פורסם 2012 באפריל 413 שנים יש לי כרטיס מסך של אסוס מדגם גיפורס 210חלונות 7 אולטימטאני די בטוח שהכרטיס לא מתפקד כיאות, יש משחקים שהייתי צריך לשנות הגדרות בשביל שיפעל,למשל WOW העכבר נתקע ומבירור ברשת זאת בעית מתאם גרפי, שינוי הגדרה קטנה במשחק סידר את הבעיה אבל עדיין נראה לי שאם המתאם היה מותקן כיאות זה לא היה עושה בעיות.התקנתי את הדרייבר שהגיע עם הכרטיס והבנתי שהוא לא מעודכן אז הסרתי והתקנתי דרייבר מקורי מאנווידיה המעודכן שלהם, עדיין יש הרגשה שיש תמיכה לא תקינה.האם יש דרך לוודא זאת?
פורסם 2012 באפריל 413 שנים אין הרבה מה לעשות כשכרטיס המסך חלש...פשוט להוריד כמה שיותר הגדרות כדי לקבל ביצועים טובים יותר.
פורסם 2012 באפריל 413 שנים מחבר זה לא כרטיס שמיועד למשחקים.מאכזב, האם הכרטיס המובנה בלוח גיגה בייט GA-H61M-S2V-B3 יותר טוב או פחות טוב?
פורסם 2012 באפריל 413 שנים בלוח אין כרטיס מובנה זה תלוי במעבד שיושב עליו, איזה מעבד יש לך?ולמה קנית מערכת עם כרטיס כזה כדי לשחק?
פורסם 2012 באפריל 413 שנים מחבר בלוח אין כרטיס מובנה זה תלוי במעבד שיושב עליו, איזה מעבד יש לך?ולמה קנית מערכת עם כרטיס כזה כדי לשחק?בלוח כן יש מובנה, אבל הוא לא יותר טוב, חקרתי קצת,לגבי ה210 קניתי בהנחה שהוא יותר טוב מהGT8600אני מבין ששגיתי?
פורסם 2012 באפריל 413 שנים אתה מבין נכון, ה-8600 חזק יותר.היום אין מובנים על הלוח אלא הם נמצאים בתוך המעבד. כך שזה תלויי במעבד שיש לך.
פורסם 2012 באפריל 513 שנים מחבר יש לי i3כנראה שאני אצטרך לחיות עם זה, אין לי שיגעון עם משחקים, אני גם מסתדר עם הגדרות שמורידות מהדרישות במשחקים לגרפיקה, עד עכשיו כל המשחקים עובדים בסדר, כך שלא מפריע לי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.