews/phones/mobile-phones/htc-one-x-1069319/review

http://www.engadget.com/2012/04/02/htc-one-x-review

וככה אפשר לבדוק על מכשירים אחרים

פורסם

אנשים אוהבים לזרוק פה one x כאילו אין מחר

אנשים, שכחתם שהמכשיר עולה 3000+ שקל?

הכל פונקציה של מחיר.

עם הבנצ'ים של הטגרה 3 שמראים מצב קצת מאכזב ועניין הסוללה+ההרחבה, הייתי פוסח על ה one x.

ה LG 4X אמור להציע חומרה זהה (רק עם סוללה נשלפת והרחבה) במחיר נמוך יותר, או שהייתי פוזל באמת לכיוון כפולי ליבה.

(בתקציב גבוה מאוד one v עם 2 ליבות krait, בתקציב נמוך יותר גלקסי S2)

פורסם

אם יש אפשרות להזמין מחו"ל הייתי שוקל להזמין אחד ממכשירי הZTE או huwe או מה שזה לא יהיה, נראים מעניינים ביותר.

פורסם

חברה, עצרו רגע את הוויכוחים והעצות.

פותח הדיון- פסחת על שלב מאוד חשוב- הגדרת התקציב והדרישות מהמכשיר.

אם לא תגיד לנו מהו התקציב שלך ומהם דרישותיך מהמכשיר, נוכל לזרוק לך מיליון מכשירים שונים שלאו דווקא יתאימו לך. החוכמה היא לא למצוא את המכשיר הכי טוב באופן אבסולוטי - אין כזה. הכוחמה היא למצוא את המכשיר שהכי מתאים לך.

אז מהו תקציבך ומהן דרישותיך מהמכשיר?

פורסם

מעקב

פורסם

אנשים אוהבים לזרוק פה one x כאילו אין מחר

אנשים, שכחתם שהמכשיר עולה 3000+ שקל?

הכל פונקציה של מחיר.

עם הבנצ'ים של הטגרה 3 שמראים מצב קצת מאכזב ועניין הסוללה+ההרחבה, הייתי פוסח על ה one x.

ה LG 4X אמור להציע חומרה זהה (רק עם סוללה נשלפת והרחבה) במחיר נמוך יותר, או שהייתי פוזל באמת לכיוון כפולי ליבה.

(בתקציב גבוה מאוד one v עם 2 ליבות krait, בתקציב נמוך יותר גלקסי S2)

למה שתצטרך הרחבה ל 32GB שמגיעים עם המכשיר?

אנשים מתייחסים לזה כאילו זה הגורם המכריע...אני עם 8GB במכשיר שלי ועדיין 6 מתוכם פנויים כולל משחקים. ואני משתמש עדיין ב HD2 וותיק.

המכשיר הנ" מעולה, אם כי יש חששות שהוא יעלה יקר מאוד ולכן הוא לא תואם את בקשותיו של פותח התראד.

בנוגע לSG3 כנ"ל אני מקווה שהוא יהיה בתחום הסביר, אבל עדיין מדובר על מכשיר שעוד לא יצא אפילו.

לגבי ה LG 4X הוא בהחלט נראה מרשים, ואם הוא הולך להיות זול יותר מה HTC ובעל הרחבה וסוללה נשלפת, היתי אומר מראש ללכת עליו.

פורסם

אנשים מתייחסים לזה כאילו זה הגורם המכריע...אני עם 8GB במכשיר שלי ועדיין 6 מתוכם פנויים כולל משחקים. ואני משתמש עדיין ב HD2 וותיק.

המכשיר הנ" מעולה, אם כי יש חששות שהוא יעלה יקר מאוד ולכן הוא לא תואם את בקשותיו של פותח התראד.

עם הזמן סלולרים מחליפים מחשבים

כרגע למישתמש קל (אינטרנט\אימיל) אין כבר צורך במחשב רגיל ואפילו לסדרות וסרטים למי שיש סלולרי איכותי עם יציאת HDMI אין יותר צורך במחשב

נכון שיש עדין שימושים כמו אופיס\פוטושופ\משחקים כבדים וכו שהסלולרי עדיין לא יכול להחליף מחשב וגם במולטיטסקין סלולרים עדין מפגרים אבל בכל זאת

יותר שימוש בסלולרי=צורך ביותר זיכרון

תידחוף לסלולרי סדרות וסרטים ותיראה איך הוא מיתמלא בטיל גם עם 32 גיגה

תחשוב על אנשים שהרבה בדרכים או אנשים בחופשה בחול שפה ושם צריכים להעביר זמן מת עם הם דוחפים סדרות וסרטים שלא לדבר על איכות HD ה32 גיגה לא מספיק

פורסם

בנוגע לSG3 כנ"ל אני מקווה שהוא יהיה בתחום הסביר, אבל עדיין מדובר על מכשיר שעוד לא יצא אפילו.

לגבי ה LG 4X הוא בהחלט נראה מרשים, ואם הוא הולך להיות זול יותר מה HTC ובעל הרחבה וסוללה נשלפת, היתי אומר מראש ללכת עליו.

לי אישית יש כמעט 20 ג'יגה של מוסיקה לדחוף והסלולרי משמש לי נגן אמפי/רדיו כשצריך(אוטו,ריצה,תחבורה ציבורית וכו...)

פורסם
  • מחבר

חברה, עצרו רגע את הוויכוחים והעצות.

פותח הדיון- פסחת על שלב מאוד חשוב- הגדרת התקציב והדרישות מהמכשיר.

אם לא תגיד לנו מהו התקציב שלך ומהם דרישותיך מהמכשיר, נוכל לזרוק לך מיליון מכשירים שונים שלאו דווקא יתאימו לך. הכוחמה היא לא למצוא את המכשיר הכי טוב באופן אבסולוטי - אין כזה. הכוחמה היא למצוא את המכשיר שהכי מתאים לך.

אז מהו תקציבך ומהן דרישותיך מהמכשיר?

סמארטפון ראשון, קצת קשה להגדיר דרישות אבל אני אנסה :) .

בעדיפות ראשונה שני דברים: מצלמה (סטילס וווידאו HD) + נגן מוסיקה. אלה שני הדברים שהכי חשובים לי במכשיר סלולרי.

אחרכך באים הדברים הנלווים: צפייה בסדרות/סרטים, GPS טוב, גלישה ותמיכה טובה בנושא (יוטיוב וכו'), משחקים בשביל להעביר את הזמן באוטובוסים.

אני גם אוהב להתעסק בכל הנושא של תוכנות הפעלה, אז אולי גם נושא הרומים וקהילה טובה לנושא, אבל ממש לא מחייב ואם מגיע טוב מהקופסה אז בכלל טוב.

מבחינת תקציב, את הרכישה אני אבצע בתשלומים לשנה בכרטיס אשראי עד 2500 שקלים, ועוד 1000+- במזומן במקרה הצורך (אם באמת יש צורך). קנייה מחו"ל נפסלת, כבד עליי סכומים כאלה בבת אחת...

שתי נקודות בנוגע לסוללה וכרטיס הרחבה-

*סוללה - לא קריטי שתחזיק יום שלם, תמיד יש גישה לחשמל ומטען נכנס בקלות לתיק.

** אחסון- כרגע אני משתמש רק ב-5GB, אבל ממש לא מרוצה מהעניין. רק 1/3 מספריית המוסיקה מאוחסנת במכשיר ויש אופציה לעוד כמה קבצי לימוד פה ושם. אין מה לדבר על אחסון סרטים וסדרות. ולמרות שגם במחשב הביתי אני לא צופה ב-HD, קבצי המצלמה לבד יתפסו נפח לא קטן.

***לא ממהר בקנייה, אין לי בעיה לחכות לדגמים חדשים שאמורים לצאת ויגיעו לארץ

פורסם

לדעתי הONE X יתאים לך,

אכן זאת בעיה שאי אפשר להוציא את הסוללה אבל לפי הביקורות היא לא גרועה, ואם הזכרון של ה32GB יספיק לך (שזה יותר ממה שרוב האנשים צריכים), אז הכל בסדר.

רק תחכה שמחירו ירד לכיוון ה3K

פורסם

מבחינת סאונד נאמר על ה HTC מהדגמים החדשים בשילוב ה BEATS שהם ממש איכותיים. (בשמיעה באוזניות)

האם זה גימיק או אמיתי? חשבתי שזה גימיק אבל שמעתי אצל חבר ב SENSATION XE דרך האוזניות המיוחדות שמגיעות עם המכשיר וההבדל מהמכשיר שלי או מהאייפודים למיניהם היה טוב בהרבה.

לא ידוע לי אם ה HTC X מגיע עם אוזניות BEATS (נראה לי שכן אם המכשיר מוזכר בכל פעם שהוא בשילוב עם החברה הזו של דר.דרה)

אבל כן עדיף להמתין שירדו המחירים, לדעתי המחיר יהיה בשמיים בהגעה לארץ.

פורסם

עזוב את הביטס, זה חרא עטוף בקופסאת מתכת "יפה" (וגם זה סובייקטיבי, תלוי את מי תשאל).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים