פורסם 2012 באפריל 1013 שנים שלום.יש לי בעיה במחשב שאני מדליק את המסך רואים לשניה תמונה ואחר כך המסך שחור.אם אני מדליק ומכבה שוב רואים שוב לשניה תמונה.המסך מחובר לכרטיס מסך שלא על הלוח אם.שניסיתי לחבר לכרטיס מסך של הלוח אם לא ראיתי כלום.
פורסם 2012 באפריל 1013 שנים תנסה לנתק את הכרטיס מסך החיצוני ולהשתמש רק בכרטיס מסך המובנה.האם המסך עדיין מחשיך?בברכה,חגי חדד
פורסם 2012 באפריל 1113 שנים מחבר תנסה לנתק את הכרטיס מסך החיצוני ולהשתמש רק בכרטיס מסך המובנה.האם המסך עדיין מחשיך?בברכה,חגי חדדכן עדין מחשיך, אם אותה תופעה רואים לשניה ומחשיך שוב, יכול להיות הכבלים?
פורסם 2012 באפריל 1113 שנים האם זה קורה עוד לפני שמערכת ההפעלה עולה?כן - תנסה לחבר למחשב אחר. מה קורה?לא - יכול להיות בעיה בספק של המסךסתם לידע כללי, מה הדגם של המסך?
פורסם 2012 באפריל 1213 שנים מחבר כן קורה לפני שמערכת ההפעלה עולהניסיתי לחבר למחשב אחר אותה תופעהכנראה יש תקלה במסך.הדגם הוא של סמסונג. מסך Samsung 2243WM Plus 22" Wide 5ms DVI 1:50000נשלח לתיקון
פורסם 2012 באפריל 1513 שנים תנסה להאיר על המסך על פנס, האם רואים תמונה? אם כן זה אומר שיש בעיה בנורה של המסך או בחלק שקשור לנורה (לא זוכר איך קוראים לחלק הזה)...הLCD עצמו עובד תנסה לממש אחריות ותברר אם הם יכולים לתקן לך
פורסם 2012 באפריל 2513 שנים מחבר המחשב חזר מתיקוןהבעיה הייתה בקורא האלקטרוני של המסך אם זה מעניין מישהו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.