עבור לתוכן

לא מצליח לשמוע קול בטלוויזיה

Featured Replies

פורסם

שלום לחברי הפורום,

יש לי כרטיס מסך nvidia 9500gt ולוח אם msi p45

חיברתי את הטלוויזיה למחשב דרך יציאת הDVI עם מתאם לHDMI, התמונה עובדת אבל הקול לא מועבר.

חיפשתי בגוגל ומצאתי את האתר הזה http://www.hardwaresecrets.com/article/How-to-Use-The-SPDIF-Connector-Available-on-GeForce-Video-Cards/600/2

ועקבתי אחרי ההוראות כדי לחבר את הכבל מהלוח אם לכרטיס מסך.

כמו כן, בדקתי בהגדרות הקול שחיבור SPDIF מוגדר כברירת מחדל ואפילו הפכתי את הכרטיס קול ללא זמין (מצורף תמונה)

אך עדיין לא שומעים מהטלוויזיה

מה לעשות עכשיו?

[attachment deleted by admin]

פורסם

DVI נותן רק תמונה ללא קול

גם עם העברתה אותו לחיבור HDMI של ה-TV

כדי לקבל תמונה וקול אתה צריך לחבר HDMI ל- HDMI

פורסם

אתה צריך לחבר כבל SPDIF מכרטיס המסך ללוח האם כדי שתוכל להעביר סאונד עם כבל DVI...

פורסם
  • מחבר

DVI נותן רק תמונה ללא קול

גם עם העברתה אותו לחיבור HDMI של ה-TV

כדי לקבל תמונה וקול אתה צריך לחבר HDMI ל- HDMI

מצאתי באתרים בחו"ל שאפשר. אין לי חיבור HDMI בכרטיס מסך.

אתה צריך לחבר כבל SPDIF מכרטיס המסך ללוח האם כדי שתוכל להעביר סאונד עם כבל DVI...

זה בדיוק מה שעשיתי לפי ההוראות מהאתר

[/size

פורסם

ישנה הגדרה בביוס שאמורה לשלוט בדבר הזה אם אני זוכר נכון... אני לא זוכר בדיוק באיזה איזור, אבל גם אני עם צ'יפסט P45, אני חושב שזה תחת Integrated Peripheals אולי אבל לא בטוח, בדוק בביוס ותעשה גוגל על Transfer Sound via DVI with SPDIF או משהו בסגנון.

פורסם
  • מחבר

ישנה הגדרה בביוס שאמורה לשלוט בדבר הזה אם אני זוכר נכון... אני לא זוכר בדיוק באיזה איזור, אבל גם אני עם צ'יפסט P45, אני חושב שזה תחת Integrated Peripheals אולי אבל לא בטוח, בדוק בביוס ותעשה גוגל על Transfer Sound via DVI with SPDIF או משהו בסגנון.

לגבי ההגדרה בביוס הדבר שהכי מתקבל לזה זה HD AUDIO CONTROLLER והוא מסמן ENABLED

לגבי חיפוש בגוגל אני חיפשתי לפני ועשיתי כל מה שכתוב- חיבור כבל SPDIF בין לוח אם לכרטיס מסך והגדרה בהתקני השמעה.

יש רעיונות נוספים למה בכל זאת הקול לא עובר לטלוויזיה?

פורסם

אפשרי להעביר קול על DVI, אבל בכרטיס המסך הספציפי הזה מהדור של nVidia צריך לחבר כבל SPDIF בין הכרטיס מסך ללוח אם. תריץ חיפוש, זו שאלה שנשאלת פה כל כמה ימים.

פורסם
  • מחבר

אפשרי להעביר קול על DVI, אבל בכרטיס המסך הספציפי הזה מהדור של nVidia צריך לחבר כבל SPDIF בין הכרטיס מסך ללוח אם. תריץ חיפוש, זו שאלה שנשאלת פה כל כמה ימים.

חברים בפעם השלישית- כבר חיברתי בין הלוח אם לכרטיס מסך

פורסם

א. תוודא שהחיבור בוצע כראוי

ב. תנסה התקני קול נוספים. תוריד את הסימון מ "החבא התקנים שלא זמינים / מנותקים".

יכול להיות שאתה צריך מתאם DVI -> HDMI שיודע להעביר קול. אתה משתמש במתאם שקיבלת עם הכרטיס מסך?

פורסם

בהחלט צריך מתאם DVI to HDMI שמאפר להעביר קול (עם הפינים הנוספים).

פורסם
  • מחבר

פתחתי שוב את המארז, ניתקתי והחזרתי את החוטים, ואפילו ניסיתי הפוך לחבר. לגבי התקני השמעה, זה מה שעשיתי והתקן SPDIF מופיע לי

יש לי את המתאם שקיבלתי יחד עם כרטיס המסך ומתאם נוסף. מה זה אומר פינים נוספים? (יש לי 2 קבוצות של 9 פינים ופין רחב)

עדכון:

קניתי את המתאם שיש לו 8X3 פינים ועוד 4 פינים מסביב לפין הרחב

אבל עדיין הקול לא עובר לטלוויזיה! אני מתוסכל. מישהו יכול לתת קצה של אור?

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מקפיץ, אולי בכל זאת?

פורסם

תנסה לגשת ללוח בקרה של NVIDIA (של הדרייבר וכל זה..)

לSET UO DIGITAL AUDIO ולשנות שם לANBLE או משהו כזה... או בשינוי רזולוציה דרך הדרייבר

אמור ליהיות שם איפה שהוא בהגדרות את האפשרות להפעיל את הקול דרך הכרטיס מסך

הטלויזיה שלי כרגע לא מחוברת למחשב אז אין לי את האופציה פתוחה.. תחפש אני זוכר שראיתי את זה..

פורסם
  • מחבר

הגדרתי כראוי מלוח הבקרה של NVIDIA (הוא מזהה נכון את חיבור הDVI לטלוויזיה SAMSUNG שלי)

עוד רעיונות אולי?

פורסם

חיבור DVI לא מעביר קול, רק תמונה.

HDMI מעביר קול וגם תמונה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים