עבור לתוכן

בקשה| מפרט לעבודה גרפית(תלת) עד 10,000.

Featured Replies

פורסם

מה התקציב המקסימאלי? 10000.

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידה ויש צורך.

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה גרפית: 3ds Max,Maya2012,PHOTOSHOP cs5 after effects cs5

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.DIABLO 3

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).- מסך 1(בינתיים) בגודל 22-23 אינ'ץ

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?מקלדת

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 מתכנן שהמחשב יהיה בחדר שינה וירנדר

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבתמחשבבחנות?לא.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. מרכז\שפלה.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). האם כדי לי כרטיס גרפי חזק? הבנתי שיש תוכנות שעובדות עם כרטיסי NVIDIA כמו AFTER EFFECTS

אני מחכה שיצאו מעבדי IVY BRIDGE

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? מומלץ שיהיה אופציה לשדרוג, להחליף זיכרונות, כוננים קשיחים אולי ממעבד כרטיס גרפי וכו'.

תוספת חשובה:

האם שווה לקנות כונני SSD (קראתי כתבה בHWZONE עכשיו שקשורה לזה)ואם כן איך אני מנצל אותם בצורה הטובה ביותר? כי אני בכול זאת אצתרך הארד דיסק בנוסף ל180 גי'גה של SSD

כמה זיכרון כדי לקנות? ואיזה?

אם יש כתבות שמסבירות ומפרטות שאוכל ללמוד אשמח אם תשלחו(גם באנגלית ).

ובקשר לקירור אני אשמח לשמוע המלצות

תודה לעוזרים

פורסם

אם אתה מחכה לדור הבא של המעבדים לא ניתן לעזור לך עכשיו, אז הייתי ממליץ לך לפתוח את הנושא אחרי שהם יצאו.

פורסם
  • מחבר

אם אתה מחכה לדור הבא של המעבדים לא ניתן לעזור לך עכשיו, אז הייתי ממליץ לך לפתוח את הנושא אחרי שהם יצאו.

הם אמורים לצאת ב29 באפריל, זה עוד 20 יום אפשר להתחיל לתכנן כבר ,לוח אם זיכרונות וכדומה.

פורסם

מספיק ישתנה עד אז, כך שכל דבר שתתכנן עליו יתברר כלא עדכני עד לקניה.

פורסם
  • מחבר

קיצר לי אין בעיה להשאיר את הפוסט פתוח ואולי מישהו ירצה לענות,מקווה שהמנהלים לא ירצו לנעול.

אם אני אראה שאין שום תשובה אפילו בקשר לדברים הבסיסים אני אפרסם שוב הבקשה בעוד שלושה - ארבע שבועות.

פורסם
:xyxthumbs:
פורסם

שלום לך

היות ויש לך ימבה זמן עד לגיבוש המפרט

העתידי והיות ואתה רוצה להרחיב אופקים

בנושאים שציינת - תתחיל מקריאת הסטיקי

" גרפיקאים כנסו " - אני לא בטוח שזו

הדרך הטובה ביותר :lol: , אבל לפחות תדע

מי נגד מי ולמה .

כעיקרון, בלי קשר למעבד, יש לך התנגשות בעייתית

בדרישות - 3D ומשחקים לא חברים טובים במיוחד.

אם תלך על כ.מ. לגיימינג - תפסיד ב - 3D , ולהיפך.

מה שבטוח, מינימום זיכרון התחלתי - 16 גיגה.

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים