עבור לתוכן

דרושה חוות דעת על מפרט למחשב לילד

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לקנות מחשב לילד קטן בן 8, עיקר השימוש שלו הוא גלישה, צפייה בסרטים ותוכניות ומשחקים ברמה נמוכה-בינונית.

המפרט שאני מעוניין לקנות:[table] [tr][td]מעבד : INTEL PENTIUM DUAL CORE S1155 2.6GHz G620 - BOX

זיכרון : KINGSTON 4096MB DDR3 1333 CL9

צורב: SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK

מארז : COUGAR SOLUTION (FRONT USB 3) w/o PSU + ENERMAX NAXN 450W

דיסק קשיח : WD BLUE 500GB SATA3

לוח אם : ASROCK H61M/U3S3

סה"כ עלות המפרט כולל הרכבה הוא 1766 (הורכב באתר http://www.iqpc.co.il/Home/index.asp)

דרישות נוספות שאני צריך:

אני מעוניין לקנות גם מסך: DELL U2312HM קישור: (http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&cs=19&l=en&sku=320-2807)

אני רוצה שהמסך יעבוד ברזולוציה אופטימלית עם איכות הצפייה הכי טובה שיכולה להיות!

איזה שינויים אני צריך לעשות במפרט המחשב בשביל זה? (רעש לא מפריע)

כמו"כ האם אני צריך ספק כוח חזק יותר או איכותי יותר בעקבות שינויים אלה? האם צריך לתת את הדעת לקירור נוסף למחשב בעקבות כך? חשוב לי גם שהמחשב לא יתקע בעקבות פעילות מולטיטסקינג של הילד..

התקציב הנוסף שיש לי עבור השינויים: 1000 - 1500 ש"ח. ( רק למפרט, מסך וציוד נלווה זה בתקציב נפרד)

כמו"כ הייתי שמח לדעת האם ניתן לשפר יותר את המחשב בתקציב הנוסף שלי.

בברכת חג שמח לכולם,

אהוד.[/td] [td][/td][/tr] [/table]

פורסם

שלום וברוך הבא לפורום.

אתה בטוח שהמחיר הוא נכון? כי לפי מה שיצא לי, העלות היא סביב ה-2000 שקלים.

כעיקרון הייתי מבצע מספר שינויים (שיובילו להוזלה, שכן ניתן לקחת ספק כח חלש ואיכותי יותר וכונן קשיח משתלם יותר לדוגמא).

הבעיה העיקרית פה היא משחקים. אילו משחקים הוא ישחק לדוגמא? שכן מעבר למשחקים בסיסיים, המאיץ הגרפי המובנה במעבד לא יצליח להריץ.

כמו כן, האם הוא צריך חיבור USB3? אם לא, ניתן לחסוך עוד כמה עשרות שקלים במחיר לוח האם.

פורסם

אני עדיין תקוע על המשפט:

"אני רוצה שהמסך יעבוד ברזולוציה אופטימלית עם איכות הצפייה הכי טובה שיכולה להיות!"

מה זה אומר? מה הכוונה באיכות הצפיה?

אם תענה על השאלות לפי הפורמט בסטיקי של המדור, סביר בהחלט שניתן יהיה לשפר במסגרת התקציב בהתאם לצרכים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים