פורסם 2012 באפריל 513 שנים IMGUR לא מראה לי שום תמונה. גם לא במצב HTML שאמור לפתור בעיות עם הפלאש.לאחרונה עברתי לחברת FAST כספק וזה השינוי היחיד שקרה לדעתי. יש פתרונות למישהו?
פורסם 2012 באפריל 713 שנים מחבר לדבג עם Fidler?huh?הם טענו שזה 'האתר חוסם' עברתי להוטנט יום אחרי.אז גם לך זה קרה עם FAST ו- IMGUR?
פורסם 2012 באפריל 713 שנים מחבר יבגני תודה רבה על התשובה המלומדת, אבל לא כולנו יודעים מה לעשות עם התוכנות האלה.חוצמזה יש מה לעשות אם FAST חוסמים את זה?
פורסם 2012 באפריל 713 שנים חוצמזה יש מה לעשות אם FAST חוסמים את זה?פרוקסי או לעבור לספק אחר, זה לא כל-כך קשה בימנו אלה- נטולי התחיבויות עם מחירים שמגרדים את הרצפה.
פורסם 2012 באפריל 813 שנים מאיזה סיבה הם יחסמו את השירות הזה?עומר - איך עוד אתה מצפה להבין את מהות הבעיה אם לא ע"י ניתוח הנתונים בזמן אמת?
פורסם 2012 באפריל 813 שנים מחבר טוב התקנתי את זה אבל אין לי מושג מה לעשות שם ממש.פשוט לטעון את העמוד ולשים לך פה.... מה בדיוק?
פורסם 2012 באפריל 913 שנים מחבר צ'מע לא כ"כ הבנתי מה הם אומרים שם, גם התוכנה השתנתה קצת מאז ה"מדריך" הזה...אז הנה סקרינשוט של התוכנה, תגיד לי אם זה מה שאתה צריך לראות או מה לשים לך אם זה לא זה.טנקס[attachment deleted by admin]
פורסם 2012 באפריל 913 שנים הרעיון הוא כללי ולא נקודתית מדבר על גרסא מסויימת של התוכנה (תשים לב ממתי המאמר). תגלה לפחות קצת יוזמה לפני שאתה חוזר לפה. אתה לא רואה שאתה מקבל HTTP 502 בתגובה לבקשה של תמונה?
פורסם 2012 באפריל 913 שנים מחבר יבגני אין לי הרבה מושג ברשתות. לצורך העניין אין לי מושג מה זה שגיאה שהיא לא 404 או 500, אבל זה אדום אז הבנתי שזה לא טוב.אז מה זה אומר בקיצור?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.