עבור לתוכן

ריצת תהליכים כפולה

Featured Replies

פורסם

שלום!

רציתי לשאול לגבי... אני חושב בעיה - במערכת שלי: יש מספר תהליכים שרצים באופן כפול. כלומר ברשימת התהליכים בTask Manager, יש תהליך שמופיע פעמיים ואף יותר: תהליך של הכרטיס מסך שלי: ati2evxx.exe שכל אחת מהכפילויות צורכת כמעט מגה וחצי זכרון. וכמובן - svchost.exe שרץ שלוש פעמים, פעם צורך 4.5 מגה, פעם כמעט 9 ופעם 5... נאמר לי גם שהתהליך הזה קשור לNorton SystemWorks...

האם אלו דברים חריגים, ואם כן כיצד פותרים את העניין?

פורסם

אצלי התהליך svchost.exe רץ 5 פעמים. זה לא קשור ל-Norton SystemWorks, זה פשוט תהליך של המערכת וזה נורמלי לחלוטין שהוא רץ כמה פעמים.

בקשר לתהליך הראשון שציינת, ati2evxx.exe, הוא לא מוכר לי, אבל אני מניח שזה משהו שקשור לדרייברים של כרטיס המסך שלך (ati).

בכל מקרה, אם אתה חושד בתהליכים מסויימים, תמיד כדאי להריץ בדיקה עם התוכנות AdAware ו-SpyBot בשביל שיזהו תהליכים לא רצויים אם יש.

פורסם

The Porscher

למה התהליך SVCHOST.exe

אמור לרוץ כל כך הרבה פעמיים, למה כל אחד מהם משמש?

ניסיתי לחפש אבל לא מצאתי.

פורסם

The Svchost.exe file is located in the %SystemRoot%\System32 folder. At startup, Svchost.exe checks the services portion of the registry to construct a list of services that it needs to load. Multiple instances of Svchost.exe can run at the same time. Each Svchost.exe session can contain a grouping of services, so that separate services can run, depending on how and where Svchost.exe is started. This allows for better control and easier debugging.

A Description of Svchost.exe in Windows XP

Description of Svchost.exe in Windows 2000

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים