פורסם 2004 בינואר 121 שנים קניתי מחשב חדש, התקנתי את הוינדוס והכל היה בסדר עד ש... גיליתי שאני לא יכול להתקין משחקים. ניסיתי להתקין מלא משחקים ויש לי בעיה חשבתי שהווינדוס לא טוב בהתחלה אז התקנתי ווינדוס אחר והבעיה לא נפתרה. פירמטתי את המחשב והבעיה עדיין לא נפתרה. מי שיוכל לעזור לי הוא מלךך זה מראה לי חלון כזה כשאני באמצע ההתקנה של איזה משחק (תסתכלו בקובץ המצורף) תודה לכל מי שינסה או יצליח לעזור לי לפתור את הבעיה המעצבנת הזאת בתודה Roll
פורסם 2004 בינואר 121 שנים מחבר אני וחבר שלי שתותח בדברים האלה הרכבנו את המחשב והוינדוס אני התקנתי בלי בעיהאבל מה זה משנה? זה לא אמור להיות קשור לחומרה לא?
פורסם 2004 בינואר 121 שנים אני וחבר שלי שתותח בדברים האלה הרכבנו את המחשב והוינדוס אני התקנתי בלי בעיהאבל מה זה משנה? זה לא אמור להיות קשור לחומרה לא?כמעט בטוח שזו בעיית חומרה או OC שגרם לאי יציבות של המערכת1.נתקלת בבעיות אחרות ב Windows?2.האם המחשב עושה Restart מידי פעם?
פורסם 2004 בינואר 121 שנים מחבר וואלה לא ידעתי שזה יכול להיות בעית חומרה.FireMan, המחשב לא עושה ריסטרט, הכל בסדר גמור זה רק התקנה של משחקים.אז רגע, Holy אתה רוצה שאני ייפרט לך איזה מחשב יש לי?
פורסם 2004 בינואר 121 שנים מחבר אוקיי אז ככהIntel Pentium 4 2.6 GHz 512K 800MHz Socket 478 CABIT Intel 865PE Motherboard (Guro,HT, FSB800Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory (כמות 2)Western Digital 80GB 7200 rmp 8MB Buffer ATA100 HDFloppyLite-On 52\32\52 Retail CD-RWCompucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W Ca
פורסם 2004 בינואר 121 שנים מחבר התקנתי הכל כמו שצריך וניסיתי CD אחראבל כלום לא עזראז יש לך אולי פתרון בשבילי?
פורסם 2004 בינואר 221 שנים מחבר Holy, בבקשה ממך תעזור לי..או כל מי שיכול לעזור בבקשה אני חייב עזרה :-\תודה לכולם
פורסם 2004 בינואר 221 שנים ביקשו ממך לערוך את הכותרת.התעלמת, ובנוסף הקפצת את הת'רד. זה כבר יותר מידי.קרא את חוקי הפורום.ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.