עבור לתוכן

Razer mamba vs Logitech G700 vs performance MX

Featured Replies

פורסם

אני בהתלבטויות לגבי קניית עכבר

יש את ה Razer mamba שאמור להיות מצויין

ויש ללוגיטק דגמים את ה G700 הזול יותר ואת ה MX

יש לי יד גדולה יחסית ולכן אני מעדיף עכבר גדול, השימושים הם בעיקר גיימינג

שני הדגמים של לוגיטק נמכרים בחו"ל באותו מחיר (99$ ) אבל בארץ יש בניהם הבדל של 150 ש"ח

המחיר הוא לא השיקול העיקרי אבל תמיד חבל לזרוק כסף

מעבר לכך אני מתעניין במקלדות :

Razer blackwidow ultimate או Logitech 510 - ה razer נראית הרבה יותר מרשימה אבל היא לא אלחוטית

האם מישהו ניסה להדביר עליהן אותיות בעיברית , האם ניתן לקנות מקלדת שכבר מגיעה עם עברית? האם התאורת מקשים מפריעה?

פורסם

ה-Logitech G700 קצת יותר גדול מה-Razer Mamba, יש לו גם יותר "גיבנת" בהשוואה ל-Mamba שהוא יותר שטוח.

Razer BlackWidow היא מקלדת מצויינת. אם אתה רוצה אותיות בעברית תצטרך ככל הנראה לרכוש מחנות שקונה מהיבואן הרשמי.

יש לי ניסיון לא טוב עם היבואן הזה (אבל זה כבר נושא לפורום אחר) אבל הם היחידים שחורטים עברית על המקלדת.

מה שכן, התאורה אמנם עוברת דרך האותיות שהם חורטים בעברית אבל העוצמה של התאורה חלשה משמעותית מאשר באותיות באנגלית.

ככל הנראה המקלדת גם תעלה יותר אם היא מהיבואן הרשמי.

אתה יכול לנסות לברר במקומות שעושים חריטה, כמו PC-Graph שממליצים עליהם רבות פה.

או שתמיד אפשר ללמוד להקליד בצורה עיוורת. אני לא ידעתי שאני יודעת להקליד בצורה עיוורת עד שנפלה לידי מקלדת עם אותיות באנגלית בלבד, וגיליתי שאני מסתדרת מצויין עם זה.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המהירה

האם יש לך (או למישהו) המלצה איזה עכבר עדיף , מה יותר נוח לשימוש?

לגבי המקלדות:

הבנתי שסאיינט היא היבואן הרישמי

עדיין לא הבנתי מי מהמקלדות מומלצת

כמובן שקראתי השוואות בגוגל אבל אני רוצה דעה מורחבת

פורסם

שניהם נוחים מאוד, זה עניין של טעם והעדפה אישית, כמו כל דבר בתחום כמו ציוד היקפי.

יש לי את שניהם ואני מעדיפה את ה-G700 אבל באותה מידה מישהו אחר יכול להגיד שהוא מעדיף את ה-Mamba או בכלל עכבר אחר.

לגבי המקלדת, אכן סאיינט היא היבואן הרשמי. אני מעדיפה את ה-BlackWidow בעיקר בגלל שהיא מכנית ועם סוויצ'ים (סוג המנגנון) כחולים.

אך שוב, מה שאני מעדיפה זה לא מה שמישהו אחר יכול להעדיף. יש אנשים שאוהבים מקלדות מכניות ויש כאלה שלא.

אם יש לך אפשרות לנסות לפני הקניה, זה עדיף.

יש בסטיקי של הפורום ריכוז מידע על מקלדות מכניות, אולי זה יכול לעזור לך להחליט. רוב המידע הרלוונטי נמצא ב-6 העמודים הראשונים.

פורסם
  • מחבר

דיברתי עם סאיינט והם לא היו מעוניינים למכור לי (לקוח פרטי) אלא הפנו אותי לבאג

בבאג אין את ה blackwidow ובאופן כללי המחירים שם גבוהים באופן לא פרופורציונלי למחירים בחו"ל או אפילו למתחרים בארץ

אם יש עוד רעיון אני אשמח, כי יש גבול אני לא יכול להוציא 600+530+120=1,250 שקל על מקלדת ועכבר (עכבר/מקלדת/חריטה)

פורסם

תנסה בלוג'יק פיסי, אולי הם יכולים להזמין מסאיינט. אבל בכל מקרה זה לא פותר את בעיית המחיר הגבוה.

מה שכן, אולי בלוג'יק פיסי זה יהיה יותר זול מאשר בבאג.

פורסם
  • מחבר

אני אבדוק...

עוד שאלה, בעבר היה לי ניסיון לא טוב עם מקלדת אלחוטית במשחקים

הייתה בעיה ללחוץ על כמה מקשים יחד ובאופן כללי הייתה חוויה מגושמת, האם במקלדות אלחוטיות חדשות (כמו ה510 של לוגיטק) הבעיה כבר לא קיימת?

פורסם

ה-G510 היא מקלדת גיימינג חוטית ולא אלחוטית. כמו כן, חווית ההקלדה באופן כללי במקלדות נקבעת בעיקר ע"י המנגנון במקלדת.

ה-BW היא מקלדת מכנית עם סוויצ'ים כחולים.

לגבי חווית ההקלדה, מניסיון אישי שלי, אני עבדתי תקופה ארוכה עם ה-BW ולפני מספר חודשים רכשתי מקלדת מכנית של Filco עם סוויצ'ים כחולים (סוג מנגנון זהה לזה שב-BW) ולטעמי המקשים קלילים, "פריכים" וחווית ההקלדה כיפית וזורמת.

שוב, זה הניסיון האישי שלי וייתכן שאנשים אחרים לא יחשבו כמוני. אם אתה רוצה מידע נוסף, אתה מוזמן לעיין בדיון על מקלדת מכניות שהפניתי אותך אליו בתחילת השרשור. יש שם הרבה מידע שימושי שיכול לעזור לך להחליט.

פורסם
  • מחבר

את כמובן צודקת , לא שמתי לב

מה 510 החלטתי לרדת (המסך LCD נראה לי מיותר ובלעדיו זו סתם מקלדת יקרה מדי)

ראיתי שלblackwidow של שתי גרסאות ultimate ורגילה שההבדל בניהם זה התאורה ושקע USB

שקע USB זה נחמד אבל האם אני צריך תאורה?, אף פעם לא הייתה לי מקלדת במעל עשרים שקל ולכן קשה לי לשפוט משהו שאפילו לא ראיתי

ובנוסף לא הצלחתי למצוא מישהו שמוכר את המקלדת בעיברית... נראה בקשר לזה

פורסם

אכן ל-BlackWidow יש שתי גרסאות.

אתה יכול לראות סרטונים ב-YouTube על המקלדת ולהתרשם מהתאורה של גרסת ה-Ultimate, סרטון כזה לדוגמה:

פורסם
  • מחבר

סיכום:

קניתי היום את ה razer mamba ונכון לעכשיו אני מרוצה , הדבר היחיד זה שאני לא מצליח להגדיר את הכפתורים בצד להיות אחד forward והשני back בגלישה באינטרנט

מקלדת בסוף קניתי steelseries merc בגלל שהיא הגיעה כבר עם עברית , אולי זו הייתה טעות כי ראיתי גם את ה blackwidow והיא באמת נראתה רמה מעל והמקשים יותר "קליקיים" אבל כמו שאמרתי יש לה את היתרון של המחיר (פחות או יותר חצי מחיר כולל החריטה) ואת הפאנל בצד למשחקים שאני עוד לא יודע להשתמש בו , כי ההגדרות שהוא מגיע איתן הן למשחקים מלפני שנתיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים