עבור לתוכן

נייד ב4,000 ש"ח עם SSD + מסך מגע, יש חיה כזאת?

Featured Replies

פורסם

אהלן, אני לוחם לקראת שחרור ורוצה להתחיל ללמוד לפסיכומטרי/להתכונן לתואר באמצעות המחשב.

יש לי מחשב נייח לא רע בבית (E8400, HD4870) ועבודה על כל מיני נטבוקים ממוצעים עשתה לי דיי חררה.

לכן אני רוצה מחשב שייתן לי חווית שימוש מהירה וזורמת, מכאן נובע הרצון שלי להתקדם ל-SSD (כי אם כבר אז כבר), וכדאי שגם יהיה מעבד קצת מעל הממוצע.

כמו כן לא קשה לנחש שהעתיד נמצא במגע. עם יציאת ווינדוס 8 שמהווה את שריקת הפתיחה של מעבר המיינסטרים למסכי מגע, הייתי רוצה

שהמחשב יהיה מה שנקרא Future Proof.

המחשב ישמש לסרטים, גלישה אינטסיבית, Matlab וקצת משחקים בינוניים. (Deus Ex:HR,Diablo 3, PCSX2)

משקל ומראה לא חשובים לי כמעט בכלל, כנ"ל זמן בטרייה.

עדיף שלא יהיה כונן דיסקים בכלל (דיי מיותר בימינו) וגם לא אכפת לי מאיזה איזור בארץ קונים את המחשב.

אני כבר דיי הרבה זמן מנותק מהעולם (צבא) וגם אחרי שקראתי דיי הרבה אני עדיין מתקשה לעקוב אחרי ההתקדמויות וההסתעפויות ששוק הניידים הולך אליהן.

לכן אני לא בטוח אם אפשר בכלל להכיל את הדברים שאני מבקש בתוך התקציב הנ"ל ואם הדברים הללו בכלל פופולריים כיום (יש לי הרגשה שמסכי מגע עוד לא תפסו)

אז גם אם המחשב שאני מבקש לא ריאלי, הייתי רוצה קצת הסבר ממי שמבין על מצב הניידים כיום בשוק (אולטרה-נט-וורק-בוק?) ולאן הרוחות נושבות בשנה הקרובה לגבי התפתחויות צפוייות.

תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים