עבור לתוכן

חיבור DVI אחד מתוך השניים שבק חיים - ATi HD4870

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם וחג שמח !!

לצערי, בלי שום סיבה, אתמול חיבור DVI אחד מתוך השניים בכרטיס המסך שלי (ATi HD4870) שבק חיים .. ברגע שמפעילים את המחשב כמובן שהוא לא עולה, כל 2 שניות שומעים אותו מפעיל את עצמו מחדש .. הוצאתי את הכרטיס מסך וחיברתי אותו למחשב אחר וזה עושה אותו דבר .. ברגע שמחברים את המסך לחיבור ה - DVI השני, הכל עובד כרגיל .. בגלל שהטלוויזיה שלי בחדר מחוברת למחשב זה חשוב לי ואני צריך את זה ..

אז יש לי כמה שאלות שאני אשמח שתענו לי עליהם (בבקשה רק מי שבאמת יודע) .. ראיתי באינטרנט מפצל DVI ..

1. אם אני מחבר 2 חיבורי DVI על DVI אחד בכרטיס מסך זה יעבוד ?

- זה לא ייצור עומס על הכרטיס מסך ועם הזמן זה יישרף או יתקלקל ?

2. ב - CCC יש אפשרות לשלב בין 2 המסכים שיעבדו במקביל וכמו כן יש שם אפשרויות להזיז, לכוון וכו' את הטלוויזיה שהתמונה שהוא מציג תהיה מלאה על כל המסך ולא ממרוכזת וקטנה יותר .. האם CCC "יחשוב" כאילו הטלוויזיה מחוברת לחיבור ה - DVI התקול וייתן לי את אותן האפשרויות שהיו לי כשהטלוויזיה הייתה מחוברת לחיבור התקול כשהוא עבד מן הסתם ?

תודה מראש,

משה

פורסם

לא ולא. אין אפשרות לנהל שני מסכים שונים מאותה יציאה.

תן לי להבין את המצב. כשמחובר כבל לחיבור הDVI1 המחשב מבצע ריסטים? רק כבל מספיק בשביל הבעייה או שצריך להיות גם מסך בקצה?

דבר ראשון הייתי ממליץ לבדוק א- את החיבור עצמו לבדוק שאין משהו בתוכו שמקצר, ב- לבדוק ויזואלית את הכרטיס לנזק כלשהו או שוב, משהו עליו שגורם קצר.

פורסם
  • מחבר

מספיק שהכבל רק מחובר ל - dvi1 המסך ממשיך להיות שחור והמחשב מפעיל את עצמו מחדש כל 2 שניות בערך .. הוצאתי את הכרטיס מהמקום והסתכלתי עליו ויזואלית ולא נראה שהוא ניזוק .. אין עליו (דאגתי לזה במיוחד) שום כבל שיכול לגרום לקצר .. פשוט הפעלתי את המחשב אתמול וזה קרה .. בלי שום סיבה .. חבל לי שזה קרה אני דווקא משתמש בטלוויזיה בתור מסך לסרטי hd וכל פעם להחליף בין הכבלים זה מציק .. מתישהו כשיהיה כסף פנוי אני כנראה אקנה כרטיס חדש .. איזה כרטיס של ATi נמכר עכשיו שברמה של HD4870 ? אני כבר לא מעודכן .. תודה

פורסם

וזה קורה רק עם הכבל של המסך? כשהטלויזיה מחוברת זה ממשיך?

או במילים אחרות- ניסית להחליף כבל?

אם כן, ככל הנראה הכרטיס נפגם. אם הוא עדיין באחריות- ממש אותה.

פורסם
  • מחבר

עם כל כבל שמחברים לחיבור ה - dvi הזה, זה קורה .. ולצערי, גם אם הייתה לי אחריות לא הייתי יכול לממש אותה כי פנדה מחשבים פשטו את הרגל .. אבל חייב לציין כשנשרף לי הכרטיס מסך הקודם שלי הם החליפו לי אותו לזה שיש לי עכשיו HD4870 חדש מהקופסא .. ולי היה בכלל HD4850 .. אהבתי את החנות שלהם .. הם היו מאוד מקצועיים חבל לי שזה קרה להם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים