פורסם 2012 באפריל 413 שנים זה קרה לי כבר כמה פעמים מאז שהחלפתי כרטיס מסך והתקנתי את הדרייבר הזה החדשהמחשב במצב עם מסך כבוי ואני מזיז את העכבר לצאת ממנו ..לקוקח כמה שניות..הוא נידלק ואז הווינדוס רושם לי שדרייבר AMD הפסיק לעבוד והוא שוחזר בהצלחהלמה זה קורה??איך אני יכול לסדר את זה? (זה באגים של הדרייבר או משהו אחר?)
פורסם 2012 באפריל 1413 שנים מחבר הינה תמונה להמחשה... זה לא מפסיק לי.. ממש מבאס..וזה מחשב שהכל בו חדש!! למה זה קורה?
פורסם 2012 באפריל 1513 שנים תמחק את הדריוור, תסיר שאריות עם driver sweeper ותתקין מחדש את הדריוור העדכני.איזה כרטיס יש לך?
פורסם 2012 באפריל 1513 שנים מחבר איזה דרייבר מומלץ להתקין? יש לי את הכרטיס ASUS HD7950-DC2T איזה גירסה מומלצת עבורו?כי גם יש להוריד דרייברים באתר של AMD וגם באתר של ASUS אז זה דיי מבלבל..
פורסם 2012 באפריל 1513 שנים מחבר זה מה שמותקן לי כרגע...יש טעם בהסרה שלו והתקנה מחדש?לא יכול להיות שזה איזה באג שקורה בגלל שזאת גירסה חדשה?
פורסם 2012 באפריל 1513 שנים תמחק את הדריוור, תסיר שאריות עם driver sweeper ותתקין מחדש את הדריוור העדכני.כמו שנאמר לך, זה יכול לעזור.
פורסם 2012 באפריל 1813 שנים מחבר ניסיתי..חשבתי שזה כבר עבר ומה שאמרתם לי עזר ושזה הסתדרואבל היום שוב היתה לי אותו הודעת שגיאה כזאתמה אני עושה? :s05: אני רוצה לציין שהמשחקים עובדים לי חלק על הגדרות מקסימליות(חסר לו שלא אחרי שעלה הון..) ולא היו לי תופעות כמו שאתם יודעים של צבעים מוזרים או משהו שמעיד על כרטיס תקולמזה הבעיה המוזרה הזאת?
פורסם 2012 באפריל 1813 שנים הכרטיס במקרה נמצא באוברקלוק?תנסה לשים את הביוס על ברירת מחדל.תנסה לנקות רג'יסטרי עם CCleaner.
פורסם 2012 באפריל 1813 שנים מחבר לא שיניתי לא כלום בביוס שלו(למרות שלפי מה שאני יודע זאת הגירסה המומהרת..
פורסם 2012 באפריל 1813 שנים הכוונה הייתה לביוס של הלוח אם.אם הכרטיס בOC אז תוריד קצת את התדרים (באיזה 20-30MHz) ותראה אם זה פותר את הבעיה.
פורסם 2012 באפריל 1813 שנים מחבר איך אני עושה אז זה? :s05: פרמוט של המחשב לא אמור לעזור יותר?לא יכול להיות שזה הגירסה של הדרייבר דפוקה אני זוכר נגיד אצל ניבידיה שהיו בעיות דרייברים הרבה פעמים והיו גרסאות חדשות שלא היו מומלצות
פורסם 2012 באפריל 1813 שנים אתה יכול לשנות את הקלוקים של הכרטיס בעזרת התוכנה MSI AFTERBURNER. תוכל לראות ולשנות שם את מהירות המאוורר וגם תוכל לראות את הטמפ' של הכרטיס.
פורסם 2012 באפריל 1813 שנים מחבר זה כרטיס של ASUS לא MSIקיבלתי תוכנה איתו שניקראת ASUS GPU Tweak שאמורה לשנות בו דבריםאבל אני לא מתמצא בזה אז לא שיניתי כלום רק התקנתי אותה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.