עבור לתוכן

שאלה לגבי כרטיס המסך

Featured Replies

פורסם

שלום וחג שמח. יש לי שאלה לגבי כרטיס המסך שברשותי. יש לי כרטיס מדגם HD4870 בן 4 שנים. הכרטיס ידוע ככרטיס חם שעובד על טמפ' גבוהות יחסית. לפני כשנה החלפתי לו את המשחה הטרמית וניקיתי אותו מסתימות אבק, שמנעו יציאה של החום מאזור הפליטה, ויצרו גל חום שמנעו עבודה עם הכרטיס באופן כללי, מאז הוא חזר לעצמו לטמפ' הסבירות.

עכשיו הבעיה - הכרטיס ידוע בתור כרטיס חם שעובד על טמפ' גבוהות גם בזמן מנוחה, הרצתי משחק כלשהו לא חשוב שמו ובאו מלא תקיעות במהלך המשחק ומחוץ המשחק, בזמן שאני עדין בשלב ההגדרות. בקיצור הרמתי את מהירות המאוורר מ - 30 אחוז ל - 40 אחוז והבעיה נפתרה כאילו לא הייתה. זה הגיוני שכאן נבעה הבעיה? הכרטיס פשוט לא מסוגל לתפקד בטמפ' גבוהות? ומאבד את כוחו בשל-כך? תודה.

פורסם

הכרטיס במנוחה צריך להיות על 40%, ב-30% יש מאווררים שמפסיקים לעבוד.

פורסם

כשהטמפ' של הכרטיס (כל כרטיס) עולה יותר מידי אז כן, יתחילו כל מיני תופעות כמו תקיעות, איטיות, ארטיפקטים וכו'.

הפיתרון כמו שאתה רואה, הוא להעלות את המהירות של המאוורר ובכך להוריד את הטמפ'.

פורסם
  • מחבר

אז בעצם הכרטיס הזה זה פגם סדרתי של החברה, כי על מנוחה הוא באזור ה 70 - 80 ובטמפ' 100 מעלות הוא כבר חסר תועלת. לגבי המאוורר, זה בלתי אפשרי לעבור איתו את ה 30 אחוז, מעל זה הוא רועש ופשוט בלתי נסבל. הדבר הכי נכון שאני חושב שניתן לעשות במצב זה, זה לשדרג לכרטיס חדש.

אז בקיצור אני מחפש כרטיס שקט ושיהיה קצת יותר חזק מהנוכחי.

המחשב שלי כבר קצת מיושן, מעבד E8400 לוח P5Q , זיכרונות של OCZ 4 ג'יגה ספק של קורסייר 750 וואט. מה ניתן להביא למערכת כזאת בתקציב של עד 1000 שקלים, שלא ייצור צוואר בקבוק ושיהיה כרטיס שקט, זה הכי חשוב. תודה.

פורסם

^^

הכרטיס הזה יהיה שיפור רציני לכרטיס הנוכחי שלך (והוא כרטיס מעולה בלי שום קשר) אבל מצד שני גם יהיה צוואר בקבוק למעבד שלך בחלק מהמשחקים. לכן יותר מזה, אם אתה לא משדרג את המעבד, יהיה מיותר.

מה הרזולוציה שלך?

פורסם

הכרטיס הזה יהיה שיפור רציני לכרטיס הנוכחי שלך

זה לא שיפור שמצדיק קנייה (לפחות לדעתי).

פותח הדיון, תוסיף לכותרת את הבקשה שלך לכרטיס.

פורסם
  • מחבר

^^

הכרטיס הזה יהיה שיפור רציני לכרטיס הנוכחי שלך (והוא כרטיס מעולה בלי שום קשר) אבל מצד שני גם יהיה צוואר בקבוק למעבד שלך בחלק מהמשחקים. לכן יותר מזה, אם אתה לא משדרג את המעבד, יהיה מיותר.

מה הרזולוציה שלך?

הרזולוציה שלי היא 1680/1050 . ולגבי שדרוג מעבד זה ניראלי לי לא ממש משתלם, כי רוב המעבדים שנמכרים כיום, מצריכים את הלוחות והזיכרונות של הדור החדש.

המעבד כרגע מומהר ל 4.00 GB במקום 3.00 GB. זה עדיין יהווה בעיה עם הכרטיסים החדשים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים