עבור לתוכן

6850 בCF

Featured Replies

פורסם

יש לי כרגע כרטיס 6850 ואני אשדרג את המחשב בחודשים הקרובים(מחליף הכל חוץ מהספק)

השאלה היא האם כדאי לי לנסות למכור את הכרטיס ולקנות כרטיס בודד חדש יותר

או להשקיע יותר בלוח שיתמוך בCF ולקנות עוד אחד? (רזולוציה FHD)

אני יודע ששניים כאלה בCF נותנים ביצועים מצויינים ומאד משתלמים למחיר, מצד שני הבנתי שיש בעיות תמיכה במשחקים עם CF

ושאלה נוספת והכי חשובה היא האם הספק שלי מסוגל להחזיק שני כרטיסים בצורה יציבה? (עם מעבד I5 2500K או הI5 החדש שייצא)

זה הספק

http://www.tms.co.il/product/8788

פורסם

הכרטיס לא מספק אותך? לאילו משחקים אתה מכוון? אני באופן כללי לא תומך במערכי כרטיסים, אבל במחירים הנוכחיים של ה-6850 זה משתלם. הבעיות בדור 6XXX עם CFX כמאת ונעלמו כך שזה לא צריך להוות מדד בשבילך. אני הייתי ממליץ לך על מערך של שנים כאלו ואל תדאג הספק יספיק.

פורסם

^^^מחזק, ועוד נקודה חשובה, מאחר וה6850 זמינים כרגע במחירים נמוכים למדי, ביד שניה הסכום שתקבל עליו יעשה את המכירה שלו למאד לא משתלמת.

פורסם
  • מחבר

הכרטיס לא מספק אותך? לאילו משחקים אתה מכוון? אני באופן כללי לא תומך במערכי כרטיסים, אבל במחירים הנוכחיים של ה-6850 זה משתלם. הבעיות בדור 6XXX עם CFX כמאת ונעלמו כך שזה לא צריך להוות מדד בשבילך. אני הייתי ממליץ לך על מערך של שנים כאלו ואל תדאג הספק יספיק.

כרגע הוא בסדר... אני גם עם E7300 שמגביל אותו והמעבד מונע ממני לקבל ביצועים יותר טובים בהרבה משחקים שדורשים מרובע ליבה

אני גם לא חייב לקנות מיד עוד כרטיס, זה לא בעיה להוסיף בעתיד

השאלה היא פשוט אם כדאי לחשוב על זה שזה אומר להשקיע בלוח יקר (700 לפחות אני מניח) או להסתפק בלוח פשוט יותר ולקנות כרטיס חדש

והספק בטוח יחזיק? כי אם אני כבר אקנה לוח יותר איכותי אני גם אעשה OC למעבד, 620W מסוגל להחזיק את כל זה?

אני יודע שזה ספק איכותי מאד אבל בכל זאת זה CF ומעבד עם OC ..

ושאלה נוספת- כל ספק תומך CF/SLI אם הוא מספיק חזק לזה?

כי על הקופסא של הספק כתוב שהוא תומך SLI אבל לא כתוב שום דבר לגבי CF

פורסם

זה לא קשור מה כתוב, זה אומר שיש לספק מספיק יציאות חשמל/כבלים וכוח בשביל מערך כרטיסים.

לפני חודשיים קניתי לוח חדש של BIOSTAR תומך CF בפחות מ-300 ש"ח (296 ש"ח אם אני לא טועה). הלוח הוא של הדור הנוכחי.

http://www.biostar.com.tw/app/en/mb/introduction.php?S_ID=511

פורסם
  • מחבר

זה לא קשור מה כתוב, זה אומר שיש לספק מספיק יציאות חשמל/כבלים וכוח בשביל מערך כרטיסים.

לפני חודשיים קניתי לוח חדש של BIOSTAR תומך CF בפחות מ-300 ש"ח (296 ש"ח אם אני לא טועה). הלוח הוא של הדור הנוכחי.

http://www.biostar.com.tw/app/en/mb/introduction.php?S_ID=511

כן אבל הבנתי שצריך לוח שיתן X8 לכל כרטיס בCF כדי לקבל באמת ביצועים אמיתיים של CF

בלוח שלך זה X4 כשעושים CF

פורסם

מצד שני, תסתכל על המפרט שלי (מפרט בצד) ותראה את הלוח שלי, עולה קצת יותר מ-500 (בערך 530 ש"ח) ותומך ב-16X 8X.

פורסם
  • מחבר

מצד שני, תסתכל על המפרט שלי (מפרט בצד) ותראה את הלוח שלי, עולה קצת יותר מ-500 (בערך 530 ש"ח) ותומך ב-16X 8X.

כן זה נראה לוח טוב

X8 אמור להספיק

ד"א זה עדיף ששני הכרטיסים יהיו בדיוק אותו דבר ? אותה חברה וכל זה?

או שזה לא משנה? ואם אחד הכרטיסים עם OC מהמפעל נניח?

פורסם

החברה לא משנה. אם הוא עם OC, אז התדר שלו ירד לתדר של הכרטיס עם התדר הנמוך.

פורסם
  • מחבר

ואיך זה עובד?

מחברים את שני הכרטיסים לספק וחוץ מזה?

צריך לחבר משהו גם ביניהם?

ומבחינת תוכנה איך זה עובד?

יש דרייברים מיוחדים לCF?

פורסם

כן, אתה מקבל אם הכרטיס גשר CF שמתחבר מעליהם (יש מקום לחבר אותו מעל הכרטיס).

פורסם
  • מחבר

כן, אתה מקבל אם הכרטיס גשר CF שמתחבר מעליהם (יש מקום לחבר אותו מעל הכרטיס).

אני מקבל את הגשר הזה עם הלוח אם?

קראתי קצת על CF והבנתי שיש בעיה נפוצה של MICRO STUTTERING

זה בעיה שנפתרת תוכנתית באמצעות דרייברים/פאצ'ים?

ד"א אני לא ממש מוצא בנצ לHD6850CF בBF3...

איך הביצועים במשחק ? הוא עובד טוב עם CF?

פורסם

בדור 6XXX הבעיה כמאת ונעלמה (אפשר לומר שלא תרגיש אותה). אתה מקבל את הגשר עם הכרטיס. המשחק עובד מצוין עם CFX של שניים כאלו.

פורסם
  • מחבר

בדור 6XXX הבעיה כמאת ונעלמה (אפשר לומר שלא תרגיש אותה). אתה מקבל את הגשר עם הכרטיס. המשחק עובד מצוין עם CFX של שניים כאלו.

עם הכרטיס?

כי עכשיו כבר יש לי אחד במערכת הנוכחית, ולא זכור לי שראיתי גשר כלשהו

עריכה: בסדר בדקתי באריזה ובאמת קיים גשר כזה, צריך לחבר רק גשר אחד או את שניהם?

פורסם

רק גשר אחד, בין שניהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים