עבור לתוכן

טמפרטורה גבוהה של המעבד

Featured Replies

פורסם

אני חושש שהמעבד מגיע לטמפרטורה גבוהה מאד במאמץ (רק בהמרת קבצים),האם אני טועה? מדובר ב I5 2400 . צירפתי תמונה של הטמפרטורות.ולפי מה הולכים לפי הליבות או המעבד?

[attachment deleted by admin]

פורסם

כן הטמפרטורת גבוהות. איזה קירור יש לך?

עם איזה תוכנה אימצת את המעבד?

הולכים לפי טמפרטורת הליבות, המעלות של המעבד זה אלגוריתם מסויים ב-aida משהו כמו ממצוע טמפרטורה פחות 10.

אם יש ליבה שהיא מגיעה ל-80 זה כבר מסוכן.

פורסם
  • מחבר

בזמן שימוש בתוכנה ImTOO Video Converter Ultimate.יש לי קירור שנקנה באיבורי(טעות שלי) ב150 שקל לפני בערך שנה. הקירור הוא של חברת COLD BIT (לא מכיר , שוב טעות שלי) עם תחתית עשויה נחושת.האם טמפרטורה כזאת גורמת נזק למעבד? ורק עם התוכנה הזאת המעבד מגיע לטמפרטורה כזאת , גם אם אני אפעיל סרט בלורי + משחק + 20 לשוניות המעבד אפילו לא מתקרב לזה.הוספתי תמונה של הטמפרטורה כשהתוכנה לא עובדת.

[attachment deleted by admin]

פורסם

יכול להיגרם נזק למעבד בשתי דרכים:

1) אם הטמפרטורה מגיעה לאיזור 80C ונשארת הרבה זמן, הנזק שיגרם הוא קיצור חייו בד"כ.

2) אם המעבד מגיע לאיזור ה-100C אפילו לשנייה המעבד ינזק(ישרף).

אז ככה שאם אתה אומר שזה קורה רק עם תוכנה אחת משמע שלא יגרם נזק כי בשביל שיגרם נזק למעבד אתה צריך להשאיר את הטמפרטורה הזאת הרבה זמן. כמה זמן אתה משתמש עם התוכנה בד"כ?

פורסם
  • מחבר

התוכנה יכולה לעבוד שעה ברצף אולי קצת יותר.

פורסם

והמקסימום טמפרטורה לליבה שראית היא 72C ? אוקיי, אתה יכול להישאר עם הקירור הזה. רק תוודא שאין על הקירור אבק.

פורסם

דבר ראשון תבדוק טמפרטורות עם REALTEMP. דבר שני הטמפרטורות גבוהות ולא מומלץ לעבור במעבדים האלו את ה-70 מעלות.

פורסם

^^ קודם תבדוק עם תוכנה כמו REALTEMP הטמפרטורה שלך גבוה למדי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים