עבור לתוכן

איך המחירים של חלקי מחשב בתאילנד?

Featured Replies

פורסם

אני נוסע שבוע הבא לתאילנד ורציתי לקנות שם זכרונות וכרטיס מסך.

מישהו יודע אולי איך המחירים שם ואם זה משתלם?

פורסם

לך בבנגקוק ל-pantip plaza, זה קניון, 6 קומות של כל מה שאי פעם חשבת שקשור למחשבים (ציוד, חומרה, תוכנה, מתאמים מכל הסוגים והמינים, חבל על הזמן). אתה יכול (ורצוי) להתמקח בדוכנים ובחנויות הקטנות, בחנויות הגדולות יותר חבל על הזמן. הסגנון הזה של קניונים נקרא IT mall, ויש עוד כמה בבנגקוק, אבל זה הכי גדול.

אבל!!! התאילנדים רמאים לא קטנים, תקנה מה שאתה רוצה ולא מה שהם ממליצים לך, אפילו שהם יכולים להיות משכנעים לפעמים, תתעקש לקבל את מה שביקשת בדיוק ולא בערך, אחרת במקרה הטוב תקבל דגם פחות טוב ממה שרצית ביותר כסף, ובמקרה הרע מה שתקבל פשוט לא יעבוד.

אם אתה קונה חומרה, תתעקש שיראו לך שהיא עובדת, כלומר, שיתקינו את הכרטיס מסך על מחשב שלהם, ותסתכל ב-boot שזה באמת הכרטיס שרצית, כנ"ל לגבי זכרונות או כל דבר אחר (אולי כרטיסי רשת אתה יכול לקנות).

אבל2: היות ואין בארץ מכס על מחשבים וחלקי מחשב, הבדלי המחירים לא עצומים, אני העדפתי להוסיף עוד 10-20% ולדעת שיש לי אחריות בארץ, לפחות על משהו יקר יחסית כמו כרטיס מסך (אלא אם אתה מתכנן על GF440...).

ואזהרה שנייה: היה מישהו בעבודה אצלי שקנה MOBO, מעבד, זיכרון ו-HDD, עלה לו 20% פחות, וכשהוא הגיע לארץ והרכיב הכל זה לא עבד, הייתה בעייה ב-MOBO והוא היה צריך לקנות חדש בארץ. מסקנה: (אני קצת חוזר על עצמי אבל זה חשוב) - תמיד לבדוק מה שאתה קונה.

כמו כן רצוי לקנות בחנויות שבהם אתה רואה קונים מקומיים, הם יודעים הכי טוב, למרות שבגלל שאתה זר אז סביר שינסו לעבוד עליך קצת גם בחנויות כאלה.

מקווה שעזרתי.

פורסם

כן אחי חוזר לארץ לצבא עם אמא שלי ואמא שלי תחזור לאוסטרליה(איפה שאני גר) ואולי אני אבקש מאחי ליקנות לי איזה משהו ניראה לך שאני יכול להשיג את הIHP 100 -120 משם?

פורסם

תדאג שהמוצר יהיה בתוך קופסה מקורית עם כל החוברות והדיסקים, שלא ימכרו לך כרטיס מסך שהמוכר הוציא מאיזה מגירה.

עצה (כך כותבים עצה?) לחים:

עדיף לחזור בידים ריקות מלחזור עם חור בכיס ומוצר דפוק.

אז אל תיתפתה לקנות רק כי זה זול.

נסיעה טובה 8)

פורסם

קח איתך לקניות את הדרכון ובקש שימלאו לך טופס החזר מע"מ

בשדה התעופה תוכל לקבל 7% מע"מ בחזרה.

פורסם

לפי מה שאני יודע אין מכס על חלקי מחשב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים