עבור לתוכן

קניית סמארטפון בסיסי בכ - 700 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שניהם מתאימים לדגם הישן ובלי המקלדת, לא יתאימו לדגם החדש, אבל כן למשהו כזה.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

רק רציתי לעדכן שבשעה טובה הגיע הטלפון לאחר שבוע וקצת.

פורסם

רשמים, מסקנות, תמונות...

אישית לא יודע איך אפשר להשתמש בסמארטפון עם מסך כזה קטן (בלי קשר לזה שאני מגזין עם ה note שלי)

פורסם
  • מחבר

בשביל זה אני צריך להשיג לו סים דור 3, היה לי פלאפון ישן מאד עד עכשיו.

ואני לא הולך לשחק/לראות סרטים איתו כנראה, מי שרוצה לעשות את את זה לדעתי שיקנה טאבלט במקום להשקיע בסמארטפון יקר עם מסך גדול שעולה אותו הדבר, היה לי חבל להשקיע פי 2 ויותר בקנייה רק בשביל מסך גדול יותר (שקלתי לחכות ל - SONY XPERIA U).

פורסם

הU איכזב אותי מאוד, מדובר במכשיר שעל פניו נראה מצויין אבל סוני החליטו לקבור אותו-למכשיר נפח איחסון של 4GB בלבד ללא אפשרות להרחבה אני ממש שקלתי לקנות אותו וזה הדבר היחיד שמנע ממני לעשות את זה.

תתחדש, השבוע תאמת הזמנתי גם לאחותי מכשיר כמו שלך בלי מקלדת.

מקווה שתיהיה מרוצה ממנו, בשבילי הוא עושה את העבודה על הצד הטוב ביותר.

מינוס אחד שאני מצאתי אצלו הוא הסוללה, מה שנכון לכול סמארטפון, הסוללה נגמרת ממש מהר.

באיביי מוכרים סוללה מקורית+מטען חיצוני ב16$ כולל משלוח אני שוקל להזמין, יכול להיות נחמד שיש עוד סוללה בתיק שאפשר להחליף מתי שצריך.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

לרוע מזלי נפלתי קורבן לתקלה מעצבנת בטלפון שגורמת לו לרטוט כל הזמן ולכפתור ה - BACK (הרגיש למגע) להיות מופעל כל הזמן מה שלא נותן אפשרות להשתמש בטלפון כמעט כי כל לחיצה מתבטלת בגללו, הבנתי שזה בגלל התחממות אבל גם לאחר זמן ארוך ללא שימוש והוצאת סוללה זה לא נפתר.

זה נראה ככה -

ראיתי שזאת בעיה נפוצה יחסית, הנה - http://talk.sonymobile.com/thread/23778?start=75&tstart=0

אבל לא ראיתי פיתרון, מישהו מכיר פיתרון לבעיה ?

אם לא אני אאלץ לשלוח אותו לבריטניה לתיקון, וממש רציתי להימנע מזה...

פורסם

מוזר מאוד.

האם זה קורה גם כשהמכשיר לא מחובר למחשב?

נתקלתי בבעיה קצת מוזרה שמזכירה את זה כשחיברתי אותו למחשב מסוים אחד, אבל חוץ מזה זה לא קרה לי.

לאחותי יש מכשיר בדיוק כמו שלך וגם לה אין את הבעיה הזאת.

אולי שווה לשלוח מייל לhandtec ולשאול אותם מה לעשות.

פורסם
  • מחבר

זה קורה כל הזמן...

עכשיו עשיתי ניסוי ושמתי אותו במקרר לחצי שעה ומסך המגע מגיב עכשיו :lol: השאלה היא כמה זמן הפיתרון הזה יחזיק (והאם כל פעם אצטרך לעשות את זה כי מסתבר שטעינה של הטלפון מחממת אותו מאד).

פורסם

אם זה ככה לדעתי שלח להם את המכשיר לאחר שתיצור איתם קשר להחלפה. זה לא אמור לקרות.

פורסם
  • מחבר

כנראה לא תהיה לי ברירה אלא לעשות זאת.

אגב, אחרי כמה זמן התקלה חזרה, הפיתרון האולתר שלי לא החזיק מעמד יותר מדי זמן.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

טוב רציתי לעדכן מה עלה בגורלו של המכשיר הזה.

שלחתי אותו לתיקון מה שלקח כחודש וחצי (כולל שליחה לחנות+הם שלחו אותו לסוני לתיקון+שליחתו חזרה אלי).

אחרי כל זה קיבלתי את הטלפון עם התקווה שהנה נגמרו הבעיות ואפשר להנות ממנו, אבל אחרי איזה שבועיים בלבד בעיית ההתחחמות חזרה ואמנם בניגוד לעבר הוא מתקרר חזרה כשהוא לא בשמש ואז אפשר להשתמש בו איזה 2 דקות אבל בשער הזמן מסך המגע לא מגיב בכלל.

דיברתי עם החנות והם הסכמו להחזיר לי את הכסף עליו ואני שולח להם אותו חזרה (שוב).

בקיצור אני מצטער מאד על הרכישה הזאת, והלוואי וידעתי על הבעיה הזאת לפני שקניתי את הדגם הזה.

אני ממליץ לכולם להתרחק מהדגם הזה (למרות שאולי יתמזל מזלו של מישהו לא לסבול מהתקלה הזאת שסוני לא תקנו עד היום, אבל היא די נפוצה ברחבי העולם).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים