עבור לתוכן

המלצה למסך 23-"24" עד 1400 שקל למשחקים

Featured Replies

פורסם

מעוניין לקבל המלצה למסך טוב שמיועד 100% למשחקים

לפי מה שראיתי הרוב פה ממליצים על ה DELL שהוא 23" איך הוא לעומת ה LG IPS236V LED?

פורסם

הDELL יותר טוב. למרות של236V אמור להיות אותו הפאנל, יש הטוענים שהoverdrive בו לא מופעל או מופעל פחות טוב וכתוצאה מכך זמן התגובה בפועל שלו יותר גבוה משל הDELL U2312.

פורסם
  • מחבר

איך הU2412M של DELL? (בלי להתחשב בגודל)

פורסם

בלי להתחשב בגודל הוא בדיוק כמו הU2312.

פורסם
  • מחבר

ה U2412 הוא 16:10 לעומת הU2312 שהוא 16:9 היחס של ה24 עדיף נכון?

רק כדאי להיות בטוח, בטווח המחירים של הU2412 הוא הכי מומלץ?

פורסם

מהמבחר בארץ..כן, יש עוד כמה נוספים ליצרנים אחרים, אבל DELL ידועים במסכים שלהם.

לגבי יחס, על גודל כזה אתה תרגיש את השיפור בנוחות שימוש בגלישה :xyxthumbs: ולא יכעב לך הצוור כמו אם 16:9

פורסם

jetman, אם אתה מתכוון להמשיך עם הקשקוש האידיוטי של "יכאב לך הצוואר", אז תרשה לי לציין שזה קשקוש אידיוטי בכל פעם כשתאמר את זה. :)

ה2312 וה2412 הם באותו הרוחב וכמעט באותו הגובה, לכן הצוואר יכאב או לא יכאב בצורה שווה בשניהם.

פורסם

לא יצה לי לבדוק את זה האמת, אבל לי אישית מסכי 16:10 יותר נוחים ויזואלית לעיניים,

קשה לא להסביר את זה, פשוט שאני יושב על מסך 16:9 אני מעבד את הריכוז, אני זוכר שרשמת

משהוא לגבי לא לפתוח תוכנות לכל המסך, אבל דבקה במצב כזה במסך 16:10 לי זה נראה יותר טבעי,

מאשר על 16:9, כננרה עד היום אני לא הצלחתי לגמרי להתרגל לעובדה שיש לי שטח עבודה ל2 חלונות

בו זמנית. אני כן יכול להוסיף שלפעמים מפריע לי מעוד חוסר הגובה במסכים רחבים, אם לדייק מסכים של 21.5

ויותר, אם אני עובד על כזה מסך, נקודת המבט שלי נעבדת כל הזמן, אני חושב שזה יותר קשור לזה

שבטבע יש לנו פחות מגבלות גובה ורוחב, ולזה שלדוגמה צלמים לפעמים מעדיפים לצלם תמונות ב 4:3 כדי

לקבל יותר פרטים מהתמונה (לגובה), אבל 16:9 טוב ל צילומי נוף וכו'. אתה מבין את הכוונה שלי?

תחשוב על זה ככה, מכשירים סלולרים כיום תמיד מיוצרים אם מסך רחב ביחס כזה או אחר,

אם זה 16:9 או בכלל 3:2 כמו ל אייפון, אבל תזכור שהמסכים בסמרטפונים וטבלטים הם גג 10 אינץ,

אז אתה לא מרגיש את זה כלכך כמו על מסך גדול יותר, זה גם תלוי במרחק שלך מהמסך עצמו כמוון,

כך שאם תשב מול מסך 42" במרחק של 2 מטר, זה ירגיש לך נוח מעוד, אותו דבר במסכי מחשב,

אך בלי שום קשר תוספת גובה (גם אם קטנה יחסית), לשימוש יומיומי שלא כולל סרטים ו/או משחקים,

זה תורם להרבה אנשים, אם זה מתכנת שמקבל עוד כמה שורות קוד, או משתמש רגיל שגולש באינטרנט,

זה פשוט יותר פרקטי להרבה שימושים.

זה המסך שאני עובד איתו בעבודה:

http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22951608

לא נוח לעבוד ברזולוציה הזאת על 2 חלונות, אבל אם חלון אחד על כל המסך הוא בסדר,

אבל בגלל שהוא קטן יחסית, אני מרגיש נוח איתו, למרות שהוא 16:9, בבית יש לי את ה U2412 של דל,

ומקודם היה מחשב נייד אם מסך 15.4, ואני מרגיש את ההבדל הקטן הזה ביחס המסך.

פורסם

גם לי יש את אותה הבעיה (יש לי מסך 16:10 המסך עם המפרט בצד), אבל שאני בא לחברים בשביל לשחק לא מפריעה לי שיש להם את ה-23' של DELL. המסך הזה כל כך נוח שזה מעביר את התחושה הזאת.

פורסם

יחס של 16:9 יותר טוב למשחקים וסרטים. הסרטים בנויים ביחס זה ככה שאם לדוגמה תקח מסך 16:10 ותצפה בו בסרט יהיה לך למעלה ולמטה בארים שחורים שלא מנוצלים.

מה שכן, יחס של 16:10 טוב לגלישה ולטקסט יותר, אם זה בגודל הכתב שהוא גדל טיפה(יותר פיקסלים) או בתוספת באורך, פחות להוזיז את הגלגלת.

הייתי אומר שאתה צריך 16:9 אלא אם כן אתה לא צופה בסרטים או משחק במשחקים.

פורסם

יחס של 16:9 יותר טוב למשחקים וסרטים. הסרטים בנויים ביחס זה ככה שאם לדוגמה תקח מסך 16:10 ותצפה בו בסרט יהיה לך למעלה ולמטה בארים שחורים שלא מנוצלים.

גם ב16:9 לרוב יהיו לך פסים שחורים בסרטים, פשוט כי הם רחבים עוד יותר. ומשחקים לרוב תומכים בכל שלל הרזולוציות, אז אין הבדל כלל.

הייתי אומר שאתה צריך 16:9 אלא אם כן אתה לא צופה בסרטים או משחק במשחקים.

אף אחד לא "צריך" לא 16:9 ולא 16:10. זה רק עניין של מה נוח יותר וזה אינדיבידואלי.

פורסם
  • מחבר

קניתי את ה24" של DELL, תודה רבה לכם על העזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים