פורסם 2004 בינואר 721 שנים מסכים בהכל חוץ מ: בשביל לאפס ביוס סך הכל צריך להוציא את סוללת הליטום שעל הבורד והביוס מאופס פשוט מוציאים ג'אמפר ומחזירים, אין צורך להוציא את הבטריה...
פורסם 2004 בינואר 721 שנים מחבר אז בעצם למה אומרים כל הזמן שאובר מבטל אחריותבכל מחשב אפשר לאפס את הביוס בקלות וגמרנו חזרה האחריותלא!?!?!
פורסם 2004 בינואר 721 שנים מסכים בהכל חוץ מ:פשוט מוציאים ג'אמפר ומחזירים, אין צורך להוציא את הבטריה... אני אומר לך מנסיון תנסה להוציא לשעה בלבד ותראה שהכל מאופס(תנסה גם להדליק את המחשב בי הסוללה )
פורסם 2004 בינואר 721 שנים יש לי על הלוח הרבה ג'אמפרים ויש לי גם אתץ הדף הזה שבא עם הלוח אם וגם את חוברת איזה ג'אמפר אני צריך להוציא כדי לאפס את הביוס ?
פורסם 2004 בינואר 721 שנים מנסיון אישי, מחליפים בלי לשאול שאלות... היה לי AXP1700 שנשרף בגלל קירור לא טוב (ו-OC... :) באחריות והחליפו לי בלי בעיות.
פורסם 2004 בינואר 721 שנים ראיתי שיש שם איזה ג'אמפר שבמצב אחד הוא על normal/default) וכשאתה מזיז אותו הוא עלclear cmos זה קשור בזה ?
פורסם 2004 בינואר 721 שנים מחבר ראיתי שיש שם איזה ג'אמפר שבמצב אחד הוא על normal/default) וכשאתה מזיז אותו הוא על clear cmos זה קשור בזה ? ממממ.. לא הייתי ממליץ לך להמר על זה אין פה שום דבר שירמז על איפוס ה CMOS מה אתה אומר..... ?
פורסם 2004 בינואר 721 שנים חחח.. אני עוד מבין את הצחוק הדבילי שלך אבל יש כאלו שלא יבינו ואתה תטעה אותם !
פורסם 2004 בינואר 721 שנים מחבר אני רוצה לנצל פורום זה (חעחעחע משחק מילים משעשע פורום..פורום...... לא משנה.. ) להתנצל בפני כל מי שהבין אותי לא נכון ו\או הטעתי אותו קבלו את התנצלותי. רועי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.