עבור לתוכן

צריך כרטיס מסך חדש לגיימינג קל-בינוני עד 650 שקל

Featured Replies

פורסם

ה-HD4850 שלי התפגר ואני צריך כ.מ חדש לרזולוציית 1650*1080 בהגדרות בינוניות+ למשחקים שייצאו.

בקיצור,קצת יותר חזק מה-HD4850(אם אפשר חזק משמעותית אז כמובן שכן).

המעבד הוא E8400

לוח

GIGABYTE EP43-DS3L

ספק

cooler master rs500 pcar-a3

מארז CM590

יש לציין שלפי דפי המפרט של הלוח אם,הוא תומך בתקן PCI-EX 2.0

תודה רבה.

פורסם

בתקציב שלך HD6850 יתאים ביותר

פורסם
  • מחבר

חשבתי עליו אבל רשום שהוא pci-ex 2.1 והלוח שלי תומך עד 2.0 ולכן אני לא רוצה שיהיה צוואר בקבוק

פורסם

צוואר בקבוק יהיה בכל מקרה ביגלל המעבד.

פורסם

דיברתי עם הכרטיס מסך הוא לא יפגע מזה שהלוח תומך רק PCIEX2

ואמר שיסכים לעבוד איתו בלי לעשות בעיות.

צוואר בקבוק יהיה .אבל ממש קטן.ובטוח תרגיש את השיפור מהכרטיס מסך 4850 הנוכחי שלך.

קצת אוברקלוק למעבד יכול לעזור.

פורסם

לא תהייה בעיה עם אפיק התקשורת (PCI-E) מאיזו שהיא סיבה ולא יהיה צוואר בקבוק ממנו. אין לי כוח להסביר לך איך ולמה, אם אתה רוצה לדעת תחפש בגוגל.

בגדול PCIe2.0 ו-PCIe2.1 כמאת זהים כמו שאתה יכול לראות AMD היא היחידה שמשתמשת בו ו-NVIDA לא. הוא לא יגביל אותך בכלל, הצוואר בקבוק היחידי שיהיה כנראה יהיה בגלל המעבד.

פורסם

גם לי היה את המעבדת הזה E8400

בקיצור על תשקיע על המחשב הזה. או שתקנה הכל חדש או שתישאר אם הכרטיס שלך.

אם אתה עדיין מתעקש תחפש ביד 2 יש הרבה מציאות.

פורסם

הכל נכון לגבי המציאות ... אין כל כך חח ... אנשים הזויים ומחירים עוד יותר ...

פורסם

דבר ראשון התכוונת ל"אל" ולא "על".

דבר שני הוא מעוניין רק לקנות כרטיס ולא מחשב שלם. ה6850 יהיה אופציה מצוינת בעיקר בכלל המחיר שלו, צוואר בקבוק הוא ירגיש במשחקים שדורשים יותר מהמעבד ולא בכל המשחקים, אבל גם כשיהיה צוואר בקבוק הוא לא יהיה עד כדי כך קריטי.

בהגדרות בינוניות המערכת הזאת תעמוד בלי בעיה.

פורסם

יפה אמרת "בהגדרות בינוניות" אז למה לקנות כרטיס חדש עם מריצים על הגדרות כאלה.??

אם משפרים ומשקיעים כסף אז שיהיה כבר ב ULTRA .

ומה לעשות היום רוב המשחקים דורשים לפחות 4 ליבות של מעבד בשביל שהם ירוצו כמו שצריך.

היה לי את אותה המערכת כמו שלו. החלפתי כרטיס מסך מ HD4870 ל GTX 480 ולא הרגשתי הבדל במשחקים בכלל עד שלא החלפתי את המעבד שלי.

שיהיה אחלה יום.

פורסם

זאת הייתה הדרישה שלו "צריך כרטיס מסך חדש לגיימינג קל-בינוני עד 650 שקל", ובתקציב שלו ה6850 הוא האופציה הכי טובה.

גם עם המערכת הנוכחית, הכרטיס יכול לתת לו יותר מזה במשחקים שלא דורשים הרבה מהמעבד.

ואם המעבד לא היה צוואר בקבוק הכרטיס הזה יכול להתמודד יופי על הגדרות גבוהות בהרבה משחקים (קצת OC למעבד ולכרטיס והביצועים גם יעלו בהתאם).

ביד שנייה בפורום יש 6870 ב600 שקל, אבל זה יהיה יותר צוואר בקבוק בשבילו. אם הוא היה מתכנן להחליף מחשב בקרוב, והתקציב היה יותר גבוה, אז מן הסתם הייתי מציע משהו אחר (ואם התקציב לא היה משתנה, עדיין 6850 האופציה הכי טובה).

7278608 - אתה בטח לא הרגשת הבדל כי שיחקת את כל המשחקים על הכי גבוה בלי להתפשר על כלום, והGTX 480 גם יותר חזק מה6850, ככה שצוואר הבקבוק שהיה אצלך לא יהיה אצל פותח הדיון.

פורסם

זאת הייתה הדרישה שלו "צריך כרטיס מסך חדש לגיימינג קל-בינוני עד 650 שקל", ובתקציב שלו ה6850 הוא האופציה הכי טובה.

גם עם המערכת הנוכחית, הכרטיס יכול לתת לו יותר מזה במשחקים שלא דורשים הרבה מהמעבד.

ואם המעבד לא היה צוואר בקבוק הכרטיס הזה יכול להתמודד יופי על הגדרות גבוהות בהרבה משחקים (קצת OC למעבד ולכרטיס והביצועים גם יעלו בהתאם).

ביד שנייה בפורום יש 6870 ב600 שקל, אבל זה יהיה יותר צוואר בקבוק בשבילו. אם הוא היה מתכנן להחליף מחשב בקרוב, והתקציב היה יותר גבוה, אז מן הסתם הייתי מציע משהו אחר (ואם התקציב לא היה משתנה, עדיין 6850 האופציה הכי טובה).

7278608 - אתה בטח לא הרגשת הבדל כי שיחקת את כל המשחקים על הכי גבוה בלי להתפשר על כלום, והGTX 480 גם יותר חזק מה6850, ככה שצוואר הבקבוק שהיה אצלך לא יהיה אצל פותח הדיון.

OK

פורסם

6870 ב 600 שקל ? זה מחיר לא הגיוני ... ב600 שקל אתה מביא 6850 חדש כמו שהצעת ...

ישראלים לא יודעים למכור ...

פורסם
  • מחבר

אני מחליף את הכרטיס מסך בגלל הקבל שהתפוצץ לי שמה ובגלל עוד משהו שאני לא יודע וניסיתי לתקן והלכתי למעבדות אבל הם לא מתעסקים בזה.ניסיתי להלחים אבל הלוח דוחה את הבדיל שאני משתמש בו ותאמינו לי שניסיתי.

בכל מקרה,אני כבר לא משחק כמו פעם ובגלל זה אני לא צריך גיימינג כבד,אני גם עוד מעט מתגייס אז ככה שלא יהיה לי הרבה זמן למשחקים.

גם עכשיו,אני בקושי משחק במשחקים חדשים שיוצאים אבל אני עדיין מעדיף כ.מ נחמד כדי שאני אוכל לשחק במעט משחקים שאני משחק בכיף.

המעבד יעשה לי צוואר בקבוק קטן עם ה-HD6850? ההבדלים בינו לבין ה-4850 הם גדולים נכון?

פורסם

6870 ב 600 שקל ? זה מחיר לא הגיוני ... ב600 שקל אתה מביא 6850 חדש כמו שהצעת ...

ישראלים לא יודעים למכור ...

ביד שתיים של הפורום באמת נמכר HD 6870 יפיפה של MSI עם קירור משופר מצוין ב 600 ש"ח, אבל הכרטיס הובא כנראה מארה"ב, כי אחריות שלו של NEWEGG וזה מינוס מאוד רציני, כי צריך לשלוח אותו לשם ל RMA.

אני מחליף את הכרטיס מסך בגלל הקבל שהתפוצץ לי שמה ובגלל עוד משהו שאני לא יודע וניסיתי לתקן והלכתי למעבדות אבל הם לא מתעסקים בזה.ניסיתי להלחים אבל הלוח דוחה את הבדיל שאני משתמש בו ותאמינו לי שניסיתי.

בכל מקרה,אני כבר לא משחק כמו פעם ובגלל זה אני לא צריך גיימינג כבד,אני גם עוד מעט מתגייס אז ככה שלא יהיה לי הרבה זמן למשחקים.

גם עכשיו,אני בקושי משחק במשחקים חדשים שיוצאים אבל אני עדיין מעדיף כ.מ נחמד כדי שאני אוכל לשחק במעט משחקים שאני משחק בכיף.

המעבד יעשה לי צוואר בקבוק קטן עם ה-HD6850? ההבדלים בינו לבין ה-4850 הם גדולים נכון?

יש לי חבר שבבעלותו E8400, 4 GB RAM והיה לו 8800 GTS 512 MB שנשרף. לפני שנה הוא קנה את HD 6850 ומרוצה מאוד. אני יודע שהוא משחק DOTA 2 BETA, DIABLO 3, SKYRIM. רזולוציה של המסך שלו 1680X1050.

הוא לא שיחק BATTLEFIELD 3, אבל אני יודע שהוא שיחק METRO 2033 בהגדרות יחסית גבוהות שזה משחק כבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים