עבור לתוכן

מסכים כחולים וקריסות במשחקים ותוכנות (כולל תמונות)

Featured Replies

פורסם

קניתי את המחשב לפני קצת פחות משבוע, זה המפרט שלו:

Dt7rN.jpg

עכשיו אני מקבל מסכים כחולים שכל פעם כתוב משהו אחר, צילמתי את ה-2 האחרונים:

TDuDql.jpg

puKSAl.jpg

המסך הכחול הראשון היה כשהייתי במשחק, השני כשלא עשיתי כלום, סתם דפדפתי ברשת.

בנוסף גם היה לי קריסה בפיירפוקס מבלי שנגעתי בכלל בעכבר או במקלדת

קריסה ב-BS.Player

ה-Steam קרס לי פעם אחת

והרבה קריסות במשחקים (משחק אחרון ששיחקתי שחוותי בו מלא קריסות הוא Assassin Creed Revelations)

כל הקריסות שהם לא מסכים כחולים ולא פיירפוקס (בפיירפוקס הקריסה היא קצת שונה) אני מקבל שגיאה XXXXX has stopped working

אני לי מושג ממה הקריסות האלו נובעות, אני רוצה לדעת מה מקור הקריסה כדי לממש אחריות.

יש לי מחשב עם Q6600 ואותו כרטיס מסך Sapphire HD6850 ושם לא חוויתי אף לא קריסה אחת, אז יכול להיות שאפשר לשלול את האופציה שזה כרטיס המסך

אני מצביע על לוח האם, אבל אני מחכה לתגובות.

אני ממש לא יכול לעבוד ככה (לא ממש עשיתי OC ולא העליתי מתחים, רק העלתי את GPU Clock בשני המחשבים במשהו כמו 75)

הרגע ביטלתי את ההתוספת 75 שהוספתי לכרטיס המסך, וגם לפני וגם אחרי קיבלתי את אותה השגיאה.

Assassin Creed Revelations נתקע פעמיים במצב שאני לא יכול לעשות כלום מלבד ריסט למחשב, הכל קפוא על תמונה מסוימת ועוד פעמיים לפני ואחרי שהורדתי את התוספת של ה-75 לכרטיס המסך קיבלתי מסך כחול עם שגיאה זהה

אז שגיאה שקיבלתי פעמיים הרגע:

CVQFLl.jpg

ועוד שגיאה שקיבלתי עוד לפני' כשסרקתי את המחשב עם Malwarebyte, אז בזמן הסריקה קיבלתי את זה

qYrhQl.jpg

אחרי פירמוט למחשב קיבלתי, בעיה לא נפתרה וקיבלתי שגיאה (תמונה רביעית) פעם נוספת בכניסה למשחק Magic The Gathering 2012 ואחרי הפעלה מחשב ישר בכניסה לפיירפוקס ופתיחת טאב חדש קיבלתי מסך כחול נוסף:

dITDgl.jpg

שגיאה חדשה שקיבלתי בזמן משחק:

fqp8Fl.jpg

שגיאה נוספת בזמן משחק:

BZYdQl.jpg

תוצאות Memtest של שעתיים ועשרים דקות:

Y4z85l.jpg

פורסם

זה קורה לך גם ב SAFE-MODE ?

תבדוק אם המערכת קורסת גם ב SAFE-MODE.

אם לא, כנראה שמדובר בתוכנה צד שלישי שגורמת לקריסה.

אם כן ... צריך להתחיל לשלול הרבה דברים.

בברכה,

חגי חדד

פורסם
  • מחבר

זה קורה לך גם ב SAFE-MODE ?

אם לא, כנראה שמדובר בתוכנה צד שלישי שגורמת לקריסה.

אם כן ... צריך להתחיל לשלול הרבה דברים.

בברכה,

חגי חדד

אני לא מכיר משהו בוודאות שגורם לקריסה או זמן מסוים, מה גם אני חושב שצריכת משאבים כללית במצב בטוח נמוכה הרבה יותר.

אני צריך איזה משהו שיגרום למחשב לקרוס או אינדיקציה מסוימת לגבי פעולה כלשהי.

למשל השארתי את המחשב לילה שלם על המשחק Assassin Creed Brotherhood וכשקמתי הוא לא קרס בכלל, ולפני זה הוא פשוט קרס כמה פעמים לאחר עשר דקות, אז איכשהו אני חושב שאת הכרטיס מסך אולי אני יכול לשלול, הוא לא הגורם כנראה.

מה שכן זה מאוד ייתכן שזה יכול להיות תוכנות צד שלישי אם כי המחשב עבר פירמוט לא מזמן (מחשב יחסית חדש) ולא קיימות תוכנות רבות ושום תוכנת צד שלישי שאיני מכיר.

יש לי אולי עשר תוכנות בניהן פיירפוקס, סקייפ, Rainmeter (זה למשל לא היה לי במחשב הקודם), ווינראר, יוטורנט, NOD32, פוטושופ.

אז זה יהיה נורא קשה לשים לב.

יש אולי איזה תוכנה שעושה פעולות מוזרות ומשונות למחשב על מנת לבדוק יציבות כוללת?

פורסם

ניסית לבדוק את ה-RAM ב-memtest או משהו דומה? עידכנת את כל הדרייברים? אלה בדר"כ הגורמים לקריסות לא צפויות.

פורסם

השגיאה שקיבלתה נוגעת לבעיית דריברים של הכרטיס מסך,

תסיר אותם ותתקין דריברים חדשים.

פורסם

נשמע כמו בעיית זיכרון, תנסה לבדוק עם התוכנה memtest.

פורסם

אני נתקל בדיוק באותה בעיה רק שאצלי אני לא תמיד מגיע למסך כחול אלא המסך פשוט הופך לשחור או שהמסך הופך כולו למפוקסל (אני יכול להעלות תמונות אם צריך), לפעמים הקריסה מלווה ברעש מזמזם מתמשך מאוד' מאוד מעיק...

המפרט שלי הוא:

Gigabyte Radeon HD 6950 2GB

Intel Core i5 2400 3.1 Ghz

G.skill 2x2GB 1333 Mhz

פורסם

פורסם

אני נתקל בדיוק באותו מסך כחול, בדיקה של חצי שעה ב MEMTEST(שהבנתי שהיא קצרה מדי אבל בכל זאת) לא העלתה שגיאות.

אצלי הבעיה קרתה מס' פעמים,גם במחשב חדש, אבל לא במשחקים דוקא פעמיים במסנג'ר פעמיים כשהמחשב היה דלוק בלילה ללא פעילות בכלל, ככה שקשה לקשר למשהו ספציפי.

פורסם

למה אנשים מנחשים פה הוא העלה תמונה ברורה עם שגיאה אנשים עונים כאן כאילו הם מייסדי המחשב,

השגיאה שהתקבלה אצלך נוגעת לבעיית דריברים.

פורסם
  • מחבר

למה אנשים מנחשים פה הוא העלה תמונה ברורה עם שגיאה אנשים עונים כאן כאילו הם מייסדי המחשב,

השגיאה שהתקבלה אצלך נוגעת לבעיית דריברים.

פירמטתי את המחשב אתמול, לא היו לי מסכים כחולים, חשבתי הבעיה נפתרה. אשלתי את עצמי אפשר לומר.

קיבלתי הרגע מסך כחול שהוא:

CVQFLl.jpg

כשנכנסתי למשחק ב-Steam, שנקרא Magic The Gathering 2012, קרס לי כשהגעתי לתפריט של המשחק.

זה מאוד לא פשוט לבדוק על Safe Mode מתי זה קורה כי זה יכול גם לקחת יותר מיום, ואני לא יכול לעבוד על מצב בטוח לזמן כה רב.

לגבי דרייברים, לאחי ולי יש את אותם הדרייברים לכרטיס המסך, ואותו כרטיס מסך בדיוק, לו לא היה מסך כחול אף לא פעם אחת.

עריכה:

קיבלתי הרגע עוד מסך כחול, פתחתי טאב בפיירפוקס וקיבלתי את זה:

dITDgl.jpg

תוצאות Memtest, בדיקה של שעתיים ועשרים דקות (לא נמצאו שגיאות):

Y4z85l.jpg

פורסם

תקשיב אני מבין שאתה לא יודע מה הבעיה ואתה מנסה כל מיני תוכנות בשביל לגלות את זה..

לפי דעתי זה בעיה של זיכרון פנימי כי גם אני הייתי בסיטואציה הזאת.

אז קודם תנסה להחליף, (תיקח מחבר זיכרון ותראה אם זה פותר אם הבעיה) . עם לא אז תפרמט בשביל לשלול בעיות של תוכנה.

ועם עדיין לא מצאת את הבעיה תנסה להחליף כרטיס מסך או לעבוד אם הכרטיס מסך של הלוח אם.

אז תעדכן...

פורסם

הכרטיס מסך של הלוח אם.

מעבד. היום אין יותר כרטיסי מסך על לוחות אם אלא בתוך המעבדים.

פורסם

תקשיב אני מבין שאתה לא יודע מה הבעיה ואתה מנסה כל מיני תוכנות בשביל לגלות את זה..

לפי דעתי זה בעיה של זיכרון פנימי כי גם אני הייתי בסיטואציה הזאת.

אז קודם תנסה להחליף, (תיקח מחבר זיכרון ותראה אם זה פותר אם הבעיה) . עם לא אז תפרמט בשביל לשלול בעיות של תוכנה.

ועם עדיין לא מצאת את הבעיה תנסה להחליף כרטיס מסך או לעבוד אם הכרטיס מסך של הלוח אם.

אז תעדכן...

לא יזיק לקרוא את מה שפותח הדיון כתב, דרך אגב אתה מתבלבל בין עם עם ע' לאם עם א' .

פירמטתי את המחשב אתמול

פורסם

עם=With

אם=If

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים