עבור לתוכן

מצלמת רשת "TEAC" ?

Featured Replies

פורסם

היי,

לפני כשנתיים קנינו בקרביץ מצלמת רשת דגם MX-4 של Teac, כיום עדיין נמכרת בפומפה (http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=MX4TEAC&Cat2Cat1ID=170&Cat2ID=803&aff=Zap〈=he).

כעת אני רואה שבאתר של Teac לא מוזכרות מצלמות רשת, ובפורומים שונים אומרים שזהו מוצר מדבקה.

בהנחה שזה אכן מוצר מדבקה, האם זה חוקי למכור אותו בישראל, ועוד כשרשום עליו הלוגו הרשמי של TEAC עם ® לידו ?

פורסם
  • מחבר

מצחיק, חשבתי שההודעה הזאת תגרור המון תגובות וויכוחים.

פורסם

כבר כ10 שנים TEAC היא חברת מדבקה...

פורסם

וכמוה עוד המון "חברות" שנס ליחן.

פורסם

מה שמפליא אותי זה שאנשים עדיין קונים את הזבלה הזה שמצלמות רשת "נורמליות" מאוד זולות בימינו.

אני קניתי לוג'יטק C600 באיביי בקצת יותר מ-200.

פורסם
  • מחבר

אז מכיוון שכבר התכנסנו: המלצה על מצלמת רשת עד 300 ש"ח, ורצוי שתבוא עם תריס פיסי שמאפשר להחשיך את העדשה ?

פורסם

Logitech HD Webcam C525 - דגם חדש של לוג'יטק, עולה 230 ש"ח באייבורי וב-KSP.

Logitech QuickCam Pro 9000 - דגם קצת יותר ישן אבל זו עדיין נחשבת למצלמה מצויינת, עולה 309 ש"ח באייבורי.

פורסם
  • מחבר

תודה. האם המצלמות האלה עוקבות אחרי הפרצוף ? אם לא, יש המלצה על מצלמה כזו ?

פורסם

בהחלט, יש אפשרות כזו בדרייבר של לוג'יטק שנקראת "Follow my face".

פורסם
  • מחבר

בהחלט, יש אפשרות כזו בדרייבר של לוג'יטק שנקראת "Follow my face".

מצוין, שוב תודה. אולי אקנה את ה-9000 בחצי מחיר דרך חבר בארה"ב.

פורסם

C600 דרך איביי ב-160-200 ש"ח. עם תריס פיסי.

המצלמות לא ממש עוקבות אחרי הפנים - אין להן ציר ממונע. מה שהן עושות זה זום דיגיטלי עם קרופ שעוקב אחריך.

פורסם
  • מחבר

המצלמות לא ממש עוקבות אחרי הפנים - אין להן ציר ממונע. מה שהן עושות זה זום דיגיטלי עם קרופ שעוקב אחריך.

כך הנחתי. כמה עולה מצלמה שעוקבת אחרי הפנים באמצעות מנוע ?

פורסם
  • מחבר

טוב, נראה לי שאני אקנה בארה"ב ב-300 ש"ח את C910 או C920. לא כ"כ יודע מי מהן עדיפה, הן בערך אותו מחיר, אבל מביקורות אונליין נדמה שה-C910 יותר טובה, על אף שהיא הדגם הישן יותר.

פורסם

ממה שראיתי, ה-C920 מצלמת וידאו ב-Full HD (1080p) בתוכנות שיחות וידאו (סקייפ, מסנגר) לעומת ה-C910 שמצלמת "רק" ב-720P (HD Ready) בתוכנות הנ"ל.

מה שכן, בשביל לנצל את הרזולוציה הזו ב-C920 במהלך שיחת וידאו, צריך קצב העלאה (Upload) של לפחות 2 Mbps.

בחו"ל זו לא בעיה אך בארץ החיבור היחיד עם מהירות העלאה כזו הוא ה-100Mb של הוט.

כמובן מדובר על חיבור ביתי ולא על חיבור עסקי שעולה בהתאם (מאוד ביוקר).

פורסם
  • מחבר

מראים הפרדת צבעים טובה יותר של C910 לעומת C920. כמו כן, ל-C910 יש חיישן 5MP במקום 3MP ב-C920.

אז אם אני לא מתכוון בשנים הקרובות לשדרג אפלואוד מעל 500Kbps, עדיף C910 ?

ומה עם דגם מקביל ביכולותיו של Microsoft, מומלץ יותר ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים