עבור לתוכן

ניסיתי להוסיף זיכרון ומאז המחשב לא עובד

Featured Replies

פורסם

יש לי Pentium 3 1G עם 320 מ"ב זכרון (256 + 64). הוספתי עוד 64 ופתאום המחשב הפסיק לעבוד. הוא נדלק אבל המסך לא מראה כלום. פירקתי הכל כולל הלוח אם ושמתי מחדש - לא עזר. בדקתי את הזכרון על מחשב אחר והוא בסדר גמור. ניסיתי לאפס את הביוס אבל גם זה לא עזר. לפעמים המחשב נותן צפצוף של בעיה בזכרון ולפעמים לא. מה לעשות?

פורסם

גם אני הוספתי עוד שני סטיקים של 128mb RDRAM וקרה לי אותו דבר... לא הצלחתי לפתור את זה ובסוף נאלצתי לפרמט...

והכי מוזר שמאז אני מקבל פחות 3000 נקודות ב3D Mark2001se....

פורסם
  • מחבר

אבל אני מנסה לעלות את המחשב רק עם כרטיס מסך וזיכרון וגם ככה הוא לא עולה. ניסיתי גם כרטיס מסך אחר וגם מסך אחר אבל שום דבר לא עזר. מה עוד אפשר לנסות?

פורסם

לשניכם היה win xp?

פורסם

לא הבנתי.

כרגע, המחשב לא נדלק גם כשאתה שם רק את הזכרונות הישנים?

פורסם
  • מחבר

הוא לא נדלק בכלל. יש חשמל אבל אין כלום על המסך. ניסיתי את כל הזכרונות - גם הישנים וגם החדש. שמתי אותם במחשב אחר והם עבדו כמו גדולים

פורסם

יש איזשהו ציפצוף?

פורסם
  • מחבר

לפעמים יש צפצוף של זיכרון ולפעמים אין כלום. זה מאוד מוזר

פורסם

וזה עובד רק עם הישנים

תיראה יכול ליהות שהלוח שלך מוגבל לכמות מסוימת של זיכרון ככה לי עם איזה לוח מעפן של LUCKY STAR שמוגבל ל256.... בקיצור תנסה לשים רק 64 וכו' אם לא עובד אני כבר אחשוב על עוד דברים

פורסם
  • מחבר

זה לוח מקורי של אינטל - לוח לא רע בכלל. חוץ מזה גם אם אני שם רק 64 המחשב לא עובד. זה כאילו שהלוח נשרף, אבל אני בטוח שהוא לא יכול להישרף בגלל הזיכרון.

פורסם

יכול להיות שפרקתה חשמל סטתי על הלוח הוא עבד אחרי שהורדתה את הזיכרון החדש ???

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי - אתה יכול להסביר את עצמך? ואם כן מה צריך לעשות?

פורסם

זה כאילו שהלוח נשרף, אבל אני בטוח שהוא לא יכול להישרף בגלל הזיכרון.

אז תהיה בטוח שהוא כן יכול

יש כמה אפשרויות:

1) שמת את הסטיק בצורה שגויה. זה יכול לגרום לשריפה מיידית של הלוח

2) כמו שנאמר מעלי, פרקת חשמל סטטי על הלוח. זה יכול פשוט להרוס כל חלק במחשב. תלוי במה נגעת.

3) הסטיק היה דפוק ובגללו נפגם בקר הזיכרון.

פורסם

אחי , כמו שערן אמר , זה צריך להיות או אפשרות 2 או אפשרות 3 , ואני נוטה יותר לאפשרות 3....

פורסם
  • מחבר

אז פשוט לנסות לוח אחר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים