פורסם 2004 בינואר 221 שנים יש לי Pentium 3 1G עם 320 מ"ב זכרון (256 + 64). הוספתי עוד 64 ופתאום המחשב הפסיק לעבוד. הוא נדלק אבל המסך לא מראה כלום. פירקתי הכל כולל הלוח אם ושמתי מחדש - לא עזר. בדקתי את הזכרון על מחשב אחר והוא בסדר גמור. ניסיתי לאפס את הביוס אבל גם זה לא עזר. לפעמים המחשב נותן צפצוף של בעיה בזכרון ולפעמים לא. מה לעשות?
פורסם 2004 בינואר 221 שנים גם אני הוספתי עוד שני סטיקים של 128mb RDRAM וקרה לי אותו דבר... לא הצלחתי לפתור את זה ובסוף נאלצתי לפרמט...והכי מוזר שמאז אני מקבל פחות 3000 נקודות ב3D Mark2001se....
פורסם 2004 בינואר 221 שנים מחבר אבל אני מנסה לעלות את המחשב רק עם כרטיס מסך וזיכרון וגם ככה הוא לא עולה. ניסיתי גם כרטיס מסך אחר וגם מסך אחר אבל שום דבר לא עזר. מה עוד אפשר לנסות?
פורסם 2004 בינואר 221 שנים מחבר הוא לא נדלק בכלל. יש חשמל אבל אין כלום על המסך. ניסיתי את כל הזכרונות - גם הישנים וגם החדש. שמתי אותם במחשב אחר והם עבדו כמו גדולים
פורסם 2004 בינואר 221 שנים וזה עובד רק עם הישניםתיראה יכול ליהות שהלוח שלך מוגבל לכמות מסוימת של זיכרון ככה לי עם איזה לוח מעפן של LUCKY STAR שמוגבל ל256.... בקיצור תנסה לשים רק 64 וכו' אם לא עובד אני כבר אחשוב על עוד דברים
פורסם 2004 בינואר 321 שנים מחבר זה לוח מקורי של אינטל - לוח לא רע בכלל. חוץ מזה גם אם אני שם רק 64 המחשב לא עובד. זה כאילו שהלוח נשרף, אבל אני בטוח שהוא לא יכול להישרף בגלל הזיכרון.
פורסם 2004 בינואר 321 שנים יכול להיות שפרקתה חשמל סטתי על הלוח הוא עבד אחרי שהורדתה את הזיכרון החדש ???
פורסם 2004 בינואר 321 שנים זה כאילו שהלוח נשרף, אבל אני בטוח שהוא לא יכול להישרף בגלל הזיכרון.אז תהיה בטוח שהוא כן יכוליש כמה אפשרויות:1) שמת את הסטיק בצורה שגויה. זה יכול לגרום לשריפה מיידית של הלוח2) כמו שנאמר מעלי, פרקת חשמל סטטי על הלוח. זה יכול פשוט להרוס כל חלק במחשב. תלוי במה נגעת.3) הסטיק היה דפוק ובגללו נפגם בקר הזיכרון.
פורסם 2004 בינואר 321 שנים אחי , כמו שערן אמר , זה צריך להיות או אפשרות 2 או אפשרות 3 , ואני נוטה יותר לאפשרות 3....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.