פורסם 2012 באפריל 2813 שנים מחבר הבעיה לא בכרטיס, אלא תוכנתית. אני גם חושב ככה חצי נחמה, בוא נגיד שהכרטיס הזה מפצה על הבעיה הזאת בביצועים שלו ובזה שהוא מעלה לי כל משחק היום על ULTRA
פורסם 2012 באפריל 2813 שנים אני לא מבין אתכם הדריוור של הכרטיס זה מה שמפעיל ומיתקשר אם הכרטיס מסך והוא חשוב ביותר ואם הוא קורס זה חמור כי זה הו בעיה בדרייור או בכרטיס אפלו יכול להיות בשניים לא צריך להפסיק ולחקור עד שפותרים את הבעייה וצריך לילחוץ על מי שהבעיה שייכת לו שיציאו תיקון שדברים כאלה לא ימשחו ליקרות ביגלל שאנשים מיתעלמים מהם בגישה כזואת לא נקבל מוצרים מתוקנים ויותר טובים
פורסם 2012 במאי 1313 שנים מחבר חברים..עבר כבר זמן.. לא יצא איזה פתרון בנתיים בתקופת הזמן הזאת?(איזה דרייבר חדש אולי?)עכשיו אני עם הדרייבר מהאתר של ASUS שהוא הכי יציב לי פירמטתי את המחשב השבוע והתקנתי את הדרייבר הכי חדש מהאתר של AMD ושם בכלל אחרי שהמחשב היה מכבא את המסך לא הייתי יכול לפתוח אותו..(הייתי חייב לאלץ כיבוי של המחשב מהכפתור ולהדליק מחדש)אז הסרתי...ניקיתי ואחרי זה התקנתי את הדרייבר מהאתר של ASUSאיתו יש עדיין את ההודעת שגיאה הזאת...אבל לפחות הכל בסדר חוץ מזה..יש התפתחויות?
פורסם 2012 במאי 1313 שנים תדע לך שסבלתי מהבעיה הזאת לא מעט עד לא מזמן (שבועיים).גם עם GTS 450 וגם עם 6870 הנוכחי, ואפילו הגבתי בת'רד הזה כאחד הסובלים..מה שעשיתי:DriverSweeperCCleanerהתקנתי את הדרייבר העדכני של AMD וכמובן וידאתי לפני שההההכל נקי.So far so good 8)
פורסם 2012 במאי 1313 שנים מחבר כל מה שרשמתה כבר עשיתיככה שזה ממש מייאשבנוסף גם פירמטתי כדי לראות עם זה לא בעיה בגלל הווינדוז
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.