פורסם 2004 בינואר 121 שנים שלום לכם,לפני כמה זמן, ראיתי איזה טכנאי מתקין Windows במחשב ע"י Ghost (כמו שצריך לעשות), עכשיו מה שסיקרן אותי היה שהוא למעשה העביר התקנה שלמה של ווינדווס, עם כל מיני אפליקציות חיוניות, אבל שהוא הפעיל את המחשב אחרי הGhost, זה עלה לו כאילו הוא עדיין לא הקיש CD-Key, שם וחברה, ורק אז הווינדווס עלה, עם כל האפליקציות שהיו מוכנות לו, ואז הוא עוד נדרש להתקין דרייברים וכו'.בכל מקרה, אני רוצה להכין משהו כזה, איך שלא עושים את זה, ואודה על כל עזרה שתעזרו לי.בתודה מראש,Ameralis Zaiir
פורסם 2004 בינואר 121 שנים הוא עשה זאת בעזרת כלי שנקרא sysprep ויש אותו אך ורק למשווקים מורשים של מיקרוסופט
פורסם 2004 ביולי 1521 שנים שטויות, כלי הSYSPREP נמצא בכל דיסק של WINXP תחת הספרייה SUPPORT\TOOLS\DEPLOY.CABבתוך הקובץ הזה יש את SYSPREP ועוד תוכנות להפצה והתקנה של מערכות WINDOWS במחשב יחיד וגם ברשת עסקית.
פורסם 2004 ביולי 1521 שנים האתר הזה יכול לעזור לך להכין התקנה אוטומטית לווינדוס:http://unattended.msfn.orgאחלה אתר..(זה לווינדוס XP)
פורסם 2004 ביולי 1521 שנים בכל מקרה, אני רוצה להכין משהו כזה,Ghostזה התשובה גוסט עושה אימג של מחיצה וכל מה שיש בה
פורסם 2004 ביולי 1521 שנים הוא עשה גיבוי עם GHOST בדיוק לאחר שההתקנה סיימה להעתיק את הקבציםלא צריך שום כלי בשביל זה
פורסם 2004 ביולי 1521 שנים לא. הוא לא עשה רק GHOST אחרת הוא לא היה צריך לרשום CD KEY ושם של חברה.בכל מקרה יש לי שאלה אחרת. נניח אני מעוניין להחליף לוח אם במחשב שלי, או לקנות מחשב חדש אבל אני רוצה להישארעם אותה מערכת הפעלה עם כל התוכנות שנשארו לי בהארדיסק. הבעיה שברגע שהחומרה משתנה הWINXP נתקעולא רוצה לעלות.שמעתי שניתן להפעיל את הWINXP על החומרה הישנה באמצעות SYSPREP בכך שמעלים אותו אז בוחרים בשלבשל CLEAN כדי לנקות את כל הCRITICAL DEVICE DATABASE.השאלה איך ממשיכים משם ?
פורסם 2004 ביולי 1521 שנים אתה יכול לנתק את כל הכרטיסים מהPCI ולמחוק את כל הדרייברים של החומרה (גם של הכרטיס מסך והלוח אם ) ולקוות שהכל יפעל עם הלוח החדש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.