פורסם 2012 באפריל 613 שנים היי שלוםיש לי מחשב פניטיום 4 3ghz זיכרון 2GB וספק 400Wהמחשב פעל טוב אבל קצת התחמם אך לא עשה בעיות , למרות זאת החלטתי להשקיע וקניתי מאוורר חדש למעבד והתקנתי אותולאחר שהתקנתי אותו המחשב נדלק עובד בערך גג דקה ואז רושם שהוא מתחמם יתר על המידה ומתכבההחזרתי תמאוורר הישן כי חשבתי אולי שיש בעייה במאוורר החדש ושוב הוא עושה את אותה הבעייה (נדלק מודיע שהוא מתחמם ונכבה) למרות שלפני שהחלפתי אותו הוא עבד פיקסאני לא יודע מה לעשות? מה יכולה להיות הבעייה?אודה לכם מאוד על העזרהתודה.
פורסם 2012 באפריל 613 שנים קנית רק מאוורר או מאוורר + גוף קירור?במידה וקירור, שמת משחה טרמית? התקנת נכון?
פורסם 2012 באפריל 613 שנים מחבר כן קניתי מאוורר + גוף קירור וגם שמתי משחה תרמית וגם התקנתי נכוןהעניין שלפני ההחלפה המחשב עבד מעולה ולא עשה בעיות ואחרי ההחלפה הוא נדלק עובד בערך חצי דקה ומתכבהאח"כ החזרתי את המאוורר הישן והוא עדיין נדלק חצי דקה ונכבה (רשום שזה מחימום יתר)למרות שכשאני נודע במעבד הוא לא כזה חם
פורסם 2012 באפריל 613 שנים על כמה מעלות המעבד בביוס? איך מרגיש גוף הקירור אם נוגעים בו?אל תקח את זה אישית, אבל ההגיון אומר שאת הגוף החדש לא התקנת נכון, ואז גם להחזיר את הישן לא עשית נכון :-\
פורסם 2012 באפריל 613 שנים מחבר לא אני לא נעלב או משהו אבל זה לא פעם ראשונה שאני מחליף מאוורר, ועשיתי הכל בדיוק כמו בהוראות.לגבי הענייין של הטמפרטורה בביוס אני לא מצליח להכנס לביוס אם אני נכנס לביוס המחשב נכבה, והגוף קירור בכלל לא חם אם נוגעים בומה זה יכול להיות ?
פורסם 2012 באפריל 613 שנים לדעתי תפתח את המארז תנסה להוזיז את הגוף קירור כי הוא לא אמור לזוז אם הוא הותקן כמו שצריך. אין משהו אחר שיגרום לטמפרטורה לטפס ככה שאפילו לביוס אתה לא יכול להיכנס, אני מציע לך לבדוק שוב
פורסם 2012 באפריל 613 שנים מחבר בקיצר הסתדרתי בסוף, החזרתי את המאוורר הישן (המקורי של אינטל) עם כמות נדיבה של משחה טרמיתכנראה שהמאוורר החדש שקניתי לא מתאים למעבד פנטיום 4בכל מקרה תודה לכולם על העזרה
פורסם 2012 באפריל 613 שנים לבאים אחרייך...לכל פתרון קירור יש "יכולת" קירור, בד"כ זה רשום באתר היצרן לדוגמה Cooler master Hyper TX3http://www.coolermaster.com/product.php?category_id=7&product_id=6602מצוין שיכולת הקירור עד 130W TDP, כלומר הוא מתאים למעבדים עם TDP קטן או שווה לערך הזה (מצוין באתר של המעבד או על האריזה).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.