פורסם 2012 באפריל 813 שנים אני צריך הרבה מאוד מקום... היו לי גם איפון וגם איפוד, ואיבדתי את שניהם בנסיבות מאוד מצערות . עכשיו יש לי Defy ואני מאוד מרוצה ממנו (זה ממש מגניב שהוא נגד מים בכל מקרה, למזלי גיביתי את אוסף המוזיקה שלי כמה ימים לפני שאיבדתי את האיפוד (iPod Touch 64gb) ועכשיו הייתי רוצה להעביר את האוסף לDefy... אבל אני לא בטוח שהוא יתמוך בכרטיסי Micro SD החדשים האלה שיצאו של ה64 (יצאו של Kingmax ושל Sandisk אם אני לא טועה...) מישהו מכיר את הנושא? אגב, off topic, היה לי יוזר ממש מזמן בפורום הזה והוא איכשהו נעלם, חבל, עכשיו אני מרגיש נוב
פורסם 2012 באפריל 813 שנים ה-defy תומך רשמית בכרטיס הרחבה מסוג SDHC, שמאפשר רק עד 32gb. מעל זה צריך כרטיס SDXC, שלא בטוח שה-defy יתמוך בו.
פורסם 2012 באפריל 813 שנים http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1429299 תעבור פה ותקבל תשובה לשאלה שלך ..
פורסם 2012 באפריל 813 שנים למרות שהמכשיר תומך באופן רשמי בעד 32GB מסוג SDHC, יש סוכויי טוב שהוא יקבל גם נפחים גדולים מזה מסוג SDXC. בעבר בדקו כרטיסי SDXC במכשירים שונים של סמסונג, ולמרות שאין תמיכה רשמית הם עבדו.Galaxy NoteGalaxy S IIמכשירים נוספים בהם כרטיסי SDXC עובדים:EVO 4G, HTC Desire Z, Galaxy Tab 7.7, HTC Sensation, Galaxy S, ASUS Transformer & Transformer Prime, Motorola RAZR** בחלק מהמקרים צריך לפרמט את הכרטיס (דרך המכשיר) כדי שהם יעבדו.** נבדקו כרטיסי זיכרון מתוצרת SanDisk ולא מיצרניות אחרות.עוד מידע יש כאן.בדיון אליו קישר davkl95 יש בחור שטוען שזה עובד בדיפיי:It really works on Defy. I own one for a month now. Cost 80€/106$. Absolutely no problems after format. 59GB free. About 6MB/s write, 16MB/s read speed. Have fun.השורה התחתונה: אני אהמר שזה יעבוד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.