עבור לתוכן

להתקין בלי CDKey?

Featured Replies

פורסם

שלום לכם,

לפני כמה זמן, ראיתי איזה טכנאי מתקין Windows במחשב ע"י Ghost (כמו שצריך לעשות), עכשיו מה שסיקרן אותי היה שהוא למעשה העביר התקנה שלמה של ווינדווס, עם כל מיני אפליקציות חיוניות, אבל שהוא הפעיל את המחשב אחרי הGhost, זה עלה לו כאילו הוא עדיין לא הקיש CD-Key, שם וחברה, ורק אז הווינדווס עלה, עם כל האפליקציות שהיו מוכנות לו, ואז הוא עוד נדרש להתקין דרייברים וכו'.

בכל מקרה, אני רוצה להכין משהו כזה, איך שלא עושים את זה, ואודה על כל עזרה שתעזרו לי.

בתודה מראש,

Ameralis Zaiir

פורסם

הוא עשה זאת בעזרת כלי שנקרא sysprep ויש אותו אך ורק למשווקים מורשים של מיקרוסופט

פורסם
  • מחבר

חבל.... :-\

טוב, תודה בכל מקרה

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שטויות, כלי הSYSPREP נמצא בכל דיסק של WINXP תחת הספרייה SUPPORT\TOOLS\DEPLOY.CAB

בתוך הקובץ הזה יש את SYSPREP ועוד תוכנות להפצה והתקנה של מערכות WINDOWS במחשב יחיד וגם ברשת עסקית.

פורסם

האתר הזה יכול לעזור לך להכין התקנה אוטומטית לווינדוס:

http://unattended.msfn.org

אחלה אתר..

(זה לווינדוס XP)

פורסם
בכל מקרה, אני רוצה להכין משהו כזה,
Ghost

זה התשובה גוסט עושה אימג של מחיצה וכל מה שיש בה

פורסם

הוא עשה גיבוי עם GHOST בדיוק לאחר שההתקנה סיימה להעתיק את הקבצים

לא צריך שום כלי בשביל זה

פורסם

לא. הוא לא עשה רק GHOST אחרת הוא לא היה צריך לרשום CD KEY ושם של חברה.

בכל מקרה יש לי שאלה אחרת. נניח אני מעוניין להחליף לוח אם במחשב שלי, או לקנות מחשב חדש אבל אני רוצה להישאר

עם אותה מערכת הפעלה עם כל התוכנות שנשארו לי בהארדיסק. הבעיה שברגע שהחומרה משתנה הWINXP נתקע

ולא רוצה לעלות.

שמעתי שניתן להפעיל את הWINXP על החומרה הישנה באמצעות SYSPREP בכך שמעלים אותו אז בוחרים בשלב

של CLEAN כדי לנקות את כל הCRITICAL DEVICE DATABASE.

השאלה איך ממשיכים משם ?

פורסם

אתה יכול לנתק את כל הכרטיסים מהPCI ולמחוק את כל הדרייברים של החומרה (גם של הכרטיס מסך והלוח אם ) ולקוות שהכל יפעל עם הלוח החדש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים