עבור לתוכן

חיבורי USB לא מגיבים

Featured Replies

פורסם

היי,

המחשב שלי כבר בן 5 בערך, לוח אם asus p5q מעבד e8400 וכל זה יושב בתוך Antec p182.

תאכלס הוא עובד בסדר לצרכים הנוכחיים שלי אבל יש לי בעיה אחת שאני לא יודע מה לעשות איתה, משום מה כשאני מחבר דיסק חיצוני לחיבורי ה USB המחשב בדרך כלל לא מזהה אותו. הוא מתקשה באופן כללי לזהות כל מה שאני מחבר לUSB אבל בדיסקים זה יותר בולט.

החיבורים הקדמיים של המארז מגיבים פחות טוב אבל גם החיבורים האחוריים של לוח האם לא עושים עבודה טובה.

יש למישהו הצעות מה אפשר לעשות כי לשפר את המצב הזה?

תודה רבה.

פורסם

כשאתה מחבר משהו והוא לא מזוהה, פתח את מנהל ההתקנים (קליק ימני על המחשב שלי>ניהול>מנהל ההתקנים), לחץ שם על השורה הראשונה בחלון הלבן (עם אייקון של מחשב) ואז על האייקון למעלה של מחשב עם זכוכית מגדלת עליו. החומרה זוהתה?

פורסם

היי,

המחשב שלי כבר בן 5 בערך, לוח אם asus p5q מעבד e8400 וכל זה יושב בתוך Antec p182.

תאכלס הוא עובד בסדר לצרכים הנוכחיים שלי אבל יש לי בעיה אחת שאני לא יודע מה לעשות איתה, משום מה כשאני מחבר דיסק חיצוני לחיבורי ה USB המחשב בדרך כלל לא מזהה אותו. הוא מתקשה באופן כללי לזהות כל מה שאני מחבר לUSB אבל בדיסקים זה יותר בולט.

החיבורים הקדמיים של המארז מגיבים פחות טוב אבל גם החיבורים האחוריים של לוח האם לא עושים עבודה טובה.

יש למישהו הצעות מה אפשר לעשות כי לשפר את המצב הזה?

תודה רבה.

אתה אומר שגם דיסק און קי רגיל יש לך בעיות ?

ומה זה "מתקשה" ? מה זה סטרטר של מנוע ? :)

תפרט בבקשה יותר, כי יכול להיות שזו דווקא בעיה במ.ה.

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים